Jessica Biel on tehnyt hänen alemman lash-linjansa | progressivenewsdaily.info

Jessica Biel on tehnyt hänen alemman lash-linjansa

Jätitko tealasilmäsi talvella? (Olenko minä ainoa, jolla on niin paljon meikkiä, että minun täytyy todella tehdä tämä ja kausittainen vaatekaappi?) No, anna's ehkä harkita uudelleen, koska Jessica Bielin jälkeen's makeup on viime MoMA tapahtuma, I'm ihmettelen, miksi olen koskaan pannut teal "vain kesällä" luokkaan.

Todista, kuinka smokinia' kuuma hän näyttää:

Se on ehdottomasti ristiriidassa talvenpukeavan ilmeen kanssa, ja minä rakastan sitä. (Aloitan masentua oikein tällä kertaa vuodesta, kun minä'm mustassa ja harmaassa vaatetuksessa olevien ihmisten meressä. Ugh!) Kirkas aihi yhdistettynä valkoinen mekko, kultainen iho, vaaleat huulet ja suorat, keskellä erotetut hiukset on mahtava aurinkoista yhdistelmä. Normaalisti minä'd päästä tumma huulipuna tai tehdä savuinen luomiväri nyt maaliskuusta, mutta minä'm rakastavat ajatusta sekoittaa se jotain hieman värikkäämpiä. Meikkitaiteilija Kara Yoshimoto Bua inspiroi Jessican Chanel-kenkiä ja halusi luoda nykyaikaisen version egyptiläisestä kuningattaresta Nefertiti.

Tässä's meikki lähikuva, ja voit täysin nähdä Egyptin olemus sovelluksessa, jos ei väriä eyeliner:

Mikä tämä sävy on? Se's Chanel Stylo Yeux Vedenpitävä Jade:

Minulla on todella tämä kynä ja sillä on suuri pysyvä voima, joka asetetaan lähes välittömästi. minä'sanon sen's paljon enemmän kuivalla puolella kuin Urban Decay kynät, ja jopa Stila's ja Make Up For Ever's (muut faves). Oletan, että olen turvapaikka'Olen tehnyt suurimman osan jadista, koska olen turvassa'ei ole käyttänyt sitä yhtä paksuisena kuin Jessica's. Luulen, että vain menossa dramaattiselle linjalle maksaa, samoin kuin miten se kaartuu pieneen dippy muotoon kyynel kanavien ja on kapeampi kohta ulkoreunat. Se's todella kaikki sovelluksessa.

Minä ajattelen sitä's tärkeää myös mainita, että on olemassa musta mustesuihkupaino, sama kynä Noir Intense & # x2014; meneillään myös.

Musta asetettiin yläkansiin "hienovaraiselle kissan silmälle", Kara sanoo. Jos vierität ylös katselemaan kuvaa uudestaan, näet, miten sen ripset näyttävät paksummilta ulkoreunoilta, mikä tasapainottaa värin väriä ja saa silmänsä näkyviin.

Jessica pukeutuu myös Chanel Les 4 Ombres Dunesissa erittäin hienovaraiseen silmäluomiin korostukseen ja muotoiluun:

Hänen poskillaan on Chanel Joues Contraste Frivolessa:

Minulla on ja käytän tätä tarkkaa sävyä ja iholla sitä's ei ollenkaan oranssia kuin se näyttää. Se's hyvä väri, kun tuntuu enemmän kuin persikka, kultainen hehku.

Lopulta huulet ovat ilmeisesti Jessica isn't yllään muuta kuin Rouge Coco Baume, Chanel's kirkas huulirasva:

Minä itse teen tämän kaiken aikaa ... viettää 20 minuutin ajan silmäni ja sitten vain käytä mitään huulillani lainkaan. Minusta tuntuu's modernin asia, kun sinä'tehdä uudelleen rohkeaa silmää, saada tämä kontrasti. Mitä Chanel-huulten balsamia varten onkin, se on melko haurasta ... Minulla on potin versio, ja se voi hyväksyä sen's hyviä juttuja, jos sinulla on rahaa polttaa.

Tässä'miten kaikki tulee yhteen:

Rakastan silmää, mutta minä itse asiassa don't rakastan tätä viimeistä kuvaa hänen ihostaan ​​yhtä paljon kuin parhaimmat. Hämmästyttävää, miten valaistus voi tehdä ihosi näyttävän outoa yhdeltä minuutilta, ja seuraavassa laukauksessa on laajentunut huokosiin ja hienoihin riveihin. (Voin vain kuvitella katsomalla omia kasvojaan suurennettuna tähän astetta 50: n paparazzi-kameroiden salamaa.) Shudder!) Mutta tärkeä osa on meikki ja en't tiedä sinusta, mutta minä'm ehdottomasti innoittamana.

Tässä's vielä yksi tie, mukaan lukien hänen mahdottoman perkyinen takapää, niin kaikki loppuu loppuun asti:

Hanki tuotteet

Ota kantaa

Mitä mieltä olet Jessica's teal under-eye liner näyttää?

Käytitkö tätä talvella vai luuletko sitä's liian kesäisin?

Joku kokeilla näitä tuotteita's yllään? Mitä's suosikki teal?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 53 = 61

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map