Halle Berryilla on nyt aaltoileva bob, ja se on hänen parhaan haavan ulkonäkö

siellä'Ei ole mitään epäilystä siitä, että Halle Berry kallistaa pixie leikata ja on vuosia. Mutta se'se asia. Siellä on't että monia tapoja todella muuttaa sitä, joten se's paljon Samey McSamersonia. (Ellet sinä're Ginnifer Goodwin, eli parin lyhyt hiukset kaikenlaisilla rohkeilla ja värikkäillä meikkipuilla.)

Halle ei kuitenkaan't täysin hajallaan hänen palettien alasti. Joten vaikka ihailen hänen hullua genetiikkaa (hän's 48, on se cray tai mitä ?!), hänen lyhyt hiukset neutraali meikki schtick on ollut tylsää minulle ikäisille.

Tähän asti! Ihmeet eivät koskaan lakkaa; nainen meni ja sai itselleen uuden bobin:

Se on SPECTACULAR. Alle leuan alapuolella sävy-sävyinen kohokohdat päissä hieman levolliselle tuntumukselle ja täydellisimmälle toistetulle tekstuurille. Unohda pixie. Tämä on sinun Life Cut, Halle.

Myöskin, vaikka ajattelisi sitä tuskin mahdollista, hän näyttää tasaiselta nuoremmat nyt:

Luuletko että hän luki Beauty Editorin? Koska kukaan meistä ei tunne sitä lyhytaikaista leikkausta, jonka kartiomainen '80-luvun bangs kun näimme sen elokuussa. (Lainaan Caitie: "Halle B's hair oli sotku. ") Ehkä se oli viimeinen olki. 

Antaa'myös kiittää Kristen Essiä, joka oli haalari Halle'n uusi leikkaus. Hän's Lauren Conrad's go-to hair guru, myös, ja toimii myös Beauty Department. (Halusinko koskaan mainita, että tapasimme pari vuotta sitten, kun Kristen oli Torontossa, hän vain pääsi hiuksiin.) Halle, Kristen kirjoitti Instagramilleen: "Kirjaimellisesti upein ihminen tällä planeetalla. bob tänään. "

Odota. Leikata? Joo. Jotkut suurimmasta osasta maailmaa (tai ainakin minä) menettivät sen, kun Halle sai kuukausi sitten laajennuksensa:

Myös erittäin mukava ... mutta pidän flirtystä, kuvioidusta bobista vielä paremmin. Se's enemmän suuntaus ja lausuntojen tekemistä. Ja se menee hienosti siihen, mikä näyttää uudelta suuntaukselta myös hänen muotivalinnoissaan: 

Tämä Michael Kors ruumiinosainen mekko! Se näyttää upealta hänelle, ja voin't muistaa koskaan nähdä hänet valkoisena ... tai sinisenä. Hän oli todella neutraaleissa reiteissä.

Huomaa myös, kuinka hän's kevyesti savustettu silmät me'niin niin tottunut näkemään hänet (ja kiinnittänyt tuon silmäkulman tilanteen):

Koko ulkoasu on vain raikas, nuorempi ja moderni. minä'm niin iloinen, että voin vihdoin innostua hänen kauneudestaan ​​uudestaan. Tervetuloa takaisin taakse, Halle!

Ota kantaa

Mitä mieltä olet Halle'uuden ilmeen? Haluatko hänen hiukset lyhyemmäksi tai pidemmäksi? Vai onko tämä aivan oikea?

Leave A Comment

− 5 = 1