Katso! Miley Cyrus leikkasi hänen hiuksensa lyhyeksi ja värjättiin Platinum Blonde

Se ei ollut't että jo kauan sitten 23. marraskuuta 2010, että olin tarkkailemassa Miley Cyrusia hänen liian pitkästä laajennuksestaan'ed ulos kampauksen. Minä kutsun sitä "Hollywoodin hiuksiksi." Se'mutta nyt jonain aikaa olin huolissani kollektiivisesta kauneushäiriöstämme, sillä lähes jokainen yksittäinen tähti oli urheilu, joka näyttää punaisella matolla. Se oli vain niin tylsää ja väärennettyjä ... varsinkin kun näillä ihmisillä on käytössään parhaat ja luovat kampaajat.

Mutta minä, miten asiat ovat muuttuneet!

Miley on eräänlainen tapaustutkimus. Katsou hänen viime hiusten muutos rauhoittaa minua, että siellä on toivoa, että jopa huonoimmat julkkis rikoksentekijät voivat vetää itsensä erittäin huono hiukset rut. Nyt, jos olet turvassa't kuuli, hän's vain mennyt Big Chop & eeks! Joten anna'Katsotaanpa, miten saimme tänne.

Ensimmäinen merkki siitä, että jotain nousi, tuli tänä vuonna kansalle's Choice -palkinnot:

Meillä oli Ombré, meillä oli sivuvaikutuksia aallot ... kuka, mitä Miley? Se oli selvä merkki siitä, että hyvät asiat olisivat tapahtumassa.

Sitten, ei kauan sitten, hän räjäytti minut pois tämän vuosisadan kanssa 'tehdä Oscar-katselujuhlilla:

Yhtäkkiä, Miley merkitsi. AMIRITE?

Faux bob, joka oli yhdistetty virheettömään meikkiin, ei ollut valmis punaisia ​​huulet, täynnä kulmakarvat ja rehevät ripset, jotka katapulttivat hänet nuorten tähtien Hollywood-klubiin katsomaan. (Tiedät, kuten Emma Stone ja Olivia Wilde jne.)

Tietenkin, hän on tyttöystävä Nälkäpeli hottie Liam Hemsworth didn'Älä satutakaan.

Itse asiassa, mikä on luultavasti minun kaikkien aikojen suosikki Miley hiukset hetki näin tuli hänen miehensä's Nälkäpeli ensi-ilta:

Onko tämä adorbs tai mitä?

minä'm syömään sanoja Ombré, rakastan sitä niin paljon. Aaltoileva lob on niin hyvä näyttää's nuori, se'on hauskaa, se's täysin suuntaus. Ja minä'd tappaa tämä meikki. Gimme ne kulmat ja savuiset silmät ja mikä näyttää täydellisimmältä huultenkiillosta, joka on koskaan keksitty.

Mutta se ei'Viimeisenä, koska Australian Film Awardsissa hän esiintyi näin:

Tyylikäs, suorakulmainen, hunajainen blondi. Pidän myös tästä. (Ja kaivaa luonnollinen meikki.)

Minusta on myös mainittava mekko, koska minä'm pakkomielle myös sen kanssa:

Oletko huomannut, että hän's, jossa on paljon mustia viime aikoina'S-tyyppinen seksikäs ja nerokas ja kehon tajuissaan? Voin vain sanoa sen'työskentelee hänelle.

Ja nyt saavutamme uusimman kehityksen. Tiedätkö, kuka Chris McMillan on? No, hän'joka oli vastuussa "The Rachel": lle, että hirvittävä kerroksinen leikkaus, jonka Jennifer Aniston oli '90s. Luulen että se ei ollut't pidetty kauhea (jopa minä) tuolloin.

No täällä's kuva Chris kirjoitti alussa hänen sesh kanssa Miss Miley:

Ja täällä's "jälkeen":

Keskustele dramaattisesta. Se's kirkas platinaa, paahtava, pirstoutunut sato. Rehellisesti, en't tietävät, että Miley oli siinä.

Ja tiedätkö mitä? minä'M ei lyhyt hiukset, kuten KAIKKI, mutta hänelle mielestäni tämä on eräänlainen ihastuttava. nähdä?

Voi, ja jos sinä mietit, että hän on aina mukana Liamissa, niin tämä ain't ei hajotusleikkausta. Se's enemmän kuin "minä'M 19-vuotiaita ja upeita ja parempia "hiusleikkuja", dontcha ajatella? Koska me kaikki tiedämme, että kuuluisuuksia, Big Cuts on hieno tapa saada ihmiset puhua sinusta ja nähdä sinut uudella valolla.

Kuten me'nyt.

Oletko Mileyn fani'uudet hiukset?

Tai mieluummin mieluummin yksi hänen aiemmista kampauksista ennen kuin hän sai leikkauksen?

Oletko koskaan tehnyt tällaisia ​​rohkeita hiuksia liikuttamaan itseäsi?

Leave A Comment

26 − = 22