Emilia Clarke n Orange Lipstick ja Gray Eyeshadow Combo tekevät elämästäsi

Emilia Clarke on yksi viimeisimmistä kauneusharjoituksista, jotka ehkä parantavat se, että saamme nähdä hänet niin harvoin. (Viimeinen kerta oli SAG-palkinnoissa, ja ennen sitä viimeinen tapahtuma viime vuonna.)

Mutta sitten kun hän tekee näyttävät punaisella matolla, hän tekee sen niin odottaa.

Tapahtuma: hänen äskettäin ilmestynyt kauden viisi ensi-iltaa 'Valtaistuinpeli'. Tarkoitan, katsokaa tuota kuvaa ylöspäin. Se's tulee olemaan siellä parhain julkkisten kauneuden kuvia vuonna 2015'Olen jo kutsunut sitä.

Koko kehon laukaus, ehkä ei niin paljon.

(Rypistynyt satiini, vai mitä?'ei ole paras.)

Mutta kaulan yläpuolella, hyvyyteni. Emilialla on jo kaikki raaka-aineet: upeat paksut kulmat, täynnä huulet, virheetön iho, kyky vetää pois super-tyylikäs, sivuttainen updo...

Mutta sitten hän meni ja sai luovaa meikkiäsi ilman saada TOO luovaa, jos tiedät mitä tarkoitan ja se's yksi hienoimmista näyttää I'viimeksi nähty viime vuonna:

Oranssi ja harmaa! He tekevät uskomattoman parin, don't he? Ja siellä's pidättyväisyys tässä väreissä, ei vuorausta, ei hulluja ripiä. 

Tietenkin, joka kerta kun kuolen yli meikki näyttää, whaddaya tietää? Se's Kate Lee sen takana, kuningatar turvalaitteen ja saumattomuuden.

Huulet ovat kaikki kermakarkeita, ja ne täytetään aina-täsmällisesti pyöreällä, täydellisellä muodolla. minä'En ole varma, mikä on varjo, mutta koska Kate tavallisesti työskentelee Chanelin kanssa, se voisi olla Rouge Allure Velvet Luminous Matte, 43 La Favorite. 

Sinä defo tarvitset huuliharjaa soveltaa huulipunasi tätä täydellistä (Stila yksi on minun fave). Yksi meikkitaiteilijan temppu yrittää muotoa: käytä huulipunaa jälkeen huulipuna on päällä, ei ennen. Uudet NARS-Velvet-huuliputket ovat houkuttelevia ja eivät vaipu; Playa Dorado olisi täydellinen vastaamaan oranssia.

Varjo-ilmoitus on, että helppokäyttöinen lämminharmaa's ei ole aivan taupe, mutta ei liian kylmä iholla joko. Omassa kokoelmissani olen lähinnä vanha Dr. Hauschka Eyeshadow Palette (joka on todella hienoa!), Mutta toinen läheinen ottelu voisi olla Bobbi Brown's silmänvalkoinen sementti, matta harmaa-beige.

Huomaa, miten se'joka on sekoitettu rypytyksen yläpuolelle, mutta värin avainpitoisuus Emilian ulkoreunoilla's silmät. minä'Olen kokeillut tätä sovellusta viime aikoina itse ja ajattelen sitä'on erinomainen tapa laajentaa silmät vaakasuoraan, etenkin raskaslistaiset silmät luottaen eyelinerille. Koska emilia todistaa täällä, emme't aina tarvita eyeliner. Tai iso ol' silmäripset. Mikä käsite!

Rakastan, miten pehmeä ulompi kulma eyeshadow on kaikuva pyyhkäisemällä neutraali punastua hänen poskeilla. Ja sitten's että hienovarainen korostus, lisäämällä lisä ulottuvuutta.

Ei ihme, hän'hymyilee niin paljon tyttö näyttää fantastinen. Kopioitko tämän?

Osta tarina

Ota kantaa

Mitä mieltä olet Emiliasta?'s makeup? Käytitkö oranssia huulipunaa harmaalla luomivärillä? Onko sinulla mitään'd muuttaa täältä?

Leave A Comment

+ 6 = 14