Du vil aldri tro at disse kjendiser er i sine 40-årene

Vel, det's offisielle: 40 er den nye 30. Denne uka så retur på to '80-åringen feirer til den røde løperen, og begge får store skjønnhetsrekvisitter fra meg. Jeg kan bare forestille seg presset som en skuespillerinne for å dra og dra en Kidman, dvs. gå nøtter på Resty og Botox, men fra alle indikasjoner har disse damene praktisert stor selvbeherskelse. PLUS de vet klart et triks eller to om friskt, ungdommelig hår og sminke.

Skal vi bare få rett inn i dette? Først opp er...

Winona Ryder, 41

Hvor bra ser hun ut? Dette var et sjeldent rødt teppeutseende for premieren til Koble fra den andre natten i NYC. Og hva's gjør det for meg er kombinasjonen av hennes hud, lepper, hår og penner.

HUDEN: Den's sinnsykt godt tatt vare på. Ser sminkefri, og tonen er helt jevn, som faktisk er viktigere enn å ikke ha rynker (selv om hun ikke gjør det'Det synes ikke å ha noen av dem heller). Den's ingen ulykke fordi Winona alltid har gjort blek-jenta ting og unngått solen. Det er derfor vi trenger å kopiere henne, folk. Dette er utbetalingen. Bli kvitt pigmentering når det oppstår en tisse også, du kan følge Dr. Nowell Solish's råd, eller bare bite kulen som jeg gjorde og gjøre noen IPL. (Jeg gjorde det bare en gang, og selv det ga meg bedre resultater enn noe aktuelt.) Som for fyllstoffer og Botox, kan være hun's hadde en liten jab av sistnevnte mellom brynene, men jeg tror det's det.

HÅRET OG MAKEUPEN: La's undervurderer ikke makten til en enkel rød leppe og en enkel utblåsning. Enkel, men veldig, veldig effektiv. Den riktige nyansen av rødt i Winona's tilfelle, en saftig, skinnende kirsebær "lyser øyeblikkelig opp hele ansiktet ditt og gjør det ser mindre kjedelig ut og sallow. Og alle ser bedre ut med stor, bouncy, Elle Woods hår. Endelig øyenbrynene. De'Gjenforstått, men fortsatt full og naturlig, og jeg elsker hvordan indre kanter har en liten viftehandling.

Fint arbeid, Winona! Neste opp har vi...

Alyssa Milano, 40

Whoa. En annen stunner her. Dette bildet's fra premieren til 42, som Alyssa deltok i LA tidligere denne uken. Den'er en helt annen stemning til Winona i NYC (de to stedene er helt passende, ikke sant?). Mens Winona er alle by, er Alyssa solrik og strandig.

HUDEN: Også i god form, og jeg må faktisk anbefale den riktige bruken av faux solbrunken. Hennes ansikt og nakkekamp, ​​for startere, og brunfarge er'så mørkt at det ser for åpenbart ut; den's gir henne en fin glød. La nå's snakk om de strategiske injeksjonene. Om hun's har gjort noe tinkering med ansiktet hennes, så det's mega-subtile & # x2014; kanskje noe utjevning mellom brynene og muligens en liten plumping av kinnene uten å se chipmunky (men jeg kan'ikke si sikkert). Det beste er imidlertid at hun forlot krykkene rundt øynene alene. Det er spissen. Å la ting være i det ene området, holder ansiktet ditt autentisk i stedet for frosset.

HÅRET OG MAKEUPEN: Her's hvor Alyssa virkelig kjenner sine ting. Se på hårfargen hennes. Den's den tone-på-tone varme basen pluss høydepunkter ting som jeg alltid snakker om (I'Jeg er ganske sikker på at hennes naturlige nyanse er litt mørkere enn dette). Men det's ting: å flatter din hud tone, du don't trenger å gå lysere, bare varmere. Teknikken og plasseringen av fremhevingen er også viktig. De må være hviske, og se hvordan det er'Er den pen strikken innrammet ansiktet hennes og brenning det? KJÆRLIGHET. De enkle bølgene er også veldig ungdommelige. Sjekk ut Rikki's tips eller denne Olivia Wilde how-to for å få hjelp. Og til slutt, sminke. Den's knapt noe: rødme, skinnende øyenskygge, brun liner, mascara og lip gloss. Jo mindre du har pågått i den avdelingen, jo yngre ser du ut.

Nå kan vi snakke om noen som ikke er'Ikke følg disse tipsene så mye?

Jennie Garth, 44 år gammel

Dette bildet's fra forrige høst (på Carousel of Hope ball) men jeg'Jeg har lagret det på riktig tidspunkt. Vel, og sannhet bli fortalt, jeg følte meg som en bit av en jerk som kritiserte Jennie på hælene til den tingen med mannen hennes. jeg kan'Ikke engang tenk på hvor mye det ville suge å måtte se og lese om fyren med sitt nye stykke. Æsj! Ikke rart skjønnhet var ikke't en prioritet.

Men siden litt tid har gått nå, og vi're på emnet likevel, la's dissekere denne WTF-ery. Jennie, vi vil hjelpe!

HÅRET: Min ting har alltid vært at du kan ha smell, og du kan ha krøller ... men sjelden kan du ha begge på en gang. Hvis du prøver det, må håret være stort og hoppende ikke disse triste, lange, rare bølgene som er parret med det rette smilet. Så å trekke den halvt opp med PROM TENDRILS å ramme ansiktet på begge sider, gir bare fornærmelse mot skade. Hvorfor, Jennie? HVORFOR? Også, jeg har en annen teori om at noen mennesker bare passer bobbed (eller lobbed) hår bedre enn å prøve å bruke den lenge. Min venn J. er som dette, tror jeg Januar Jones og Diane Kruger er som dette, og absolutt Jennie Garth er slik. (Funnily nok, alle disse menneskene jeg snakker om er blondiner.) Det har å gjøre med ikke bare lysfargen, men også deres ansiktsformer og viktigst, deres altfor fine hårtekstur. Kortere gjør det ser fyldigere ut. Så hvis jeg var Ms Garth jeg'Jeg skal kutte den shizen ut så snart som mulig!

SMINKEN: Jeg tror jeg må ligge her. Jeg gjør n'Jeg vet ikke hvem som bestemte meg for å ha et kobberfest på Jennie's ansikt, men det's sannsynligvis den minst smigrende fargen jeg kan tenke på å sette over øyelokkene og leppene hennes. Kan være det ville'Har jobbet hvis hun'Jeg har bare gjort skyggen i bare en eyeliner for å ramme den øvre lash linjen (eller lavere, som jeg'jeg har gjort). Men å sette det over lokkene er kriminelt. Ingen liker en sminke-show-off. Plus, hvor mye bedre ville hun ha sett med en flatterende rosa eller peachy lip gloss? Alle vet at bare 15 år gamle modeller kan trekke av det Rodarte-utseendet.

Fortell meg:

Har du noen gang gjettet Winona og Alyssa i 40-årene deres?

Hva's din favoritt skjønnhet tips for å se yngre?

Vinner Jennie Garth for å gjøre de fleste skjønnhetsfeil på en gang? (Dessverre for meg det's ja.)

Leave A Comment

55 − 47 =