Forskjellen mellom “Girl Hot” og “Guy Hot”

Ok, kanskje "hot" isn't riktig adjektiv for Kirsten Dunst. Søt? Jeg tror det. Fordi jeg'Jeg er en jente og jenter liker ting som rød leppestift, skulderlange hårklipp, bejeweled hårtilbehør og sennepgul kjoler.

Gutter, derimot, som vi diskuterte noen uker tilbake når vi studerte de mest avskyelige skjønnhetstrendene, har ... ahem ... enklere smaker. Jo, det er noen utestengere som egentlig liker det når du bruker grønt neglelakk, lilla øyenskygge, oransje leppestift og en topp knute på en gang! Men jeg tror det's sikkert å si at noen ser er mer universelt verdsatt.

Ikke det jeg tror deg trenge å vurdere menn i det hele tatt når du gjør håret ditt, smink og garderobe. Men du kanskje vil å, så la's snakk om dette.

Som jeg sa, er Kirsten, sett her på den røde løperen i Cannes, en av de beste kjendiseksemplene av Girl Hot:

Med hennes blonde hår og blå øyne ville det være så enkelt for henne å gjøre den mer konvensjonelle Boy Hot. Faktisk har hun tidligere. Jeg tror dette er fra Edderkopp mann era:

Du vant'Ikke se denne Kirsten på den røde løperen når som helst snart. Nå det'Det handler om quirky. For det meste i klærne valg, men det's reflekteres skjønnhetsmessig også: det kortere håret, den uvanlige sminke (husk denne sølvgrå grå øyenskyggen?), den svake ufullkommenheten. Akkurat som andre Girl Hot samtidige Chloë Sevigny:

og Maggie Gyllenhaal:

Få hva jeg mener? Girl Hot er en slags livsstil ting. De i denne leiren setter pris på disse kjendiser på grunn av det de har på seg, først og fremst, og også hva de representerer, nemlig ikke det vanlige. Og hvis du er veldig i mote, så er sjansene dine'er sannsynligvis Girl Hot. (Faktisk er denne hele innleggs ideen lånt fra min mest stilige venn, som liker å beskrive seg som ikke bare "Girl Hot", men også "en kjøpt smak" og "et nisjemarked.")

Så er det Boy Hot. Og vel, der'Det er ikke noe bedre eksempel enn en undertøysmodell. Her's Leo's. eks. Bar Refaeli, i Cannes:

Her's en nærbilde av neglene hennes, forresten:

Bar ble sluttet av Victoria's hemmelige modell Doutzen Kroes:

Og her er hennes negler:

Ok, så la det's bryte dette ned:

Langt "veldig langt" hår? Kryss av.

Ingen smell? Kryss av. (Bangs pleier å falle i Girl Hot camp.)

Tone-on-tone, knapt synlige høydepunkter? Kryss av.

Frisk hud med muligens den beste hinten av bronzer? Kryss av.

Hele øyenbrynene med mykt skyggefulle øyne? Kryss av.

Naken og / eller skinnende lepper? Kryss av.

Understatt neglelakk? Kryss av.

Pouty pose for kameraene? Kryss av.

Og der har du oppskriften på Boy Hot gorgeousness. (Det bidrar til å bli født med funksjonene til en supermodel, obvs.) Legg merke til, om du vil, at det er absolutt ingen påviselige trender her. Disse damene kan være i 2011 eller 2001, du ville egentlig ikke'Jeg er ikke i stand til å fortelle forskjellen.

Nå, som en skjønnhetsredaktør det'er litt hjerteskjærende for å undersøke hele begrepet Girl Hot and Boy Hot, for som du vet, møter vi sjelden en skjønnhetstrend vi ikke'Jeg liker ikke. (Selv om de fleste eds stikker med ganske nakne ansikter og enkelt hår ... mesteparten av tiden. Selv om den lyse leppestiftstrenden sikkert har endret det.)

Når det er sagt, tror jeg jeg'Jeg er klar til å omfavne litt mer Boy Hot etter dabbling så lenge i Girl Hot land. Klandre det på å møte Carmindy og lære av hennes preferanse for subtilt forbedret øye sminke over koral leppestift jeg viste opp med. Jeg fulgte også mitt eget råd om å kutte håret ditt til en bob, eller i det minste en labb ... og nå kan jeg'Ikke vent til det vokser. Og, du vet hvordan jeg føler om gul neglelakk.

Fortell meg:

Hvem er dine favoritteksempler på Girl Hot versus Boy Hot?

Hvilken side er du på?

Og hvilken side ønsker du å & # x2014; eller er det avhengig av situasjonen?

Leave A Comment

2 + 5 =