Grammys 2012: Το Must-See Looks Beauty

Εγώ'Είχα την προθεσμία για μια ιστορία περιοδικού (αυτό'έρχομαι, K!), έτσι δεν το έκανα'Δεν έχω χρόνο να πιάσω τα βραβεία Grammy χθες το βράδυ. Αλλά το πρωί, το πρωί, η πρώτη μου αντίδραση ήταν: Wowza! Πραγματικά έριξαν ομορφιά και οστά εδώ!

Με αυτό εννοώ εκεί'για τα οποία πρέπει να μιλήσουμε. Η Rihanna είναι ξανθιά. Η Katy είναι μπλε. Η Fergie και η Kate Beckinsale μπορεί να έχουν τις πιο όμορφες επιδερμίδες'έχετε δει πάντα (καταθλιπτικά). Η Adele κάνει λαμπερά μαλλιά και μακιγιάζ καλύτερα από οποιονδήποτε. Και εγώ'βρήκα έναν νέο τρόπο να μισείς τον Carrie Underwood. (Γνωρίζω, ξέρω, ο σύζυγός της είναι ζεστός και αυτός'είναι ένας από εμάς ... αλλά STILL.)

Εδώ'είναι η ομορφιά μου, ο ντο και ο δον'στυλ. Θα το κάνουμε?

Φανταστείτε το γυαλιστερό, άψογο δέρμα όπως ο Fergie

Ως y'όλοι γνωρίζουμε, εγώ'δεν ήσαστε τόσο ευγενικός με τον Fergie στο παρελθόν για διάφορες παραβάσεις ομορφιάς ... αλλά μπορούμε να συμφωνήσουμε απλώς ότι στο τελευταίο, ας πούμε, περίπου 18 μήνες περίπου, έχει φανεί καλύτερο από την evah; Δεν μπορώ'Δεν ξέρω αν υπάρχει'ήμουν κάποιες μαγικές πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις ή καλλυντικές επεμβάσεις, αν υπήρχε, δεν μπορώ να τις ανιχνεύσω, αλλά κάτι γι 'αυτήν φαίνεται απλά φρέσκο ​​και ξεκούραστο. Ή ίσως απλώς φαίνεται νεότερος επειδή αυτό το μακιγιάζ είναι περισσότερο για την ενίσχυση του απίστευτου δέρματός της αντί να τραβήξει την προσοχή στον εαυτό της. (Σημείωση για τον εαυτό σας: συνεχίστε με την ελάχιστη ρουτίνα μακιγιάζ.)

ΥΦΗΓΗΤΗΣ'Κάνω τα μαλλιά σας σε ένα σφιχτό bouffant "ένα μπλε bouffant" όπως η Katy Perry

Εγώ'Απλώς θα υποθέσω ότι η Katy's σε μια κατάθλιψη μετά την κατάρρευση, γιατί αυτό'είναι η μόνη εξήγηση για το συνεχιζόμενο ναυάγιο των κακών μαλλιών, επιλογές μακιγιάζ και ντουλάπα. Αλλά ειδικά τα μαλλιά. Δεν ήμουν ποτέ 100 τοις εκατό κάτω με αυτό το σύνολο των "χρωμάτων τρίχας που δεν βρέθηκαν στη φύση" τάση, αλλά ήμουν πρόθυμος να οδηγήσει το κύμα για λίγο. Τώρα? Εγώ'm συνολικά πάνω από αυτό. Πλέον, απλά νιώθω σαν αυτό'όλα αυτά είναι το CAMP "το σφιχτό, '50s-bouffant στυλ και το κραγιόν καραμέλα "και εμείς'Έχω δει όλα πριν. Katy, παρακαλώ χτυπήστε επάνω το φίλο σας Rihanna για μερικές συμβουλές για το πώς να κάνει το κόκκινο χαλί στυλ που είναι τόσο ενδιαφέρον και κολακευτικό. 'Kay; P.S. Εσείς'καλύτερα χωρίς αυτό's-το-όνομα του. Ew.

DO το έργο του Old Hollywood όπως το Adele

Προφανώς, ήταν η Άδελε'τη νύχτα ... και μπορώ'δεν σκέφτομαι καλύτερα μαλλιά και μακιγιάζ για να πάει με. Μπορείς? Αυτό είναι άψογο: τα μαλλιά του Marilyn Monroe, τα ισχυρά φρύδια, το υγρό χιτώνιο, τις βλεφαρίδες και τα ματ κόκκινα χείλη. Το'αυτό το κυριολεκτικό βλέμμα του Παλαιού Χόλιγουντ που δεν μπορεί να το φέρει ο καθένας, αλλά η Άδελε's προφανώς πήρε μια εκλέπτυνση ότι οι συνομήλικοί της don't έχουν. (Ξέρατε ότι'μόνο 23; Όπως, μόλις ένα χρόνο μεγαλύτερη από τον Taylor Swift; Τρελός.)

ΥΦΗΓΗΤΗΣ'T φοράει βλεφαρίδες Kardashian όπως ο Carrie Underwood

Εγώ'Θα σας αφήσω λίγο χρόνο. Για να πάρω αυτές τις βλεφαρίδες, εννοώ. Aren'δεν είναι κάτι; Στην πραγματικότητα, ίσως εγώ'm προσβάλλοντας τους Kardashians κάνοντας μια σύγκριση. Τώρα γνωρίζω ότι η Carrie ερμηνεύει και το μακιγιάζ της σκηνής είναι συνήθως λίγο πάνω από την κορυφή, ώστε να ξεχωρίζουν τα χαρακτηριστικά σας. Αλλά αυτό είναι γελοίο. Η Rihanna και η Katy και ο Taylor τραγουδούσαν και εγώ, και οι βλεφαρίδες τους ήταν τρομακτικές? Nein, nein, nein. Τούτου λεχθέντος, είμαι εντάξει με τα μαλλιά. Το ίδρυμα, ωστόσο, φαίνεται πολύ βαρύ και πορτοκαλί. Κάρρι, πρέπει να το γνωρίζεις καλύτερα από τώρα.

DO το στυλ σας 'όπως η Kelly Rowland

Αυτό ήταν ένα από τα πιο όμορφα βλέμματα της νύχτας για μένα. Θυμάστε πότε η Γκουέν Στέφανι φόρεσε τα μαλλιά της έτσι; Ναι, εγώ'm ακόμα εμμονή με αυτό. Εύχομαι όλοι οι φίλοι μου με τα μαλλιαρά μαλλιά να το κάνουν. Επίσης, εγκρίνετε ιδιαίτερα τα φρύδια και το eyeliner από το ναυτικό κάτω από τις κάτω βλεφαρίδες. Μεγάλη δουλειά, Kell.

ΥΦΗΓΗΤΗΣ'T φορούν σφιχτό pompadour όπως η Alicia Keys

Εντάξει, χρόνος για τη θεωρία μου για τους ποταμούς. Εγώ'Δεν είμαι αντίθετος με τα hairstyles με κάποιο ύψος στο μέτωπο. Καθόλου, στην πραγματικότητα, όταν το Amber Heard και η Dianna Agron το κάνουν, το βλέμμα είναι σοβαρά πανέμορφο. Αλλά η εκτέλεση τους είναι εντελώς διαφορετική από αυτή'Συνεχίζουμε με την Alicia εδώ. Βλέπετε, Alicia'Το ροδάκινο είναι πάρα πολύ σφιχτό, πολύ λείο, πολύ ψηλό. Το'Λείπει η αξεπέραστη αίσθηση ... ΚΑΙ το νευρικό μακιγιάζ που πρέπει να το συνοδεύει. Κάτι πιο τολμηρό πρέπει να συμβεί στα μάτια. Τόσο κοντά, αλλά χωρίς πούρο.

DO διοχετεύει μια νέα Jennifer Aniston όπως η Julianne Hough

Όχι'Της Julianne μοιάζει με την Τζένιφερ εδώ; εγώ μπορώ'δεν ξεπερνά την ομοιότητα. Και ο Τζεν θα πρέπει να προσέχει, γιατί η Τζούλιαν's για να κλέψει τον τίτλο της ως η βασίλισσα της βασίλισσας των μαλλιών του Χόλιγουντ. Ακριβώς όπως πήγα gaga πάνω Julianne's σπασμένο λοβό στο Λαό's Choice Awards τον περασμένο μήνα, εγώ'm σε ουρανό ομορφιά με αυτό το ίσιο, κεντρο-χωρισμένο στυλ πάρα πολύ. Το κορίτσι έχει ΜΕΓΑΛΑ μαλλιά. Παρατηρήστε την ομαλή μετάβαση χρώματος από τις ρίζες στις άκρες (αν αυτό δεν συμβαίνει't φυσικά, τότε'τι πρέπει να στοχεύσεις αν εσύ'εξακολουθεί να θέλει κάτι Ombré-ish). Και επίσης, οι άκρες είναι πραγματικά, πραγματικά αμβλύ. Εγώ'Έχω προ-αμβλύ άκρες για χρόνια χάρη στον κομμωτή μου Bill Angst, έτσι'Είναι ωραίο να βλέπω την εμφάνιση να ξεκινά πραγματικά. Ναι, το ακούσατε εδώ: αυτό'είναι η τάση του 2012.

ΥΦΗΓΗΤΗΣ'Τ αφήστε τη ρουτίνα γυμναστικής σας να επηρεάσει το πρόσωπό σας όπως ο Gwyneth Paltrow

Πάντα έχω πρόβλημα όταν βγάζω σώμα, κι έτσι εγώ'Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε αυτό το σύντομο. Εγώ'm λίγο λίγο ανησυχούν σε αυτό το pic γιατί μοιάζει με κάποιον'ξοδέψαμε πολύ χρόνο με τον Tracy Anderson. Ο Γκουίνεθ φαίνεται τρομερά χοντροκομμένος. Αυτό είναι όλο.

Μπείτε ξανθιά σε ένα σέξι, χαλασμένο τρόπο όπως η Rihanna

Ακριβώς όταν νομίζετε ότι μπορείτε'δεν θα πιαστεί πλέον στο κόκκινο χαλί "yo, χάρη στην Katy Perry I'είχε μια σοβαρή κόπωση των μαλλιών "έρχεται μαζί με την Rihanna. Είμαι ΤΩ κάτω με αυτά τα μαλλιά. Το χρώμα, το στυλ, τα πάντα. Και πάλι, αυτό'Μια άλλη ματιά που θα ήθελα οι φιλόδοξοι φίλοι μου να προσπαθήσουν για μένα. (Νομίζω ότι το είδος του.) Νομίζω ότι το κλειδί για την απομάκρυνση αυτού του χρώματος με ένα σκοτεινό τόνο δέρματος δεν είναι μόνο ο τόνος της ξανθιάς (δηλαδή ζεστής), αλλά και οι λίγες ίντσες των ριζών για να φανεί πιο πιστευτό.

ΥΦΗΓΗΤΗΣ'T παλεύει την ηλικία σου όπως ο Taylor Swift

Χρειάζεται να έχουμε μια παρέμβαση Taylor Swift; Γιατί με πονάει με αυτές τις διαλείπουσες επιλογές κόκκινου χαλιού. Πιθανώς το μεγαλύτερο μέρος του πόνου μου με αυτό έχει να κάνει με το φόρεμα "Εγώ σιχαίνομαι ένα υψηλό κολάρο. Και μάλλον αν εσύ'φορέστε αυτό το είδος φόρεμα που πραγματικά don't έχετε την επιλογή αλλά να βάλετε τα μαλλιά σας ψηλά. Απλά δεν'Δεν νομίζω ότι αυτό το βλέμμα ανήκει σε κάποιον που είναι 22 χρονών και (σε ​​αντίθεση με τον Adele) έχει ολόκληρο αυτό το φρέσκο ​​πρόσωπο, αθώο δονητή. Το'Δεν δουλεύω για μένα.

ΝΑ φορέστε παστέλ μακιγιάζ όπως Kate Beckinsale

Όπως και ο Φέργκς, η Κέιτ δείχνει μια χροιά τέλεια'είναι πραγματικά πραγματικά άδικο. Και τα δόντια της! Υποθέτω λοιπόν πότε εσύ'Έχεις ευλογηθεί με τέτοια φυσική μεγαλοπρέπεια, αυτό'είναι ένα heck πολύ πιο εύκολο να παίξει με τους πιο λεπτούς τόνους μακιγιάζ, από εκεί'δεν είναι τίποτε άλλο που να αποσπά την προσοχή. Για παράδειγμα, το ροδάκινο στα βλέφαρά της και η λεβάντα κάτω από το λαιμό και στη συνέχεια το μαλακό ροζ ρουζ. Πάνω απ 'όλα εγώ'm ερωτευμένος με τη στιλπνή στιλπνότητα, όμως. ΘΕΛΩ.

ΥΦΗΓΗΤΗΣ'T φοράτε κραγιόν (όταν θα χρειαστεί ένα λεκέ με χείλη'ήταν καλύτερη) όπως η Lady Gaga

Δείτε πώς's που κρέμονται κάτω από αυτή τη μάσκα; Pro συμβουλή: Χρησιμοποιήστε λεκέ για τα χείλη, Gaga.

Πάμε για απλό και κομψό όπως το Malin Akerman

Πάντα αγαπώ τον Μαλίν και εκεί'Δεν έχω πολλά να πω για αυτό το βλέμμα παρά μόνο εγώ'm αγοράζοντας τι αυτή'της πώλησης. Εάν υπήρχε ένα μάθημα εδώ, θα ήταν αυτό: αν υπάρχει αμφιβολία, τα ομαλά, τα πλευρικά χωρισμένα μαλλιά είναι πάντα κατάλληλα. Όπως είναι το κλασικό σύνθετο των μακριών βλεφαρίδων με γυαλιστερά κόκκινα (αλλά όχι πολύ κόκκινα) χείλη.

ΥΦΗΓΗΤΗΣ'Τ φοράτε λάθος σκιά κάτω από το μάτι concealer όπως Nicki Minaj

Ξέρω ότι έχουμε ήδη αναφερθεί στους Kardashians σε σχέση με την Carrie'με τις ψεύτικες βλεφαρίδες ... αλλά μπορώ να μιλήσω για τον Κιμ τώρα και για τον κώλο κάτω από το μάτι; Της τηλεφώνησα ότι είχε πίσω τα μάτια της ανάποδας, αλλά η δική της δεν ήταν καθόλου τόσο επιθετική όσο και τι'Συνεχίζουμε με τον Νίκη εδώ. Εννοώ, το μακιγιάζ σε αυτήν την περιοχή έχει αλλάξει τελείως τον τόνο του δέρματος! Και πάλι, αυτά είναι μικρές λεπτομέρειες όταν κάνετε την είσοδό σας σε ένα τεράστιο κόκκινο ακρωτήριο.

Βρείτε το Life Cut σας (αν όχι χρώμα) όπως Kelly Osbourne

Αν θυμάμαι, κανείς από εμάς δεν αγάπησε την Κέλι'όταν το φόρεσε σε ένα updo στα SAGs. Εγώ'm ακόμα δεν είναι pro-γκρι, αλλά σήμερα έχω κάποια αγάπη να δώσω αυτό το χτένισμα. Πραγματικά. Το μήκος είναι καλό, τα μαλακά κύματα είναι κολακευτικά ... και συνολικά, φαίνεται πολύ, πολύ όμορφη. Kelly, καλώς ήλθατε στο Life Cut.

Πες μου:

Ποια ήταν η εμφάνιση της νύχτας από το κόκκινο χαλί?

Ποιο από τα δύο είναι τελείως άξια?

Παρατηρήστε οποιαδήποτε άλλη προσφορά και μη'ts από αυτές τις φωτογραφίες; (Εκτός από, ξέρετε, τις συνήθεις επιλογές ντουλαπιών Gaga / Minaj.)

Leave A Comment

− 1 = 5