Elsa Pataky on paras lyhyt leikkaus, jonka olen koskaan nähnyt

Oletko nähnyt tämän hiusten leikkauksen? En't noudattaa Elsa Patakia hyvin tarkasti (eli ollenkaan), joten minulla ei ollut aavistustakaan espanjalaisesta näyttelijästä (kuka's naimisissa Chris Hemsworthin kanssa, onnekas B) katkaisi hiuksensa viime vuonna.

Se näyttää näyttävän näin:

Mukava myös, vaikka tällaisilla poskipuilla voit melko paljon tehdä mitä haluat. (Sanon minä'm ei niin tuhmaan juuren alueelle ... sitä'miksi minä'm iso puolustaja kaksinkertaisen prosessin väriä. Vaikka taas: hän's niin kaunista, että hän voi tehdä mitä tahansa hän haluaa.)

Joka tapauksessa leikkaus. Yleensä en't jopa Kuten lyhyitä hiuksia paljon, mutta mielestäni Elsa näyttää uskomattomalta. Tässä's sivukuva:

Nämä sivuttaistut otsat ... rantavaipat, epäselvä rakenne ... miten hän's complimented ulkonäkö flirty top ripsien ja liner ... kiitos anteeksi, kun minä'm ottaa kauneus-gasm.

Tässä's edestä taas:

Olen vahvasti kannustanut voimakkaasti ketään's ajatella menevän tänä kesänä harkitsemaan Elsaa.

Ja jos kuvia minä've osoittanut sinä toistaiseksi don't vakuuttaa, sitten ehkä sinun täytyy nähdä tämä:

Katso hänen ilmeensä! Se's kuin kana, joka söi kanarian. "Niin, hiukseni's lyhyt ja se näyttää AMAZING ja niin myös mies vieressäni. "Kateellinen paljon? Tiedän, että olen!

Ota kantaa

Pidätkö Elsa's hiukset täällä?

Oletko koskaan mennyt niin lyhyeksi (ja olisitteko koskaan uudelleen)?

Kaikki muut hairstiautiset sinä'rakastunut viime aikoina?

Leave A Comment

8 + 2 =