Felicity Jones просто изпълни перфектните котешки очи (и ето защо)

Фелисити Джоунс, бързо достигаща #beautycrush статус, присъстваха на ADG Awards този уикенд и аз'ще го нарека точно сега. Нейните котешки очи са едни от най-добрите в историята на котките. Вие'ще трябва да ги видите. 

Тя също носеше рокля от блуза с цветя "Ердем", която би била трагична за всеки друг ... но това'нито тук, нито там.

Hottie Английски училище красота, HELLO. 

Но дори и да'не бъди с мен на матронно-шикозния костюм, аз те познавам'ще бъде издухан от следващите няколко снимки. 

Първо, заради кожата й. Felicity има един от най-красивите тен'който някога сте виждали на червения килим (ясен, равномерно, невъзможно излъчващ и светещ, но не мазен). То'това, което забелязвате за грима й преди всичко друго, което според мен е такава, каквато трябва да бъде.

Прав ли съм? След това забелязвате черни котки, които правят абсолютно прекрасен контраст срещу свежото си лице'няма силни вежди, нито дръзки руж, нито нещо на устните с изключение на бледо лъскаво петно. 

Ако погледнете отблизо, вие'Също така ще оценяваме, че тези котешки очи са't, защото липсва по-добър термин. Там'без преувеличено движение или огъване на външните ръбове - те просто прегръщат линиите на ремъка и те'но все още женски. Това е видът на грима, към който се стремя, накратко.

Сега може да не успеем точно възпроизвеждайте кожата (освен ако, y'знаем, ние всички просто се роди нови родители), но добрата новина е, ние можем да копирате този грим на очите. Колкото повече го гледам, толкова повече го осъзнавам'всички в малките детайли. 

Ето пет причини, поради които тези котешки очи са особено перфектни:

Линиите стартират изключително тънки във вътрешните ъгли

Вижте колко са слаби тези линии? И как те се подреждат точно в сълзите? Това наистина е от ключово значение за елегантното окото на котката. Аз го мисля'е най-лесният, ако го направите с тънка ъглова четка като MAC 266 и гелна подложка (харесвам Tarte Amazonian Clay Dual Liner). Не забравяйте, че винаги можете да отнеме цвета с Q-Tip и някои Bioderma Sensibio. 

Тогава те стават по-дебели през средното

Това е мястото, където се случва драмата. Тъй като линията се движи от вътрешния ъгъл, следвайки кривата на окото, тя трябва да се удвои или да се утрои. Felicity има доста пространство за капака, с което да работи под гънките си; за хората с окървавени очи, колкото по-дебела е линията, толкова по-добре. За тази част първо изчертайте линията с гел или молив и след това го преместете с течност (Felicity е носела Dior Diorshow Art Pen в миналото).

Няма прелистване

Знам, че звучи неутрално, но погледнете краищата тук. Те'но посоката все още прегръща окото - слиза и излиза, без да се навива. Начинът, по който направите това, е чрез изчертаване от долната линия на ребрата, а не отгоре (отново, обичам да използвам ъгловата четка тук). След като разберете къде искате да приключат очите на котката, просто свържете линиите и ги запълнете. Мисля, че това е много по-модерен, фин, сложен и лесен начин да направите котешко око, отколкото да се опитвате да правите ретро движения.

Линиите също са под очите

Вземете го около една трета от пътя отдолу, като се уверите, че линията е много кльощава и мека. Ти не'не искате да затворите очи с тежки линии - горният капак все още трябва да бъде фокусът.

Водните линии отгоре са пълни

Както можете да видите на Felicity, тази стъпка отнема котешки поглед към следващото ниво. Използвайте водоустойчив гел за очна линия (ми харесва Smashbox Always Sharp водонепропусклив Kôhl Liner), за да запълни вътрешните горни капаци, така че да няма кожа, която да се появи около миглите изобщо. Това просто помага да се направи по-графичен, така че очите наистина поп. Обаче се уверете, че не't попълнете долните водолинии - вие определено искате да имате дишаща стая там.

Така че, има го "рецептата за перфектните котешки очи. Ще ги копирате ли??

Купете историята

Харесва ли ти Felicity?'и грим тук?
Какво мислите за тези котешки очи?
Какво бихте използвали, за да създадете този външен вид?

Leave A Comment

45 − = 41