Συναντήθηκε το Gala 2018: Η Καλύτερη Ομορφιά για Celebrity Φαίνεται στο Κόκκινο Χαλί

Αυτή την χρονιά'Το Met Gala ήταν το πιο δραματικό από εμάς'έχετε δει ακόμα!

Με θέμα που επικεντρώνεται γύρω από την καθολική εκκλησία και την επιρροή της στη μόδα, τα celebs περπατούσαν το κόκκινο χαλί σε περίτεχνα στέμματα, πέπλα, κεφαλές και halos. Ακριβώς όπως οι ζωγραφισμοί της Αναγέννησης ζωντανεύουν!

Ωστόσο, δεν πήρε ο καθένας το θρησκευτικό σημείωμα, έτσι αφήστε's ρίξτε μια ματιά στις μεγαλύτερες επιτυχίες και τις χαμένες από τη νύχτα.

Lily Collins

Τι μου αρέσει: Κρίνος'(συμπεριλαμβανομένου του μοναδικού δακρύου!) καθώς και την υπερβολική φωτεινή ποιότητα του δέρματός της. Το μωβ χείλος λεκές ισορροπεί σκιασμένα καπάκια και υπογραφή τολμηρή φρύδια. Και φυσικά, το αγκαθωτό στέμμα προσθέτει την τέλεια φινίρισμα! Τι εγώ'd αλλαγή: Τίποτα.

Η Λίλι φοράει: Ορός & # x2022; Ίδρυμα στο 110 Ivoire C & # x2022; Concealer στο Ivoire & # x2022; Σκόνη σε Ecru Light & # x2022; Υψηλός φωτισμός στο Shimmering Buff (στο πρόσωπο και το σώμα) & # x2022; Ετικέτα στο Champagne Glow (στο σώμα) & # x2022; Contour in Ivoire & # x2022; Σκιά ματιών στο Smokey Brown & # x2022; Μάσκαρα σε Υπερβολικό Μαύρο & # x2022; Σκιά ματιών στο ηφαίστειο & # x2022; Brow gel σε Διαφανή & # x2022; Λούσιμο για τα χείλη στο Purple Onyx

Kate Bosworth

Τι μου αρέσει: Καίτη'το λαμπερό ροζ ρουζ, το ταιριαστό χείλος και τα μαλακά βλεφαρίδα'στην πραγματικότητα μεμονωμένες ψευδαισθήσεις, και τόσο καλά). Με το πέπλο με μαργαριτάρι, κοιτάζει θετικά αγγελικά! Εγώ'm δεν είναι συνήθως ένας ανεμιστήρας σκόνης φρυδιών "I'μάλλον βλέπω τις μεμονωμένες τρίχες, αλλά νομίζω ότι λειτουργεί σε αυτό το θεατρικό πλαίσιο. Τι εγώ'd αλλαγή: Εγώ'd μάλλον ένα πιο φυσικό highlight πάνω από το Cupid'(δηλ. όχι χρυσή λάμψη). 

Η Κέιτ φοράει: Μάσκα προσώπου & # x2022; Μάσκα ματιών & # x2022; Ενυδατική κρέμα & # x2022; Πρόσωπο πετρέλαιο & # x2022; Ίδρυμα στο Αλαβάστερ και το Ελεφαντοστού & # x2022; Σκόνη & # x2022; Blush in Happy & # x2022; Blush in Coral (Γέλια) & # x2022; Εργαλείο σήμανσης & # x2022; Σκιά ματιών σε Κορίανδρο (πάνω από καπάκια) & # x2022; Σκιά ματιών σε ελέφαντα (σε πτυχές) & # x2022; Σκιά ματιών στο Λιοντάρι (στις εσωτερικές γωνίες) & # x2022; Mascara & # x2022; Ψευδείς βλεφαρίδες & # x2022; Μολύβι Brow στο Ash Blonde & # x2022; Φλάντζα χειλιών σε Φυσικό & # x2022; Κραγιόν στο Marisa & # x2022; Κραγιόν στο Suzy & # x2022; Επισημάνετε (στο Cupid'τόξο)

Priyanka Chopra

Τι μου αρέσει: Priyanka'τα βαθιά κραγιόν του μούρου "αυτά τα πλούσια χρώματα είναι πάντα καταπληκτικά γι 'αυτήν! Μου αρέσει επίσης το χρυσοκίτρινο λυχνάρισμα να ξεσκονίζεται γύρω από τα μάτια (και όχι πάρα πολύ), με μακριά βλεφαρίδες. Το κεφάλι της είναι τόσο πάνω-πάνω, αυτό ήταν το σωστό ποσό μακιγιάζ. Τι εγώ'd αλλαγή: Τίποτα, εκτός από ότι έκανε τα δικά της φρύδια και θα ήθελα'αγάπησα να δω τον καλλιτέχνη μακιγιάζ's touch. Ποιος αρνείται τον Pati Dubroff?! 

Η Priyanka φοράει: Σκιά ματιών σε Candeur et Expérience & # x2022; Σκιά ματιών στο Mirage & # x20. Χείλος λεκέδων στο Σκούρο Μωβ & # x2022; Κραγιόν στο La Fascinante

Ζόε Κράβιτς

Τι μου αρέσει: Zoë's γυμνό, μονοχρωματικό μακιγιάζ με το χαμηλό κούτσουρο και το τεράστιο τόξο. Απόλυτη τελειότητα! Αγαπώ ότι το έμεινε φρέσκο ​​παρακάμπτοντας τη μάσκαρα και την επένδυση και διατηρώντας το δέρμα τελειώνει καθαρά για να δείξει τις φακίδες της. Τι εγώ'd αλλαγή: Τίποτα.

Zoë φοράει: Εργαλείο σήμανσης & # x2022; Χρώμα στα χείλη και τα χείλη στο 6 Από το Prude στο Γυμνό (στα μάτια, τα μάγουλα και στα χείλη) & # x2022; Μάσκαρα του Brow

Amanda Seyfried

Τι μου αρέσει: Amanda'είναι πανέμορφα, όπως το Rapunzel-όπως τα κύματα (και το στέμμα) με λαμπερό ροζ ρουζ και κραγιόν. Το μικρό κομμάτι της λάμψης τους κάνει πιο ενδιαφέροντα, νομίζω! Μου αρέσει και το φτερό των φρυδιών της. Τι εγώ'd αλλαγή: Οι ψεύτικες βλεφαρίδες θα μπορούσαν να είναι καλύτερες.

Η Amanda φοράει: Πρόσωπο πετρέλαιο & # x2022; Ίδρυμα & # x2022; Σκόνη & # x2022; Κραγιόν στο Blush Brook

Olivia Munn

Τι μου αρέσει: Olivia'αλυσίδα με ανοιξιάτικο ταχυδρομείο, μακριά μαλλιά και κόκκινα χείλη. Αντί τις βαριές βλεφαρίδες και τις επενδύσεις, χρησιμοποίησε κοκκινωπό και χρυσαφί αποχρώσεις για να σκιάσει τα μάτια της, με χρυσές λάμπες στις εσωτερικές της γωνίες. Αυτό μου θυμίζει πολεμιστής πριγκίπισσα. Τι εγώ'd αλλαγή: Τίποτα. (Μπορούμε να δούμε το μαρκαδόρο της, αλλά δεν το κάνει'δεν με ενοχλείε πραγματικά.)

Η Olivia φοράει: Κραγιόν στο Voodoo Spice & # x2022; Κραγιόν στο Stay the Night

Ρόζ Χάντινγκτον-Γουέλεϊ

Τι μου αρέσει: Ρόζι'το κεφάλι φωτοστέφανο, το τακτοποιημένο updo και το φρέσκο ​​μακιγιάζ. Μου αρέσουν ιδιαίτερα τα χείλη που χρωματίζουν τα μούρα και τα ευθεία, βουρτσισμένα φρύδια. Η ανώτερη γραμμή βλεφαρίδας της είναι σκοτεινή, αλλά οι κάτω βλεφαρίδες της είναι γυμνοί για να τη διατηρήσουν φρέσκο. Τι εγώ'd αλλαγή: Το'δεν είναι κακό, αλλά λαμπερό στα μάγουλα τείνει να υπερβάλλει τους πόρους.

Η Rosie φοράει: Κρέμα ματιών & # x2022; Ενυδατική κρέμα & # x2022; Σφίξιμο πήκτωμα & # x2022; Θεραπεία κατά της γήρανσης & # x2022; Primer & # x2022; Ίδρυμα & # x2022; Concealer & # x2022; Σκόνη & # x2022; Contour και επισήμανσης & # x2022; Σκιά ματιών σε TFX4 & # x2022; Μολύβι Brow σε Blonde & # x2022; Κραγιόν στο Devore & # x2022; Χείλη στιλπνότητας στο Cameo

Amber Heard

Τι μου αρέσει: Κεχριμπάρι'το χρυσό στεφάνι, τα χρυσά μαλλιά και το κραγιόν. Όπως και πολλοί άλλοι σε αυτό το κόκκινο χαλί, επέλεξε να τονίσει τις κορυφαίες βλεφαρίδες της μόνο, παραλείποντας το ρουζ και φορούσε ένα γενναιόδωρο ξεσκόνισμα χρυσού λάμψη. Τι εγώ'd αλλαγή: Το περίγραμμα της δεν συμβαίνει't φαίνονται καλά αναμειγνύονται από αυτή τη γωνία. Επίσης, δεν έχω'δεν νομίζω ότι θα ήθελα'έλαβα τη σκοτεινή χάλκινη σκιά αρκετά κάτω από τα μάτια της.

Amber φοράει: Lip liner στην πραγματικότητα Burgundy & # x2022; Κραγιόν στην ανθεκτική σταφίδα

Ριάννα

Τι μου αρέσει: Ριάννα's λαμπερό δέρμα και καπνιστή σκιά. (Ποιος άλλος, εκτός από τον Rihanna, θα μπορούσε να κάνει ένα ρούχο εμπνευσμένο από τον Πάπα να φαίνεται δροσερό;)'m γοητευμένος από τα μάτια της, τα οποία είναι σφιχτά και σκιασμένα με σκιά taupe και δαμάσκηνου σε όλη τη διαδρομή μέχρι τα λευκασμένα φρύδια της. Βοηθά επίσης τα λευκά των ματιών της να είναι τρελά λευκά! Το ενδιαφέρον για τα χείλη είναι ενδιαφέρον. Τι εγώ'd αλλαγή: Η κάλυψη του δέρματός της είναι ελαφρώς ελαφριά γύρω από το μέσο πρόσωπο της.

Η Rihanna φοράει: Primer & # x2022; Ίδρυμα σε 370 & # x2022; Contour in Truffle & # x2022; Σκόνη & # x2022; Κραγιόν στο Spanked

Hailey Baldwin

Τι μου αρέσει: Χάιλι's βρώμικο ροζ λοβό, ροζ κραγιόν και λουλούδι κορώνα. Κάθε φορά που βλέπω αυτή τη γυναίκα, μου απομακρύνεται από το δέρμα της! Το περίγραμμα είναι λεπτό, και μου αρέσει το γυαλιστερό φινίρισμα στο καφέ σκιά ματιών του. Έχει μια ελαφριά επένδυση κατά μήκος της κατώτερης γραμμής βλεφαρίδας της, αλλά στην πραγματικότητα φαίνεται μοντέρνα. Τι εγώ'd αλλαγή: Τίποτα.

Hailey φοράει: Ίδρυμα & # x2022; Σκιά ματιών στο κακάο & # x2022; Σκιά ματιών στο Αμέθυστο & # x2022; Υψηλός δείκτης σε αδιακρίτως & # x2022; Σκόνη & # x2022; Κραγιόν στο Vibe & # x2022; Κραγιόν στο Ruthless & # x2022; Κρέμα σώματος

Solange Knowles

Τι μου αρέσει: Solange's μαντήλι και κορώνα combo, με άψογο δέρμα και μακιγιάζ διασκέδασης. Κανονικά εγώ'd λένε κάτω ψεύτικες βλεφαρίδες είναι ένα "don't, "αλλά όχι αυτή τη φορά!'επειδή είναι'να είναι εσκεμμένα χοντροκομμένο, με χώρο ενδιάμεσα, για έναν ερεθισμό εμπνευσμένο από τον Twiggy. Μέχρι την κορυφή, τα εξισορρόπησε με μαύρη μαύρη σκιά και μια σειρά πανέμορφα γεμάτα φρύδια. Αγάπη! Τι εγώ'd αλλαγή: Τίποτα.

Η Solange φοράει: Ίδρυμα στο Πεκάν (κέντρο του προσώπου) και Κάστανο (εξωτερικό πρόσωπο και ζυγωματικά) & # x2022; Σκόνη σε αμύγδαλο & # x2022; Eyeliner σε μαύρο μαύρο & # x2022; Βάλσαμο για τα χείλη (αναμιγνύεται με το eyeliner) & # x2022; Μάσκαρα σε Classic Black & # x2022; Μολύβι Brow σε Μπρονέτα (στα φρύδια και σαν τα χείλη) & # x2022; Κραγιόν στο Νιαγάρα Γυμνό και αμμώδεις θάλασσες (στα χείλη και ως μαρκαδόροι)

Karlie Kloss

Τι μου αρέσει: Karlie'Το δέρμα είναι εξαιρετικά ακτινοβόλο, ροζ μάγουλα και κόκκινο κραγιόν. Με τα φυσικά φρύδια και το μακιγιάζ των ματιών, είναι τόσο όμορφη και νεανική! Εγώ'm επίσης πολύ χαρούμενος που ξεφορτώθηκε την ξανθιά πλατίνα. Τι εγώ'd αλλαγή: Τίποτα.

Karlie φοράει: Blush & # x2022; Μολύβι Brow & # x2022; Κραγιόν στην αποφασιστική παπαρούνα

Μπέλλα Χάιντ

Τι μου αρέσει: Μπέλα'το λαμπερό δέρμα ... που λάμπει από το μέτωπό της είναι όλα! Για να το δείξει, κράτησε το μακιγιάζ της υπερ-απλό, με μόνο ένα pop από μεταλλικό χρυσό κατά μήκος της ανώτερης γραμμής του βλεφαρίσματος και των εσωτερικών γωνιών. Τα χείλη και τα φρύδια είναι μαλακά και τα χείλη είναι γυαλιστερά. Τι εγώ'd αλλαγή: Τίποτα.

Η Bella φοράει: Ουσία & # x2022; Ορός & # x2022; Ενυδατική κρέμα & # x2022; Ίδρυμα σε μπεζ και μέλι & # x2022; Concealer σε Medium & # x2022; Σκόνη σε Μέσο & # x2022; Bronzer σε Amber & # x2022; Blush σε Mimi Bronze & # x2022; Υψηλός φωτισμός στο γυμνό λάμψη & # x2022; Πάνελ ματιών σκιάς ματιών σε θερμότητα (μόνο σε χρυσούς τόνους) & # x2022; Eyeliner σε Ματ Λευκό (με χρυσή λάμψη στην κορυφή) & # x2022; Μάσκαρα στο Catwalk Black & # x2022; Μολύβι Brow σε Universal Brown & # x2022; Κραγιόν στο Dio (r) παραμονή

Gigi Hadid

Τι μου αρέσει: Gigi'με ροζ χρωματικές αποχρώσεις του ουρανού, με κάθετες γραμμές χρυσού που γαντζώνονται μέσα από κάθε μαθητή. Με μαυροπίνακα, μαύρη επένδυση και βλεφαρίδες, εκεί'αλλά συμβαίνει πολύ, αλλά έχει το χώρο του καπακιού για να το τραβήξει. Τι εγώ'd αλλαγή: Εγώ'Απλά απογοητευμένος πήγε τόσο glam, αντί να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό για να πάει με το θέμα! Απλώς αισθάνεται πολύ μοντέρνο και λίγο βαρύ, σαν κάτι που εμείς'έχω δει πολλές φορές πριν.

Η Gigi φοράει: Primer & # x2022; Ίδρυμα & # x2022; Concealer στο φως & # x2022; Περίγραμμα στο φως & # x2022; Περιέχει σκόνη & # x2022; Blush in Nude & # x2022; Υψηλός δείκτης σε Molten Gold & # x2022; Ρύθμιση ψεκασμού & # x2022; Eyeliner σε Stellar Sand & # x2022; Eyeliner στο Solar Gold & # x2022; Eyeliner σε λευκό λάμψη (σε γραμμές νερού) & # x2022; Μάσκαρα (μόνο στις βλεφαρίδες) & # x2022; Lip liner στο Dusty Rose & # x2022; Κραγιόν σε καθαρά γυμνό

Κέρι Ουάσιγκτον

Τι μου αρέσει: Kerry's ογκώδες afro και χρυσό barrette. Το δέρμα της είναι άψογο και δροσερό και εκτιμώ την ελαφρύτερη πινελιά στα φρύδια αυτή τη φορά. Αν κοιτάξετε προσεκτικά, εσείς'Θα το δούμε'με μεταλλικά νιφάδες πάνω στα βλέφαρά της. Τι εγώ'd αλλαγή: Δεν μου αρέσουν πραγματικά οι πολύ μακρές ψεύτικες βλεφαρίδες. Φθηνεύουν αυτό το "δεν"'t τους χρειάζονται!

Kerry φοράει: Ενυδατική κρέμα & # x2022; Ίδρυμα στο Κακάο & # x2022; Concealer in Deep & # x2022; Bronzer in Grateful & # x2022; Υψηλός φωτισμός σε κομψό & # x2022; Σκιά ματιών σε εστιασμένο & # x2022; Μεταλλικές νιφάδες & # x2022; Eyeliner στο Cosmic Black & # x2022; Μάσκαρα μαύρο & # x2022; Χείλη στιλπνότητας στο Soft Mulberry

ΕΜΜΑ ΣΤΟΟΥΝ

Τι μου αρέσει: Emma's χοντροκομμένο αλογοουρά ", πόσο εκπληκτικό είναι το χρώμα των μαλλιών της αυτήν τη στιγμή; Λατρεύω επίσης το κρεμώδες ματ τριαντάφυλλο κραγιόν. Τι εγώ'd αλλαγή: Το σκέφτομαι'είναι πάρα πολύ σκιά ματιών, ειδικά η σκιά χρυσού που βγαίνει και όλο το δρόμο μέχρι τα φρύδια της. Θέλω να πω ... κοιτάξτε αυτό. (Επιπλέον, αυτές φαίνονται να είναι ψεύτικες βλεφαρίδες!) Ίσως αν η εφαρμογή ήταν πιο καθαρή, θα ήταν'έχω δουλέψει καλύτερα.

Η Emma φοράει: Ίδρυμα & # x2022; Concealer στο Chantilly & # x2022; Σκιά ματιών στο Σύρο & # x2022; Σκιά ματιών σε Διαστρωματικές & # x2022; Σκιά ματιών σε Wanted & # x2022; Κραγιόν στο Swing

Zendaya

Τι μου αρέσει: Zendaya's σκούρο κόκκινο κυματιστό bob με βραχυπρόθεσμα κτυπήματα. Μου αρέσει αυτό τα μαλλιά για τόσο πολύ και αυτό'είναι στην πραγματικότητα δική της, όχι περούκα! Τα ξεπλυμένα μάγουλα, τα ροζ γυαλιστερά χείλη και η χρυσή σκιά ματιών είναι εκπληκτικά. Τι εγώ'd αλλαγή: Πάντα κάνει τα φρύδια του Instagram.

Η Zendaya φοράει: Εργαλείο σήμανσης σε γυμνό & # x2022; Σκιά ματιών σε Telepathic Taupe & # x2022; Σκιά ματιών σε Platinize & # x2022; Ψευδείς βλεφαρίδες & # x2022; Χείλη λάμψη στο χρυσό Allure

Κενταλ Τζενερ

Τι μου αρέσει: Κένταλ'κομψή χαμηλή αλογοουρά, απαλές βλεφαρίδες και τέλεια ευθεία φρύδια. Φαίνεται ότι το δέρμα της έχει ξεκαθαρίσει λίγο από τα Όσκαρ, τα οποία εγώ'Είμαι σίγουρος ότι είναι ευτυχής. Εγώ'm εμπνευσμένο από τη μαλακή γκρίζα σκιά και το σφράγισμα. Τι εγώ'd αλλαγή: Τίποτα, εκτός από το ότι μοιάζει με αυτό που πάντα φοράει!

Kylie Jenner

Τι μου αρέσει: Kylie'το δέρμα του δέρματος φαίνεται πραγματικά πανέμορφο, και μου αρέσει τα μαλακά ξεπλυμένα μάγουλα, τα οποία είναι εξαιρετικά αναμεμειγμένα. Μοιάζει με αυτή'με τις επεκτάσεις των βλεφαρίδων, τις οποίες πάντα προτιμώ να σκληρύνω ψεύτικα. Τι εγώ'd αλλαγή: Όπως και ο Kendall'το βλέμμα του, είναι λίγο γενικό. Και εγώ'm έτσι δεν είναι στα φρύδια Instagram και προφανές lip liner!

Η Kylie φοράει: Ενυδατική κρέμα & # x2022; Ενυδατική κρέμα & # x2022; Κρέμα ματιών & # x2022; Ίδρυμα στο Golden Natural & # x2022; Εργαλείο σήμανσης σε Σελήνη Glow & # x2022; Bronzer στο χρυσό φως & # x2022; Blush in Pretty Coral & # x2022; Σκιά ματιών σε Bronze Extended & # x2022; Μάσκαρα μαύρο & # x2022; Lip liner στο Dolce K

Τζένιφερ Κόνελι

Τι μου αρέσει: Τζένιφερ'με ανοιχτό ροζ σκιά ματιών, ισχυρά φρύδια και περιθώρια από παχιά βλεφαρίδα. Τα ροζ είναι τόσο μεγάλα με το χρωματισμό της! Το δέρμα της μοιάζει φυσικό και μου αρέσει να είναι χαλαρά και λαμπερά τα μαλλιά της. Τι εγώ'd αλλαγή: Τίποτα.

Η Τζένιφερ φοράει: Ίδρυμα & # x2022; Σκόνη & # x2022; Εργαλείο σήμανσης & # x2022; Σκιά ματιών στο Ayanadeshiko & # x2022; Blush in Tsuyasatsuki & # x2022; Μολύβι Brow στο Χακί & # x2022; Κραγιόν στο 11 Hanautsugi

Σελένα Γκόμεζ

Τι μου αρέσει: Σελένα'σούπερ-glittery χρυσό σκιά ματιών και ανοιχτό ροζ κραγιόν. Σπάνια τη βλέπουμε σε σγουρά μαλλιά, γι 'αυτό'Μου αρέσει και το ρομαντικό updo. Τι εγώ'd αλλαγή: Λοιπόν, αυτό's τρόπος πάρα πολύ bronzer / ψεύτικο μαύρισμα. Αλλά νομίζω ότι αυτό που συμβαίνει εδώ, όπως συζητήθηκε στην Πριν & Μετά, είναι αυτή'με πιθανότατα τη λήψη φαρμάκων μετά τη μεταμόσχευση νεφρού της, που της έχει δώσει ένα πληρέστερο πρόσωπο. Ετσί αυτή'προσπαθώντας να το περιγράψω ... Το πάρω τελείως. 

Η Selena φοράει: Ορός & # x2022; Ενυδατική κρέμα & # x2022; Primer & # x2022; Ίδρυμα στο Y320 & # x2022; Concealer σε 2 κλήση αφύπνισης & # x2022; Concealer σε Young 3 & # x2022; Επισημάνετε τα 50 σας Dew; (στο πρόσωπο) & # x2022; Επισημάνετε στη Φαντασία (στο σώμα) & # x2022; Σκόνη & # x2022; Ρύθμιση ψεκασμού & # x2022; Bronzer στο Tantric 102 & # x2022; Blush σε 506 σάρκα και φαντασία & # x2022; Eyeliner στο Glitz Alright & # x2022; Σκιά ματιών στο Gleam Girl & # x2022; Μάσκαρα στο Noir & # x2022; Μάσκαρα στο Noir & # x2022; Μολύβι Brow σε Medium Brown 6 & # x2022; Γέλη Brow σε 30 Αόρατο & # x2022; Βάλσαμο για τα χείλη & # x2022; Lip liner σε Cream & Sugar & # x2022; Κραγιόν στο Moody Margot 106

Σκάρλετ Γιόχανσον

Τι μου αρέσει: Σκάρλετ's χρυσαφένιο χείλος χείλη και ταιριάζει σκιά ματιών. Το δέρμα της φαίνεται φυσικό, δεν κοκκινίζει, και μου αρέσουν τα φρύδια. Το ασημένιο λάμψη στις εσωτερικές γωνίες της προσθέτει ένα κομμάτι ποπ. Τι εγώ'd αλλαγή: Ξέρουμε αν αυτή η τρίχα είναι για ένα ρόλο; Διότι ποτέ δεν σκέφτηκα'την βλέπω σε αυτό το "στυλ". Εγώ'm λεπτό με το καφέ, αλλά όλα τα στρώματα και τον όγκο δεν το κάνουν για μένα! Αυτή'είναι ένας άλλος που το έπαιξε πολύ ασφαλές και δεν το έκανε't πηγαίνετε με το θέμα. 

Η Scarlett φοράει: Εργαλείο σήμανσης σε γυμνό & # x2022; Σκιά ματιών σε Rose Risqué & # x2022; Σκιά ματιών στο Astral Ghost Ορχιδέα & # x2022; Eyeliner στο Xtreme Black & # x2022; Κραγιόν στο McMenamy 200 & # x2022; Σώμα λάμπει στο Ipanema Ηλιοβασίλεμα

Αν Χάθαγουεϊ

Τι μου αρέσει: Άννα's τριαντάφυλλο κραγιόν, το οποίο έχει μια θαυμάσια υφή. Αυτή's που φορά μια παρόμοια σκιά παρόμοια με τα μάτια της, και απλά αγαπώ τα dabs λάμψης κάτω από κάθε μαθητή. Τι εγώ'd αλλαγή: Το'είναι λίγο συντηρητική, αλλά παίρνω γιατί έκανε το updo με τόσο μεγάλο όγκο στο φόρεμά της. Θα'Μας άρεσε τα μαλλιά της, με ένα διαφορετικό φόρεμα.

Η Άννα φοράει: Σκιά ματιών στο Deep & # x2022; Υψηλός φωτισμός σε ροζ μπεζ (κάτω από τα μάτια)

Emily Ratajkowski

Τι μου αρέσει: Emily'το δέρμα και τα φρύδια του κόσμου είναι απλά καταπληκτικά και ξέρετε τι; Φοράει χρώματα διασκέδασης όπως αυτό το shimmery πορτοκαλί eyeliner πραγματικά καλά. Εκτιμώ επίσης ότι σπάνια κάνει ψεύτικες βλεφαρίδες. Τι εγώ'd αλλαγή: Εκτός από το γεγονός ότι τα χείλη της φαίνονται υπερβολικά ψεύτικα, εγώ'm δεν ενδιαφέρεστε για το βαρύ καφέ περίγραμμα, λαμπερό και πολυτονικό κραγιόν. Τα μαλλιά της μοιάζουν επίσης λίγο ... αλλά το πλέξιμο και το κεφαλόδεσμο θα μπορούσαν'ήξερα πραγματικά αν το μακιγιάζ της ήταν πιο φρέσκο! 

Η Emily φοράει: Primer & # x2022; Ίδρυμα στο Y370 & # x2022; Concealer σε 3 Up All Night & # x2022; Bronzer σε Tan-Tastic & # x2022; Επισημάνετε στη Φαντασία (στο πρόσωπο και στο σώμα) & # x2022; Ρύθμιση ψεκασμού & # x2022; Πάνελ ματιών σκιά ματιών στο Fantascene & # x2022; Πάνελ ματιών σκιά ματιών στο Glambition & # x2022; Μάσκαρα στο Noir & # x2022; Χειροποίητη επένδυση χειλιών στο γυμνό (ist) 300 & # x2022; Κραγιόν στο Dreamgirl 154 & # x2022; Κραγιόν στην ηχητική αλήθεια 244 & # x2022; Λάμψη χειλιών στο 342 Work It

Emilia Clarke

Τι μου αρέσει: Εμίλια'το στέμμα και τα σκουλαρίκια. Με το εξίσου περίπλοκο φόρεμά της, πραγματικά μου άρεσε πολύ από αυτό (δηλαδή αυτή η απόσταση). Το'είναι πολύ βασιλικό! Μακιγιάζ, η χρυσή επένδυση και το κραγιόν είναι ωραία. Τι εγώ'd αλλαγή: Η τολμηρή κοκκινίζει δεν είναι't εργάζεται εδώ! Σε αντίθεση με την Kate Bosworth'Καθίστε'είναι μια βαρύτερη εφαρμογή και πιο δροσερή στον τόνο, τόσο πιο ακραία. Επίσης, το δέρμα της φαίνεται αρκετά ξηρό. Δυστυχώς, αυτό'είναι ένα σκληρότερο βλέμμα να τραβήξει μακριά όταν don't έχουν τελείως δροσερό, νεανικό δέρμα. 

Η Emilia φοράει: Ομίχλη προσώπου & # x2022; Ίδρυμα σε Λευκά Είδη 2N2 & # x2022; Blush σε Heather Pink & # x2022; Blush σε Barely Pink (ως σκιά ματιών) & # x2022; Σκιά ματιών σε επιχρυσωμένο χρυσό & # x2022; Σκιά ματιών στο Glimmer & # x2022; Μάσκαρα μαύρο & # x2022; Κραγιόν στο Fatale & # x2022; Κραγιόν στο Hot

Blake Lively

Τι μου αρέσει: Blake'και το κόκκινο κραγιόν της. Τι εγώ'd αλλαγή: Νιώθω σαν αυτή'είναι πολύ μακριά από το κόκκινο χαλί παιχνίδι της τελευταίας στιγμής (σε σύγκριση με αυτό το γεγονός, για παράδειγμα!). Το updo είναι λίγο γηρασμένο, τα φρύδια είναι πάρα πολύ τρελά, και το μακιγιάζ μπορεί να είναι πιο μοντέρνο, νομίζω. Παρόλο που τα καπνιστά μάτια είναι σε δροσερό χρώμα, η εφαρμογή και οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι λίγο χρονολογημένες.

Κιμ Καρντάσιαν

Τι μου αρέσει: Υποθέτω ότι τα μαλλιά της είναι ωραία και λαμπερά? Τι εγώ'd αλλαγή: Η Kim μοιάζει με αυτή's πρόκειται να χορέψει σε ένα '00s αντί να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση μόδας με θρησκευτικά θέματα! Ξέρω ότι ο φωτισμός είναι σκληρός, αλλά το δέρμα τελειώνει, οι λανθασμένες βλεφαρίδες είναι τρελοί και τα φρύδια είναι πολύ ακριβή και υπερβολικά. Επίσης, δεν το έκανε'που πρόσφατα έκοψε τα μαλλιά της σε λοβό; εγώ μπορώ'Παρακολουθήστε πόσο συχνά η οικογένεια παίρνει επεκτάσεις! 

Τζένιφερ Λόπεζ

Τι μου αρέσει: Τζένιφερ'με το νέο ευθεία λοβό! Πρέπει να πω, κάνει την εμφάνισή της πιο φρέσκα και νεότερα (αυτό μοιάζει με τα μαλλιά της πριν). Τι εγώ'd αλλαγή: Το'είναι πολύ κακή που δεν μπορούσε'να ακολουθήσετε την ίδια προσέγγιση στο πρόσωπό της. Αυτό είναι ένα από τα πιο βαρύ βλέμμα εγώ'έχω δει ποτέ τη φθορά της με υπερβολικά υπερβολικές βλεφαρίδες, δίχρωμο δέρμα και ορατή επένδυση για τα χείλη, για να αναφέρω μερικά πράγματα που δεν έχω't αρέσει. Εκεί'είναι μια όμορφη γυναίκα κάτω από εκεί, αλλά αυτό είναι ένα τρελό ποσό μακιγιάζ!

Ποιος είχε την αγαπημένη σας (και λιγότερο αγαπημένη) ομορφιά, φαίνεται σε αυτό το κόκκινο χαλί?

Leave A Comment

29 + = 30