Golden Globes 2016: The Best Celebrity Beauty ser på etterpartene

Nå som vi've gushed over all den røde løperen skjønnhet i år's Golden Globe Awards, den's tid for å sjekke ut hva som foregikk på etter-partiene. 

Her ser alt håret og sminke ut:

Selena Gomez

Tusen takk Selena stoppet med de freaky blå kontaktlinsene! Hennes normale øyenfarge er sååå mye vakrere. Hvorfor har jeg ikke sett mer av henne i koral sminke? Jeg kan ikke si nok gode ting om denne matchende leppe og kinnfargen. Med håret løs og vendt over på den delen, føles dette pent og sexy, men ikke aggressivt så.

Nathalie Emmanuel

Beauty crush på Nathalie fortsetter å gå sterk. Mens hun gikk frisk for folkene's Choice Awards, jeg'Jeg er glad hun busted ut en lys rød leppe for denne hendelsen. Den's så nydelig mot hennes kremete perfekte hud, myke vipper og sterke (men ikke innfylte) brynder. Den tynne sorte i sine nedre vannlinjer legger til akkurat nok definisjon, men gjør det ikke'Ikke se hardt ut.

Emilia Clarke

jeg kan'ikke få nok! Vi så allerede Emilia på Glober, men jeg'm inkludert hennes etterfest-look fordi hun byttet opp ting med en glatt saftig rød leppestift. Hud ser fortsatt perfekt, rødme er sømløs og øyesminke er vakkert subtil. Hva kan jeg si? Jeg elsker denne kvinnen's ansikt. 

Gabrielle Union

Jeg lurte bare på hvor Gabrielle var på denne prisen sesongen. Sammenlignet med hennes BET Awards rett hår og vampy eyeliner, elsker jeg all mykhet her. De ubøyde bølgene er super-smigrende, og den nøytrale sminkepaletten forbedrer ganske enkelt hennes egenskaper. Jeg'Jeg er ikke sikker på om sølvhodetbåndet virkelig går med den grafiske sort / hvite kjole, men generelt ser hun bra ut.

Bella Thorne

Bella fast med en prøvd og ekte skjønnhet se denne gangen. Håret ble forlatt lenge, løs og mykt vinket, mens sminken ble nøytral i stedet for å presse noen kreative grenser. selv om jeg'd foretrekker den øvre øyenlinseren sin mer flekkete (og ingen falske vipper), hun ser veldig nydelig ut. Den rosenrøde leppefarge er spesielt fin!

Zoë Kravitz

Gjør noen liner-in-the-waterlines bedre enn Zoë? Hennes sminke er så utrolig! Jeg elsker taupe-teksturerte deksler, naturlige snor og dristig slag av svart i de nedre indre dekslene. Med bare lepper og frisk, fregnet hud, viser dette bare at du ikke gjør det'Jeg trenger ikke lyse eller mørke farger for å gjøre ansikt til kveld.

Vanessa Hudgens

Vanessa's falske vipper er cray, men i det minste vet hun hvordan de skal bære dem. Med håret i en pen ballerina-bolle, beige rødme og naken lipgloss, jeg'Jeg er bare ok med det ekstra lashdramaet. Plus, øynene hennes er så smilende hele tiden ... de forbedrer seg automatisk på ethvert skjønnhetsutseende.

Olivia Holt

Jeg gjør n'Jeg elsker det ... men jeg gjør det't hater det. Olivia har veldig fin hud, og ser alltid bra ut med en fargefarge på leppene. Jeg tror de falske vippene daterer dette litt, og det gjør henne altfor blond hårfarge. Jeg kan helt se henne i noe litt mørkere og mye varmere ... wouldn'Ikke en rik lys karamell være nydelig?!

Camilla Luddington

Dette er lik, men ikke så slående som Camilla's se på folket's Choice Awards. Problemet er øyevippene først og fremst, de mangler bare eleganse, og for det andre er den bleke leppestiften litt kakeaktig. Jeg vil si, hennes brows ser alle slags fantastiske i det siste!

Jamie Chung

Jeg var alt satt til å elske dette Jamie-utseendet, og så rullet jeg ned til de lyse blå eyeliner-vingene. Nooooo! En av disse tingene tilhører ikke. (Faktisk er de falske piskene også ganske slemme.) I utgangspunktet overfylte hun seg med sminke. Hvis du'Jeg skal gjøre et girly pannebånd, best å holde resten veldig tone-på-tone og enkel.

Melissa George

Den's Melissa's første gang på bloggen, og min godhet, hun er en slående kvinne. (Jeg tror at leppene hennes er naturlig så heldig heldig!) Jeg elsker alltid kombinasjonen av lyst hår og mørke penner, og hun gjorde det bra med å holde henne sminke blek og peachy. Hennes pannefans er bare rett, og selv de falske piskene har en ikke-offensiv fluffighet for dem.

Chloe Bennet

En annen nykommer rundt disse delene ... Chloe gjorde det bra, tror jeg! Jeg liker all bevegelse i hennes løft, den friske tekstur av hennes lepper og hud, og til og med chunkiness av hennes lashes er akseptabelt for meg. Jeg tror bare hun gikk for intens på rødmen eller konturen eller hva som er på den ene kinden.

Halston Sage

Halston er så ung (22), den's morsomt hvordan hennes personlige stil er veldig "ferdig" og jeg tør si, selv en liten bit datert. Hennes lange hår er sikkert sikkert, men disse bølgene er veldig perfekte, veldig stykke. Også, trenger vi virkelig å parre dette håret med rød leppestift, falske vipper og en dunne halsring? Vi får det, deg'bli sexy...

Whitney Port

Whitney har vært ute av radaren mine i år ... glad for å se henne's har det fortsatt på gang! Jeg liker håret mitt som dette, alt slank og stramt. Hun har også veldig gode brows og en veldig kul øyelokkform og # x2014; masse plass til å vise frem den enkle sveipingen av tykk svart liner. Resten er ren og dyp, med en '90s dempet brun flekk på leppene. Utmerket!

Greer Grammer

Greer prøvde den slicked-back roots trenden, men på en eller annen måte gjør den ikke'Jeg har den samme appellen som sier, Marion Cotillard's versjon. Dette er også junior Hollywood, det trenger mye mer kanten! Om hun'd mister de falske piskene og oppgraderer øredobber / antrekk, det er så mye vi kan gjøre med Greer. Åpenbart har hun den naturlige skjønnheten til å se nydelig ut i noe!

Jennifer Morrison

Jeg elsker hvordan Jennifer alltid gjør disse kule '40s vri i håret hennes. Den's så unikt, og så bra med sin firkantete ansiktsform. Hennes falske pisker er litt rotete, men jeg kan leve med dem mot slik ubøyelig, jevn hud og knapt-der sminke.

Danielle Panabaker

Aw, det'Det er slemt at Danielle gjorde det'Vi gir oss ikke den onde øyenlås teknikken som hadde oss alle fascinert før jul. Men hun ser fortsatt ganske her "Jeg elsker spesielt den kjole! Men grunnlaget hennes virker for mørkt i forhold til nakken og brystet, og jeg vil være forsiktig med glitrende teksturer. Se hvordan hennes lysreflekterende rødme trekker oppmerksomhet mot hver pore?

Lea michele

For et forferdelig par falske pisker. Jeg gjør n'ikke forstå, Lea! Også er det bare meg, eller er hennes under-eye-concealer for gult bare under ett øye? I det minste ser resten av hennes hud utrolige ut, og jeg'Jeg er forelsket i den matte peachy-nakne leppefarge. Den sentralsidede updo er også fin med de lange hvite dråpeørringene.

Vanessa Marano

Jeg'Jeg er glad for å se at selv kjendiser gjør dette ansiktet noen ganger, fordi bildene mine ofte kommer ut som dette også! Vanessa er så pen, og har virkelig en av de beste kompleksene jeg'Jeg har sett i min historie å se på røde løpebilder. Så det er mitt ønske om henne å finne en bedre sminkteknikk. Viskene, liner og leglans synes harde; hun trenger en langt mer delikat sminke jobb.

Nina Dobrev

Ikke kommer til å lyve ... Nina skuffer meg litt sist. Jeg'Jeg blir lei av disse røykfylte øynene og tunge lashutseende, alltid i en varm brun palett. Hva skjedde med denne Nina? Jeg føler at hennes sminke kan være kortere / friskere. Men jeg elsker henne flettet updo.

Krysten Ritter

Krysten er en ex-modell med så unik skjønnhet ... hun gikk for røde lepper, svart liner og lange lashes, blant annet den mest forutsigbare røde løpeblandingen i verden. Åh, det'Hun er ikke så dårlig'Ikke prøv noe mer spennende! Også, hår-utjevning serum trengs, stat.

Katharine McPhee

Jeg'Jeg er overrasket over Katharine's sminke, fordi det har vært så friskt og pent i det siste, dette er altfor tungt! Sammenlign og kontrast med den vakre lavendel øyeskyggen hun hadde tilbake i høst. Jeg tror at hvis hun ønsket å vise frem den glitrende sølvskyggen her, så var hennes lepper og mest av alt kinnene mye mykere / lettere. Se hvordan den sterke rødmen er så dating / aldring?

Gillian Anderson

Der'Det er ingen tvil om at Gillian er en attraktiv kvinne. Jeg har ingen klager på det meste av sminke, men hun kan lett se mer polert med bare litt mer huddekning på rødheten. Og selvfølgelig, en touch-up på hennes røtter! (Jeg lurer alltid på hvorfor kjendiser don'Ikke få det gjort før en hendelse så stor som Glober. Sikkert, å ha bildene dine pusset overalt over hele verden, er det nok motivasjon ?!)

Katherine McNamara

Katherine ser så pen ut her, men jeg'Jeg snakker ikke på min holdning igjen: hennes sminke og hårfarge. Jeg føler at noen brun toner ville gjøre underverk for å kvitte seg med denne falske falske røde ... legge til en frisk hogge og kanskje hun kunne til og med komme seg bort med noe av den tunge sminke. Men for å få alt sammen, får hun bare henne til å se ut's prøver altfor hardt. 

Victoria Justice

Victoria's en annen tung makeup-wearer "og igjen, hun'Det er så fint at hun bare kommer bort med det. Jeg finner bare det knuste i nærheten. Viskene overmanmer ansiktet hennes, og liner, leppestift, bryn og kontur er alle bare litt for ... presise.

Michelle Monaghan

Den's vanskelig å tro på dette er den samme Michelle som vi så på kritikerne' Choice TV Awards for to år siden. Jeg savner det håret og de røde leppene! Nå har hennes styling blitt veldig bla, og minner meg mye om Kate Beckinsale's. Jeg tror også at grunnlaget tekstur her er litt tøft.

Arielle Kebbel

Jeg så opp Arielle og jeg er så sjokkert over henne's bare 30. Nå er jeg'Jeg prøver å sette fingeren på hvorfor hennes stil aldrer henne. jeg tenker det's at hennes hud- og hårfarger er for tette sammen, og grunnlaget hennes trenger en lettere berøring. Også, fuchsia er så kald kontrast på varm hud ... Jeg tror hun'D ser bedre ut i en myk koral leppestift.

Sadie Calvano

Jeg'Jeg er ikke en fan av denne frisøren på Sadie, som er veldig pen, bare hasn'Jeg har ikke funnet signatur stilen sin ennå. Jeg tror at hvis hun hadde på seg alt i en stram oppdatering, ville det faktisk være ganske slående med de tilsvarende oransje leppene og øyelokkene. Hun har et veldig godt smil.

Mira Sorvino

Vet du hva som alltid fungerer? En hoppende blowout. Når du er i tvil, bør kjendiser bare gjøre det med håret. Ingen av denne beachy virksomheten, fordi det's gjør Mira absolutt ingen fordeler! Samme med forsøket på Gisele's hårfarge. Jeg føler at utseendet er ikke't så enkelt som folk tror det er. Mira ser for eksempel ut som om hun trenger en rot-touch og toner for høydepunktene hennes, i stedet for å ha den kule, voksne balayage-tingen. Derfor foreslår jeg alltid en varm varm farge i stedet for høydepunkter. Folk flest's baser er bare for mørke og ashy, og høydepunkter på brunt hår er veldig triks!

Sarah Hyland

Bare da vi trodde Sarah's sminke var bedre! Hun har regressed med denne tunge, superkonturerte, frostige leppestift-utseendet. Jeg, for en, er skuffet. Jeg føler at konturene er så mørke, det's gjør nesten hennes ansikt ser gaunt "som er en ekte feat, vurderer at hun har så nydelige fulle kinn. Med så mye skjer, gjør du ikke'Ikke bli oppmerksom på hennes vakre øyne og naturlig fulle browsere (hvorfor deres fans er fylt ut, jeg kan'ikke forestille meg).

Rumer Willis

Siste gang vi så Willis, var det på CMT Music Awards og hun hadde funnet en titt som fungerte så bra for henne. jeg kan'Jeg forteller ikke om håret hennes er så lenge nå, men jeg håper det. Dessverre har hun gått så mye tyngre på sminke her, fra fundament til visker til kontur / rødme. Jeg foretrekker henne mer "rocker style", mindre konvensjonelt glam.

Naya Rivera

Naya gjorde ikke'Det ser alltid ut som et lengre tapt medlem av Kardashian-familien. Tilbake i 2012 hadde hun faktisk morsom leppefarge! Og du kunne se hennes faktiske hud! Ikke denne tone-på-tone beige konturert ekstravaganza, som jeg kan'Ikke vent å gå ut av stilen. Det er sikkert interessant å se hvor mye mer prettier hun så med sin naturlige svarte hårfarge og frisk sminke. 

Kaley Cuoco

Jeg gjør n'Jeg vet ikke hva's skjer i dag med Kaley! Tillat meg å minne deg en gang til: Dette er den samme personen, ikke engang for et år siden. Jeg'Jeg er veldig uklart på den nye utviklingen av mørke, lavt hengende rødme, overdrevne tadpole-browser og ekstra-tousled blonderexic hår. Hvor har hennes folk gått som normalt tar vare på disse tingene? Er hun greit?!

Hvem hadde din favoritt (og minst favoritt) skjønnhet ser på denne røde teppet?

Leave A Comment

8 + 2 =