Haley Bennetts ferskenfarvede lepper er alt

Helt siden Bill busted ut et bilde av up-and-coming skuespiller Haley Bennett for en nylig hår konsultasjon, jeg'Jeg har vært fascinert. Hun's ikke bare super-nydelig, men en rask Google avslører at hun's eksperimenterte også med mange forskjellige skjønnhetsutseende og hårfarger, inkludert denne røde bølgende updo.

Nå er den 26 år gamle en blonde, som det fremgår av hennes nylige utseende i Toronto for å markedsføre sin nye film, 'Equalizer'. En litt brassy blonde som kanskje ikke er'T gjør de største garderobevalgene ennå. (Virkelig ikke følelsen av kjole.)

Men nevermind mote, fordi sminke delen er sååå bra.

Kan'ikke slutte å stirre. Kan du? Hun har bare et så interessant utseende til henne og det's er ikke den vanlige generiske Hollywood-blonde. Mens jeg foretrukket henne med rødt hår, kommer hun definitivt bort med denne fargen. Ideelt sett vil det være best tonet ned litt, hennes hudtone ser fortsatt ut som peachy perfeksjon.

Og jeg snakker om fersken'Jeg kommer til å zoome inn for nærbildet, slik at du virkelig kan sette pris på leppefarge:

OMG, disse er de vakreste leppene jeg'Jeg har sett hele måneden. Og jeg snakket bare i min NFYW-trendrapport om hvordan farget teksturer er den nye bevegelsen i leppefarge. Haley kunne ikke'Ikke gi et bedre eksempel. Vi'ser mindre høyglans og mer myk (men ikke tørr) mattes, akkurat som dette. 

Min skjønnhetskjøring viste Kara Yoshimoto Bua som sminkeartist bak dette utseendet, og jeg kan fortelle deg at hun brukte Chanel-produkter her. Jeg gjør n'Jeg vet ikke de nøyaktige, men jeg'Jeg kommer til å gjøre et pent utdannet gjetning. Jeg tror dette er den nye Chanel Rouge Allure Velvet Luminous Matte Lip Color, og i skyggen 43 La Favorite. I utgangspunktet den ultimate myke matkoralen.

Det ser langt mer oransje ut enn det egentlig er på leppene. Igjen, du vil bare trykke dette inn med fingrene for å få en myk utseende. 

Som for resten av sminke, gjorde Kara matchende spylte kinn og tone-på-tone skygge, med bare de øvre vippene understreket. Legg merke til champagneskinneren i de indre hjørnene, på både øvre og nedre deksel. jeg tenker det's hyggelig å ha en blanding av teksturer på ansiktet slik, spesielt siden leppene don'Jeg har ingen glans.

Her's hvordan alt kom sammen:

Elsker du dette så mye som jeg gjør?

Handle historien

Finn Chanel Rouge Allure Velvet Luminous Matte Lip Color online hos følgende forhandlere:

Si din mening

Hva synes du om Haley's se her? Er du begeistret for denne leppestrukturen og fargen? 

Leave A Comment

+ 62 = 72