ESPYs 2015: Най-добрата красота на знаменитости изглежда на червения килим

Сбор от знаменитости, модели и атлети присъстваха тази година'награди на ESPY, включително и на Оскарите на спорта! Ето цялата вечер'(с изключение на Кейтлин Дженър, кой не'Тръгнете по червения килим):

Кендъл Дженър

Обичам как Кендъл прави всичко от Ким Кардашиан'красотата се движи, но по-добре. (Чудя се как се чувства Ким!) Както обикновено, тя изглежда красива тук, в централно разделена коса, застанала зад ушите, лъскави розови устни и драматични дълги фалшиви мигли. Знаеш как обикновено се чувствам за последното, но по някакъв начин, тя'които ги измъкват. Аз го мисля'Свежите текстура на кожата (срещу Ким'обичайният грим за палачинки), което прави всичко различно. Казано, каквото и да е излъскване / прикриване на продукта, което използва на средната част е част, която е твърде лека в сравнение с останалата част от основата.

Хале Бери

Хале се приближи към разперения, текстуриран външен вид, и аз'м в полза. (Подозирам го'това е само това осветление'което я кара да изглежда малко размито.) Цветът й също е страхотен; карамел акцентите са безпроблемно и перфектно за нейния тон на кожата. Гримът не е'Т вълнуващо, но отново, Хале'никога не е. Тя го държеше мека и зацапана около очите, само с гладък розов блясък, като държеше фокус върху красивия си тен.

Рейчъл Макадамс

Рейчъл продължава да се появява на червени килими напоследък, а аз не'мисля, че ние'Виждал съм толкова много от нея години наред! Трябва да кажа, това кратко боб е'любимата ми за нея ", въпреки че харесвам начина, по който тя'стилът й, всички случайно се изплъзваха от лицето й. Гримът е минимален, което е добре, но между това и косата, аз'Останах да искам нещо повече ... знам какво имам предвид?

Бритни Спиърс

Срамота, че Бритни се е забила в лошото осветление - или това е и гримът за очите'че я е изглеждала толкова сенчеста? То'че е твърде тежък, особено тъмнината във вътрешните ъгли - засенчването там е почти винаги лоша идея. Но има и други проблеми, като например корозиралата коса и след това тен спрей. нямаше'Не е страхотно да изкараш Бритни от средата-'00 и до 2015 г.?

Хана Дейвис

Хана е очевидно hottie, но момче тя носи много грим! Това блестящо, многоцветно опушено око всъщност е много хубаво с окото, кожата и цветовете на косата "Особено обичам аква под долните мигли", но защо о, защо е трябвало да добави фалшивите мигли на върха? ! Може би'бяхте много пистата без техните лепилни ефекти. Е, поне кожата й е лудост и аз обичам високата опашка.

Ciara

Наистина ми харесва пристрастената й прическа, но наистина ми липсва Ciara като бронз. (Беше толкова хубаво! Помниш ли това?) Гримът й изглежда добре: класически кафяви и черни опушени очи с издълбани скули и чист мавю-розов на устните. Оценявам, че не го направи'Тръгни на миглите.

Кайли Дженър

Eeks, толкова много да поговорим за това! Кайли изглежда като 17-годишен аз'които някога сте срещнали, носейки червено червено червило и тежки миди в Кардашиански стил. Говорейки за тежки ... това'най-дебелото приложение на конектора I'които някога сте виждали, през средната й част. (Разбира се, има няколко тъмни кръга'по-лошо от това ?!) Но ще кажа нещо хубаво. Харесва ми косата й и златната сянка за очи, а най-малко устните й са по-малко напомпани, отколкото в миналото. 

Линдзи Вон

Сянката на светлината удари отново! Линдзи'че гримът й всъщност стои доста добре и мисля, че прическата й е страхотна. Много Гуинет Палтроу около Оскарите от 2007 година. Цветът може да бъде по-богат, въпреки че виждате разликата между знаменитости и всички останали?

Даница Патрик

О, не. Даника'може да е половин буфер'работил си върху някого, като например, Виктория правосъдие, но на нея'просто гледам с дата. Тази рокля се нуждаеше от нещо по-лъскаво, близо до главата и, в идеалния случай, нагоре. Грим'не е лошо, но бронзът под очите е малко тежък. 

Алекс Морган

Трябва да аплодирам Алекс, че поема огромен риск! Искам да кажа, кога виждате някога не-знаменитости и не-знаменитости, които правят този вид мокър вид, настръхнала коса? Мисля, че тя почти го издърпва, макар че не мога'както и изборът на обеци. аз'd вероятно да смекчи веждите и да отиде малко по-освежаващо на грима - в противен случай'е разединен с този вид коса.

Надежда Соло

Надявах се, мисля, добре. Цветът на косата й е страхотен с тонуса на кожата, а мекият грим е много хубав и много подходящ. Чувствам се, че тя трябва да има бузи пълнители, които не са'не съвсем в правилната позиция - виждате ли това??

Ронда Руси

Този ми харесва! Ронда излезе съвсем лъскава и силна с косата си назад в стегната конска опашка. Тя показва перфектния й нюанс, който е звездата тук, заедно със здравите й очи. 

Каролин Вознякчи

Не е лошо усилие на Каролин. Бих могла да направя без спрей тен и дебел очна линия, и може би е хубаво да видите повече обем в косата си. Имам чувството, че осветлението краде малко красиво.

Виктория Азаренка

Е, Виктория би могла да я повиши малко. Понякога разкъсаната коса е наред, а понякога (както тук), то просто изглежда като че ли не'Не се опитвайте. ние'наистина се отдалечавате от този отделен външен вид, така че дори да го изтриете'помогнахте. Но тя щеше да покаже огърлицата повече, ако я носи нагоре или назад. аз'нямате оплаквания за грима.

Ейми Пърди

Ейми е толкова красива и направи красива работа на косата си "Обичам този вид безпроблемен обем и текстура. Няколко ощипвания на грима. Основата й изглежда сянка твърде светла и аз'исках да видя нейните вежди по-малко нарисувани, плюс по-малко спирала.

Шон Джонсън

Шон има страхотен цвят на косата, но аз'не съм сигурен какво'се случва тук със стила. Ако беше по-дефинирано, може би драматичният черен лайнер можеше'работил си. Но тъй като е, ефектът е много датиран, особено при засенчване на капака, което ми прилича на сцена. Добро обаждане на матовите устни обаче!

Кой гледаше любимия ти красота на този червен килим? 

Leave A Comment

+ 79 = 88