Fra Rose-Gold Hair til Marsala Lipstick: 11 av de beste Celebrity Beauty Looks Lately

Jeg elsker det denne uken's kjendis hår og sminke bilder er så forskjellige! Er n'det er bra det der'er det ingen skjønnhetsutvikling som alle må følge? Her du'Jeg vil se alt fra skimmer under øynene til vinfarget lepper til gul øyenskygge.

Dette er min favoritt skjønnhet utseende av øyeblikket:

Mischa Barton

Hva jeg liker: Mischa's fluffy, blåst ut hår. Den's så hyggelig å se en av min tidligere skjønnhet knuser tilbake på den røde løperen, og ser mer nydelig ut enn noensinne! Denne blonde (med berøringer av rosengull i enden) er flatterende enn hennes tidligere brassete toner. Og jeg elsker henne sminkeformede, men ikke tunge øyne, med naken lepper som fortsatt har liv til dem. Hva jeg'd endre: Ingenting. (Jeg kan faktisk leve med nesekonturene.)

Gal Gadot

Hva jeg liker: gal's rike, perfekt brukt marsala leppestift. Kontrasten mot hennes varme hud er bare fantastisk, spesielt med hennes bryst og skuldre utsatt, og hennes hår opp og ut av ansiktet hennes. Den metalliske kobber som rommer øynene hennes, er også en morsom nikk til hennes sequinned kjole. Jeg liker hennes naturlige brows og un-Botoxed hud. Hva jeg'd endre: Jeg tror dette ville'Jeg har vært bedre uten de falske vippene.

Gal har på seg:Foundation // Lip liner i Rouge Noir (hele leppene) / Leppestift i Étienne

Anna Kendrick

Hva jeg liker: Anna's lilla vingede øyenskygge. Hvem sier kattøyene må være i svart? Dette er mykere på hennes ultralette hudfarge, og mer kreativ. Jeg'Jeg har aldri sett håret hennes se dette glamorøse og dramatiske "de ansiktene som står utenfor ansiktet, er i perfekt fall med halsen. Jeg elsker den kjole! Hva jeg'd endre: Jeg gjør n'Jeg liker ikke de overlinerte leppene, som alltid er mer troverdige hvis de're matte. Jeg føler også at den svarte lineren i vannlinjene hennes er litt tøff (Mischa's er bedre).

Dakota Fanning

Hva jeg liker: Dakota's hud og penner. De Fanning søstrene er velsignet med de mest feilfri hudfargene og trenderne! For et tiår siden, ville disse buene'Jeg har blitt betraktet som "rotete", men nå setter jeg pris på at hun ikke gjorde det'Ikke plukk bort de svarte hårene. Resten av utseendet er like naturlig: sine egne øyenvipper, ren glans og Boho bølger med tynne ender. Hva jeg'd endre: Ingenting. 

Ali Larter

Hva jeg liker: Ali's livlig fuchsia munn. Denne rosa isn'ikke for kaldt; den har en gul undertone, og er så pen med hennes hudtone og blondt hår. Jeg gjør n'Ikke vær så snill på henne, ta en glans, for hennes hud gløder bare med helse. Den rotete updo ser ungdommelig og uanstrengt ut. Hva jeg'd endre: Viskene er litt tøffe, men ok. Jeg'Jeg lurer på om en litt mørkere, varmere blondine kan passe henne? Denne har mye rotkontrast.

Christina Milian

Hva jeg liker: Christina's strålende hud, katt øyne og fregner. Se hvordan fregner gjør dramatisk sminke øyeblikkelig bedre? Jeg føler at de hjelper å balansere det på en eller annen måte. Disse vingene ble tegnet med imponerende presisjon, og jeg liker at viskene ikke er en forstyrrelse. Hva jeg'd endre: Ugh, jeg skylder J.Lo for å starte denne uforklarlige trenden med goopy grå glans med feilpasset lip liner. 

Elle Fanning

Hva jeg liker: Elle's kreative ta på fargeblockering. Få mennesker kunne noensinne håpe å se dette godt i gul øyenskygge! Nei det'er ikke "pen", men det's kunstnerisk, og jeg elsker det. Se også hvordan leppene er omtrent samme intensitet, og begge har en noe sløret kvalitet? Elle's makeup artist drømmer alltid opp noe nytt. Bare pisker, naturlige penner, frisk hud og glatt hår holder fokus på fargene. Hva jeg'd endre: Ingenting.

Elle har på seg:Øyenskygge // Lippestift i svart dahlia

Jennifer Connelly

Hva jeg liker: Jennifer's tight updo og straight, "maskulin" browsere "begge gir en kraftig skjønnhetsoppgave uten å kreve massevis av sminke. Sammenlignet med forrige uke, er øyesminke hennes mykere, men hennes penner er sterkere. Jeg elsker definisjonen av de nedre piskene. Hva jeg'd endre: Ingenting. 

Emma Roberts

Hva jeg liker: Emma's farget, dype bær lepper med avrundet form. Så bra med hennes bleke hud og mørke brows, va? Den andre interessante berøringen er hint av peachy blush "Jeg elsker det faktisk når rødme er't matchy. Det gjør det heller ikke'Jeg ser ikke ut som hun's har grunnlag. Hun har så fin hud! Hva jeg'd endre: Jeg'Jeg elsker henne fortsatt ikke som en blonde, spesielt i denne lengden. Jeg tror at det vil være super lang å se bedre ut i en mer naturlig (brun) farge. 

Kristen Stewart

Hva jeg liker: Kristen's sølv innvendig hjørne eyeliner. Effekten er rett og slett fantastisk med definerte men naturlige pisker og taupe øyeskygge på tvers av lokkene. Don't vil du prøve dette i kveld? De midtrosa leppene er en lekfull berøring. Hva jeg'd endre: Vi'Jeg har allerede snakket om dette, men den rotete bleke blonde gjør det ikke for meg. Også, jeg ser et svimlende nesehår.

Isla Fisher

Hva jeg liker: Isla's moderne, berørbare, retrobølger. Sikker på det'er ikke den mest trendy frisyr akkurat nå, og hun's gjort det en million ganger før, men håret hennes ser utrolig ut her. Jeg liker også hennes brow-fans. Hva jeg'd endre: Den'Jeg er ikke "feil", men jeg'Jeg elsker å se henne eksperimentere med forskjellig sminke, i stedet for å alltid ha røde lepper. Jeg føler også at huden hennes kunne bruke et lys av luminiserende "det's så matt.

Hvem hadde din favoritt skjønnhet se det siste?

Leave A Comment

95 − = 88