Ето как Джесика Алба поема своя бронз в есента

Обикновено бронзовото оръжие е едно от онези неща, които се пакетират, идват през октомври, заедно със сандали, шорти и летни рокли.

Но Джесика Алба е тук, за да ни покаже, че няма нужда'не е така. На неотдавнашния Глобален граждански фестивал в Ню Йорк, тя може да е била облечена в доста обикновен черен панталон, но тя го сдвоявала със свръх-блестяща, бронзова кожа. И вместо да гледа на място, беше невероятно:

Това, което го издърпа заедно, издигайки лятна кожа в нещо много шикозно, бяха очите на котката, разбира се. Гримът художник Куин Мърфи ги привличаше доста плътно в черно и следват формата на очите си, простиращи се навън просто така в перфектните криви движения. 

Това е начинът, по който да пазите бронзатора си в есен, приятели. Дъждовно око ще изглежда малко тежко на тази кожа, мисля, и ти не'Не искам да сдвоявам бронзов орех с летни цветове като тюркоаз или корал. Графичната черна подложка е идеалното решение'кимване да падне, но ти не'не трябва да жертвате силата си.

Искате ли да знаете как да пресъздадете това? аз'имам точната стъпка по стъпка на това, което Джес носи:

Как да получите Джесика Алба's котките и бронзовата кожа

1. Подгответе кожата с овлажнител и след това нанесете Chanel Le Blanc de Chanel Sheer Illuminating Base, за да създадете гладка повърхност и да помогнете на грима да издържи. 

2. Укрийте несъвършенствата с RMS Beauty "Un" Cover-Up в 44. 

3. Използвайте навлажнена гъба Beautyblender, за да приложите фондация Giorgio Armani Luminous Silk в номер 9.

4. Нанесете NARS Matte Multiple във Виентян на ръбовете на лицето, за да създадете размери: под скулите, храмовете и под челюстта. Прилагайте го и в центъра на клепачите, смесвайки се нагоре и навън.

5. Измийте NARS руж в дълбоко гърлона ябълките на бузите.

6. Изобърнете контурите на скулите, като използвате NARS Bronzing Powder в казиното, което е по-меко от традиционния нюанс на контур. Нанесете същия бронзер в центъра на клепачите, смесвайки се нагоре и навън. 

7. Нанесете Enye Lauder Double Eye Eyeliner с олекотена завивка в оникс по горната линия на бедрата, което прави линията по-дебела по външните ръбове и давайки на нея усещане за ефект на котешки очи. 

8. Нанесете Giorgio Armani Eyes за да убиете Mascara в черна стомана до горната и долната мигли.

9. Завършете облика с чисто червено червено червило (Jessica носеше собствено червило тук, но опитайте MAC Cremesheen + Червило от перли в прасковен цвят).

Тук'как се е събрало:

Супер сладък, нали? Това е един от най-добрите изглежда аз'Виждал съм за Джесика за известно време сега'това наистина е бляскаво тук!

Купете историята

Кажете вашето мнение

Носете ли бронз точно в есента? Какво мислиш за Джесика?'на грима на това събитие?

Leave A Comment

− 1 = 6