Glam Idea hiusten irrottamiseen kasvoista Selena Gomezilta

Selena Gomez oli tällä viikolla Ischia-elokuvajuhlilla Italiassa'En ole varma mitä, mutta mies, OH, rakastan häntä kampaamaan.

Nyt tunnustan sen, että se voitti't kaikille'maku ... mutta uskon, että tämä out-of-face-ilme voisi olla matkalla. Mistä, minä'M ei ole täysin varma. Joku auttaa minua asettamaan aikakauteen täällä? Minusta tuntuu's todennäköisesti myöhään '60s / early '70-luvulla, glam-meets-hippi tavalla. Se's hyvin elokuvan star-ish, ei?

Ja me'olen nähnyt sen melko äskettäin, Golden Globes, Jessica Chastain. didn't rakasta sitä niin paljon siellä, mielestäni, koska se oli yrittänyt olla glam kuin hippi. Selena Gomez, jolla on suora pituus, nude maku ja pitkä mekko, saa tasapainon tarkalleen oikea.

Voisiko olla täydellisempi tapa käyttää hiuksiasi kasvoiltasi kesällä ?! Ei, luultavasti ei. Ja näin, pidä pituus takana.

Tässä's päätä varpaisiin:

Selena pukeutuu L: n Drawcord-mekoon'Agence, muuten. minä'm INTO sitä. Vaikka en't tiedä menee sans rintaliivit.

Joka tapauksessa, ajatus on pari hiukset sopivasti dramaattinen asu, niin että koko ilme on järkevää. En't ajattelisin, että tämä toimisi napin painalluksella ja khakis, jos tiedät mitä minä'minä sanon.

Tässä's sivukuva:

Tämä ulkoasu on kyse paluusta. Kun puhallus on kuivaa suorana ja juokseva tasainen rauta läpi pituudet, haluat käyttää meloa harjalla takana koko kruunun. Oma valinta on aina Mason Pearson:

Ja pieni Oribe Dry Texturizing Spray ei koskaan satuta ketään (suihkuttaa sitä juuri ennen kuin teet takaisinkytkennän):

Varmista, että hiukset ovat näkyvissä tasaisina. Kerran sinä'sinulla on riittävästi tilavuutta, käytä harjaa muotoilemaan etupinta-alaa, harjaamalla kaikki takaisin ja poissa kasvoista. Mist hiuslakalla asettaaksesi. L'Oréal Elnett on kampaajan suosikki:

Makeup mielestäni se toimii paremmin pehmeä ja luonnollinen, se olisi liian paljon tehdä rohkeat huulet tai silmät. Rakastan Selenaa's Glowy iho, jota voit jäljitellä uuden bronzer-pakkomielle, Giorgio Armani Maestro Liquid Summer Bronzer SPF 15.'s rajoitettu painos!)

Slip on huulikiilto, luonnollisesti täynnä kulmia ja jotkut flirty ripset täydentää ulkoasua. Rakastat tätä niin paljon kuin minäkin?

Osta tarina

Ota kantaa

Mitä mieltä olet Selenasta?'Katso täältä?

Olisitko koskaan käyttänyt tätä kampausta?

Oletko koskaan luopunut hiuksistasi?

Leave A Comment

73 − 66 =