Fra fete lepper til glødende hud: 26 av de beste kjendisskjønnhetene ser det siste

Etter å ha zoomet inn på lyse leppestifter og bob frisyrer i det siste, det's tid til å fange opp resten av kjendis sommeren skjønnhet ser du shouldn't miss!

Enten du elsker fet leppestift, matchende sminke eller et blott ansikt der's noe for alle i denne batchen av skjønnhetsinspektør:

Mandy Moore

Hva jeg liker: Kunne Mandy være mer prettier? Jeg elsker denne nøyaktige bringebærleppen med den mer uformelle bølgete frisyren. Legg merke til hvordan hennes leppe tone er kult, men resten er varm (peachy rødme og gull og kobber øyeskygge). Bonuspoeng for de naturlige vippene og fjærene. Hva jeg'd endre: Ingenting.

Mandy har på seg: Leppestift i affære

Hva jeg liker: Denne er mer av et "power" utseende, med levende fuchsia leppestift, dristige bryn og teksturerte hår vendt til den ene siden. Jeg liker virkelig hvordan øyeskyggen er mykt diffust på topp- og bunnlokkene. Hva jeg'd endre: Ingenting, selv om jeg foretrekker den varmere rødmen med Mandy's hudtone.

Hva jeg liker: Mandy's hud er standout for meg her. Med håret opp, merker du virkelig sin feilfri tilstand, forsterket av en rød oransje-rød leppestift. Hvis du ser nøye ut der'Det er et blått av blått på hvert lokk, noe som er en morsom berøring. Hva jeg'd endre: Ingenting.

Kendall Jenner

Hva jeg liker: Kendall's glødende hud og glatt leppestift. Hun ser så frisk ut så mye bedre enn når hun bærer signaturen Kardashian spackle! Hun fikk litt hjelp i lash-regionen, men jeg'Jeg har det bra med det på grunn av den myke tekstur. Hva jeg'd endre: Hennes brynder løftes virkelig på haler og de var't alltid den måten. (Hva jeg'Jeg sier BOTOX.)

Sofia Vergara

Hva jeg liker: Sofia fikk smell! Endelig! Jeg godkjenner 1000 prosent. De gir henne langvarige bølger en trangt oppdatering, som trekker fokuset på øynene hennes (og dekker opp hennes penner, som jeg alltid ønsket at hun'd brudgom med brow mascara). Selv hennes leppestift er mer moderne, en brannmotor rød. Hva jeg'd endre: Hennes kinnfyllere ser overdrevet ut. 

Selena Gomez

Hva jeg liker: Gosh, har Selena den mest fantastiske mannen av hår eller hva ?! Jeg elsker også disse sparkly røykfylte øynene og de super naturlige browsene'ser en ekte bevegelse mot mindre presisjon, som jeg elsker. Hva jeg'd endre: Jeg liker glansen, men over-foringen på overleppen er veldig tydelig.

Lily Aldridge

Hva jeg liker: Vel, hva kan jeg si? Lily er en gudinne. Som om det var weren't nok til å bli velsignet med meislet kinnben, full bryn og feilfri hud ... hennes sminke er så levd inn, det ser nesten ikke ut som hun's har noe på seg. Hva jeg'd endre: Ingenting.

Hailey Baldwin

Hva jeg liker: Hailey's omkledd lob. Jeg liker også hennes lunken-passende øyne og lepper i en rosa rose. Den'Det er alltid flott å se henne hoppe over de falske vippene som så mange av hennes jevnaldrende er i. Hva jeg'd endre: Ingenting. 

Rachel Weisz

Hva jeg liker: Rachel's tykke, skinnende bølger og perfekt utført røffe øyne. Hvis du ser nøye på øyeskyggen, kommer de ytre kantene til et mykt punkt, for en subtil grafisk vri. Hennes brows er utrolig, og den flekkete leppen føles friskere enn leppestift. Hva jeg'd endre: Ingenting.

Emma Stone

Hva jeg liker: Emma's marsala leppestift og myk brun skygge. Jeg liker også tekstur av hennes penner, og at hun forlot dem mørkere enn hennes nydelige blonde hår. Hva jeg'd endre: Ingenting, selv om jeg tror disse varme tonene var mer slående da hun var rødhårig.

Jourdan Dunn

Hva jeg liker: Jourdan's lyse oransje øyenskygge. Nøkkelen her legger den med en tykk svart liner nærmere viskene, for å definere øynene. Jeg liker også hennes flippy bob og glødende hud. Hva jeg'd endre: Sminken i midten hennes er for gul, og pennekanter er for definerte. 

Alicia Vikander

Hva jeg liker: Alicia's lysende hud og blanke bølger. Som vanlig skulpturiserte hun øynene med en subtil taupeskygge, og forbedret hennes legetone med en rosa flekk. Hva jeg'd endre: Ingenting ... selv om det ville vært flott å se henne blande det opp litt!

Hailee Steinfeld

Hva jeg liker: Hailee's dyp berry leppe flekk og søt topp knute. Hun har en matchende ren maroon på øynene hennes, med spidery definerte vipper og hennes signatur fulle brows. Hva jeg'd endre: Konturen / bronsen er for mørk.

Lily James

Hva jeg liker: Lily's spylte kinn og rosa leppestift. Med sine fantastiske penner, naturlige pisker og løs hår, er dette et så pent, lav nøkkel skjønnhetsutseende. Hva jeg'd endre: Ingenting.

Kristen Stewart

Hva jeg liker: Den's alltid en eye makeup uttalelse med Kristen, og dette utseendet er ikke noe unntak. Det som skiller seg fra et tradisjonelt røykfylt øye er at fargen strekker seg ut, ikke opp, og der'Det er litt skimmer på de indre nedre hjørner. Jeg liker at hun parret den med nakne lepper og minimal rødme. Hva jeg'd endre: Jeg'Jeg føler meg ikke så hårklippt, i det minste tufts foran hennes ører!

Taylor Schilling

Hva jeg liker: Taylor ser fantastisk ut her! Jeg elsker kattens øyne, mørke brynder og blekrosa glans, for ikke å nevne hennes glødende hud og ansiktsramme updo. Dessuten er smilet hennes så ekte, hun får ekstra poeng for det. Hva jeg'd endre: Ingenting.

Holliday Grainger

Hva jeg liker: holliday's omvendte katt øyne. Vingene er gjort i svart blyant, ikke flytende liner, og strekker seg opp fra bunnlokkene, med svart i vannlinjene. Der's et hint av sølv på toppen, og hennes friske, lepper og hud er gorgeously naturlig. Den myke bølgete loben er også perfekt. Besatt! Hva jeg'd endre: Ingenting.

Sophie Turner

Hva jeg liker: Sophie er en rødhodet igjen! Blondinen var pen, men jeg tror hun ser mer unik ut med denne fargen. Makeup-wise, jeg liker de pene kattøynene og myke ferskenfarger på lokk, kinn og lepper. Hva jeg'd endre: Ingenting.

Molly Quinn

Hva jeg liker: Molly er et bevis på det faktum at du ikke'Jeg trenger ikke å ha på sminke for en rød teppe. Alt hun gjorde for å forbedre hennes ultrafargede fargelegging, var å legge til litt rosa skygge, svart mascara (kun på de øverste vippene) og et rosa leppestift med myke kanter. Hva jeg'd endre: Ingenting.

Halston Sage

Hva jeg liker: Toppkanten kan være litt rotete, men Halston's full berry lepper snakker til meg. De ser bra ut med sin vakre hud og rødme (som ser ut som den's kommer innfra). Beachy, stykke hår vil aldri gå ut av stil. Hva jeg'd endre: De'Ikke dårlig, men jeg gjør det'T tror at de falske piskene er nødvendige.

Rachel Bilson

Hva jeg liker: Vi har havn'Jeg har sett Rachel i år! Hun ser så søt ut som noen gang i disse kattøynene, med en sjenerøs dusting av glitter ved de indre hjørnene. Den rosa leppeblanken er veldig fin også. Hva jeg'd endre: Jeg'Jeg er ikke en fan av bouffant updo, som virker litt datert.

Amanda Peet

Hva jeg liker: Amanda's sunn, naturlig skjønnhetsutseende. Den rene rosa er super flatterende på hennes lepper og kinn, og så gjorde hun en metallisk champagne over lokkene. Full brows står inn for mascara. Hennes lagdelte bølger ser utrolige ut! Hva jeg'd endre: Ingenting. 

Dakota Fanning

Hva jeg liker: Hvem sier at du må gjøre røykige øyne i brun eller grå? Dakota gikk for rosa, og det ser fantastisk ut. Pink lip gloss, full brows og rett hår fullføre utseendet. Hva jeg'd endre: Ingenting.

Maisie Williams

Hva jeg liker: Jeg vet Maisie's sminke er den grønne liner, men hva's trekke meg inn enda mer er hennes flotte penner, lange pisker og sunn hud. Hva jeg'd endre: Jeg kunne gå begge veier på lineren «'s moro, men dette ville være like pent uten det. 

Rita Ora

Hva jeg liker: Rita's to-tonet eyeliner. På toppen er tykke, svarte vinger; på bunnen, et feie av rosa glitter. Kan'Jeg sier jeg'Jeg har sett dette før! Med et så dramatisk utseende hadde hun rett til å holde håret sitt i ansiktet, og balansere det med en ikke-matchende rød leppe. Den's er ikke ment å være "naturlig", så jeg antar at de falske piskene er fine. Hva jeg'd endre: Huden hennes ser litt tørr ut.

Peyton List

Hva jeg liker: Peyton's matteste murstein leppestift og glødende, solskinnet hud. Hun har denne uvanlige farge veldig bra! Hva jeg'd endre: Det ville bli enda bedre med rene øyne, og håret hennes ser ganske tørt og messet ut. Jeg'Jeg elsker å se henne kutte den av i en løft!

Hvem hadde din favoritt skjønnhet se det siste?

Leave A Comment

+ 16 = 22