Fra fauxfregner til grafisk øyenskygge: 17 av de beste kjendisskjønnhetene ser det siste

Hva's skjer i kjendis skjønnhet i det siste? Massevis av flotte utseende fra Couture Week og feriestedets samlingspresentasjoner i Paris, pluss de vanlige filmpremiere, lanseringer og fester.

Akkurat nå, jeg'Jeg elsker fregner "det faux snille, fordi vi ikke't vil ha solskader! sammen med dramatisk øyenskygge, uformelt hår og glødende hud. (Vel, når elsker jeg ikke glødende hud? Den delen er alltid inne!)

Fra Penélope Cruz til Ellie Bamber, Ana de Armas og mer, her's hår og sminke du trenger å se:

Penélope Cruz

Hva jeg liker: Penélope's sprinkling av fregner "alltid et så bra triks å få deg til å se naturlig solskinnet! Jeg elsker også den varme rødmen parret med den kaldere roseleppestiften; brun liner smudde ut hele veien rundt øynene hennes; og hvordan håret hennes er vendt over til den ene siden for volum. Hva jeg'd endre: Ingenting. 

Hva jeg liker: Dette Penélope-utseendet er nesten det samme; hun's har definitivt funnet sminke som virker for henne! Lippene er fortsatt rosa, men mørkere og matte, og hennes brynder virker litt dristigere. (JEG'Jeg vil påpeke at dette er den riktige måten å bruke pannepulver, så det skaper en skyggeeffekt.) Plasseringen av fregner er annerledes denne gangen, så vi vet de'er ikke ekte! Hva jeg'd endre: Ingenting.

Ellie Bamber

Hva jeg liker: Ellie's blåblå øyenskygge, som begynner lav i de indre hjørnene og strekker seg ut i skarpe, grafiske vinger. Hennes øye er perfekt definert, og jeg'Jeg er glad hun forlot hennes penner uberørt. Ryddig hår og kult (Chanel!) Detaljer fullføre utseendet. Hva jeg'd endre: Ingenting.

Hva jeg liker: Ellie og Penélope BLEH må bære Chanel-drakter og små bjørner! Der's ingenting å ikke like om denne enkle, vakre sminke og langt bølget hår. Hva jeg'd endre: Ingenting.

Ana de Armas

Hva jeg liker: Ana's bangs og søte updo (jeg tror det's sannsynligvis flettet på baksiden?). Også elske henne frisk hud, rosa leppestift og blitsen av lilla liner rett bak viskene. Hva jeg'd endre: Ingenting.

Katherine Langford

Hva jeg liker: Katherine's bordeaux-lepper, superlange bølger, pene fjærbeiner og rene øyne (selv om dette føles mer som et fall utseende enn sommer!). Jeg elsker spesielt leppestifttekstur, som er klappet på. Hva jeg'd endre: Bare rydde opp de små øyene. Det skjer!

Katherine har på seg: Leppestift i 206 Grenattilfredshet

Brie Larson

Hva jeg liker: Det gløder på Brie's kinn! (Også i øyets indre hjørner, over hennes panne og ned nesen hennes!) Jeg tror hun kan også gjøre Penélope Cruz-frykt-tingen også. Den's superfriske med korallrosa lepper og ren rødme, som passer perfekt til kjolen. Hva jeg'd endre: Hennes visker klumper seg sammen.

Marie-Ange Casta

Hva jeg liker: Marie-Ange's teksturerte hår, morsomt hodebånd og kremet rosa leppestift. (Og la's står overfor det, hun er bare så vakker!) Jeg finner mangelen på øye sminke, bare mascara på de øverste vippene, og det ser ut som en knapt der taupe skygge "forfriskende". Hva jeg'd endre: Ingenting.

Lily Collins

Hva jeg liker: Lily's skinnende mynte øyeskygge og '70s-inspirerte bølger, børstet ut og festet til den ene siden. Hun'En Miu Miu-annonse kommer til liv! Hva jeg'd endre: Jeg ønsker at hennes hudfarge ikke var't så veldig pulverisert, og jeg'Jeg er ikke gal om hvit eyeliner.

Selena Gomez

Hva jeg liker: Selena's summery updo, spylte kinn og pop av rosa leppestift. Jeg liker også den myke teksturen av sine lashes og hint av glans i de indre hjørnene. Hva jeg'd endre: Hennes leppestift har en hard, ublandet kant til den.

Selena har på seg: Primer & # x2022; Stiftelsen i Y270 & # x2022; Concealer i 2 Wake-Up Call & # x2022; Concealer i 3 Young & # x2022; Highlighter i 50 Dew You? & # X2022; Pulver i usynlig & # x2022; Bronzer i Tantric 102 & # x2022; Blush i 504 Kink & Kisses & # x2022; Øyenskygge i Edgitorial & # x2022; Mascara i Noir & # x2022; Mascara i Noir & # x2022; Blå blyant i Medium Brown 6 & # x2022; Brow gel i 30 Usynlig & # x2022; Leppestift i Strawberry Girl

Sofia Boutella

Hva jeg liker: Sofia's røde lepper, dristige vinkler og blond bob med korte smekk. Normalt jeg don'Jeg elsker ikke røtter, og heller ikke en slik drastisk forskjell i hårfargene, men det ser så bra ut på henne! Jeg'Jeg er også en fan av den metalliske kobberøyeskyggen. Hva jeg'd endre: Hennes concealer er bare begynt å kreke (ikke en stor avtale).

Rosario Dawson

Hva jeg liker: Rosario's strålende, naturlig hud! Jeg liker også hennes naturlige, glansete lepper og lange, riflede bølger (den undergraven er alle vokst ut nå). Den svarte liner langs hennes øvre lash linjer gir henne en liten pop. Hva jeg'd endre: Jeg føler at en lash curler ville gjøre en slik forskjell her.

AnnaSophia Robb

Hva jeg liker: Annasophia's jet-svarte vipper, teksturerte penner og matte rosa lepper på et lerret av vakker, bare, jevnt tonet hud (i det minste ser det ut til å være nakent!). Hva jeg'd endre: Ingenting.

Amy Adams

Hva jeg liker: Amy's smil, først og fremst, men også hennes matte rosa lepper og pen hår. Hun bærer nesten alltid metalliske øyenskygge toner, her en kobber og et gull, sammen med brune flekker inn i lash linjene. Hva jeg'd endre: Den'Det er ikke dårlig, men pennpennen som brukes til å fylle halerne gjør det ikke'Det stemmer ikke helt (det's en brøkdel for rød, selv for henne).

Amy har på seg: Mattifying gel & # x2022; Blush i Rose Petale & # x2022; Eyeliner i Teddy & # x2022; Falske pisker & # x2022; Lip liner i hasselnøtt (over lepper)

Anya Taylor-Joy

Hva jeg liker: Anya's lilla øyenvipper, pinky-rød leppe flekk og plass boller. Ikke en titt du ser hver dag, men jeg tror hun klipper det! Det hjelper at hun har fantastisk hud og brede øyne. Hun har en makeup artist's drøm ansikt å leke med! Hva jeg'd endre: Ingenting.

Lucy Liu

Hva jeg liker: Lucy's nylig blonde hår og lite volum på forsiden av hestehale (en veldig god stil for pæreformede ansikter!). Jeg liker også den knapt der jordbærrøde leppestift og kinnflett. Hva jeg'd endre: Ok, blondinen er morsom for en forandring, men jeg håper hun går tilbake til denne skjønnheten!

Gwyneth Paltrow

Hva jeg liker: Gwyneth's lange, rett hår med ansiktsrammer. Jeg liker virkelig det hun's ikke bleking det som lys i disse dager! Heller ikke er hun Botoxing hakk ut av ansiktet hennes, som jeg alltid setter pris på. Den rosa leppestift og skimrende skyggen er pen. Hva jeg'd endre: Brow gel! Jeg tror hun bleker dem ut, men bare å definere og holde hårene mer, vil se bra ut.

Hvilken celeb hadde din favoritt skjønnhet se det siste?

Leave A Comment

+ 8 = 14