Du kan helt bruke Liquid Liner under dine øyne (se på Lily Collins!)

Flytende liner er kjempebra, og hvis du'vær noe som meg, det's i sminkerotasjonen nesten hver dag i uken. (Ikke i rosa, tenk deg, men vanligvis bronse og om kvelden, svart.)

Hvis du'Jeg liker også meg og 99,9 prosent av kvinnene overalt, så bærer du din flytende liner bare langs den øvre linjen. Har jeg rett?

Lily Collins er her for å vise oss at dette trenger'Ikke vær så. Flytende liner kan faktisk fungere under øynene også. Med noen advarsler.

Det ser jeg ut'Jeg viser deg i dag kommer fra tidligere i uken da Lily traff seg ut i London for premieren til hennes nyeste film, 'Kjærlighet, Rosie'. Snakk om en show-stoppende inngang:

Kjole er fra Solace London (Shopbop har det fortsatt i svart, BTW) og med sin høye nakke og formfeste silhuett kreves det noe skjønnhetsdrama. Håret opp, obvs og på ansiktet var det opplagte valget et grafisk øye. Ikke et røykfritt øye "for datert og ikke" rent "nok til å gå med den minimalistiske kjole. Og ikke en leppestift, enten «matchy-matchy». 

Så dristig flytende liner det var, og se på denne prestasjonen:

Kan'ikke slutte å stirre. Den'Det er et kattøye, men en supermodern som involverer det nedre lokket og ikke bare toppen. Tegner det i flytende liner betyr det's ekstra, EXTRA fet, og i stand til å klare seg i de skarpe, spisse flikkene på ytre kantene. Flytende liner lar henne også få de ultralette linjene i de indre hjørnene i øynene. I utgangspunktet vil du gjøre dette utseendet med en flytende liner fordi den lar deg være mer grafisk.

Du'Jeg merker at væskeforingen på bunnen ikke gjør det'Ikke gå i nærheten av vannlengder i det hele tatt. At's nøkkel, fordi en rennende liner der er en øyelege's verste mareritt!

Men det's handler ikke bare om sikkerhet. Jeg tror noen ganger at det går å se øynene små ut i vannlinjen, og det ser også ut 'hard'. Tegning like under dem, som Lily har her, har motsatt effekt av å åpne øynene.

Så langt som hvordan hun's har dette, resten av huden er veldig, veldig blek, ikke engang mye rødme skjer og med matchende knapt rosa lepper. Dette er viktig, fordi hvis du'Jeg skal gå sterk og skarp på øynene, de må være paret med et blått lerret. Nesen er litt pulveraktig, men jo bra. Du merker ikke når det er der's den liner og de browsene å se på! Jeg tror Lily's har også falske vipper, men de'er ganske smakfull.

Her's trinn-for-trinn fra lily's makeup artist, Polly Osmond.

Hvordan få Lily Collins' Grafisk øyeutseende

1. Perfekt huden med Lancôme Teint Miracle.

2. Støv kinnene med Lancôme Blush Subtil i Rose Sable.

3. Tegn grafisk øyeform med Lancôme Artliner Precision Point Eyeliner i Noir.

4. Frakk lashene med Lancôme Hypnôse Doll Lashes Mascara i så svart!.

5. Bland Lancôme Rouge i Kjærlighet Leppestift i Rose Tea med noen av Lancôme Teint Miracle-fundamentet for å bleke det ut, og bruk på lepper. 

Her's Lily igjen:

Utrolig nydelig. Nå jeg'Jeg er ikke velsignet med Lily's brows eller hudfarge, men jeg'Jeg føler meg fortsatt inspirert til å kopiere denne grafiske glamouren. Jeg vil prøve lykken med å dike min elskede rødme og vampe den opp med eyeliner & # x2014; hva med deg?

Handle historien

Si din mening

Hva synes du om Lily's se her? Vil du ha det på deg? Har du noen gang prøvd flytende liner under øynene? 

Leave A Comment

40 − = 37