Demi Lovato n 10 parasta hiukset ja meikki ulkoasu

Viime viikolla tarkastelimme Ranskan ärtynyttä Léa Seydouxia's kauneuden takautuvasti. Tällä viikolla Demi Lovaton kanssa's a täysin erilainen kauneuden tunnelma - radikaalisti kokeellinen. 22-vuotias näyttelijä ja laulaja on mennyt brunettista vaaleisiin vaaleanpunaisiin ja sinisiin (!) Hiusväreihin ja kokeillut lähes jokaisella silmällä ja huulilla. 

Se'Ei ole ihme, että hänet nimitettiin äskettäin maailmanlaajuiseksi suurlähettiläänä New York Color -tuotemerkille. Voisiko olla parempi edustaja hauskanpidossa kauneuden kanssa? Antaa'Kärsit Demiin's 10 parasta näyttää.

1. Pitkät brunette-aallot ja pimeät huulet

Aw, en olisi koskaan tunnustanut pienen 16-vuotiaan Demin täällä! Hän's ehdottoman ihastuttava pitkässä, kiiltävässä brunette-aallossa, jossa pieni nyrkki työnnetään sivulle. Myös mikä ero ohittaa suihkusaine tekee. Hänen ihonsa on kauniisti kalpea ja posliiniä tummia hiuksia vastaan ​​ja pelkkää punaista kiiltoa. Se'on liian huono kulmakarvojen suhteen. Luulen, ettei kaikki syntyneet '90-luvulla onnistui välttämään tämä suuntaus....

2. Voimakkaat hiukset ja täydellinen iho

Kaksi vuotta myöhemmin Demi etsii hieman aikuisempia, tummempaa (melkein musta) hiusväriä ja upeaa, laajaa tyyliä, jossa oli tonnia hissin juuria. Hän'silti rocking vaalea iho, ja rakastan, miten se näyttää silkkaa huulikiilto, vastakohtana hänen tummat silmät ja hiukset. Super-aika.

3. Korostetut aallot ja koralli-vaaleat huulet

Ei mihinkään'on täysin erilainen Demi! (Mitä minä kerroin sinulle?) Joissakin sävytystason kohokohdissa ja hiukan suihkepullossa, hän's melkein tuntematon verrattuna kahteen ensimmäiseen kuvaan. Mutta tämä on myös rotko, rakastan toiselta puolelta ripustettujen aaltojen flirttailua ja vastaavia huuhtoutuneita poskia ja huulia korallipuusta. Huomaa, miten hänen kulmakarvat ovat sävytetty vastaamaan uutta hiusväriä. Se's pieniä yksityiskohtia, jotka pitävät kaiken saumattoman.

4. Half-Up Brunette-aallot ja kiiltävät huulet

Vuoteen 2011 mennessä (19-vuotias) se oli taas brunette ja jos minä'm virheellisesti, jotkut ylimääräiset pitkät laajennukset. Tämä ulkoasu on hieman a '60-luvun tuntuu, puoliksi aaltoilevat hiukset ja vaalea huulikiilto. Mutta kuten aina, siellä'on hauska Demi-kierre: näet herkän kultaisen varjon silmänsä sisäkulmissa? 

5. Blonde Side-Swept aallot ja punaiset huulet

Seuraavana vuonna Demi meni kevyesti vaaleaksi, ja outo sen ihon sävy vetää sen todella hyvin. (Kuka woulda ajatteli?) Side-pyyhkäisevät aallot ovat nykyaikainen tulkinta klassisesta Hollywoodin kampauksesta're extra-tousled ja kuvioitu, ja täydentää rohkeat, mattapunaiset huulet. Rakasta täydellisiä kulmakarvoja täälläkin, vaikkakaan ei hulluja pitkät ripset.

6. Korkea Vaaleanpunainen Ponytail ja Pink Lips

Tämä's suosikkini, huolimatta hoikka kulmakarvat ja raskaan käytön bronzer / spray-tan! siellä's vain jotain tästä korkeasta, cheerleader-esque ponytail karkkia värillinen vaaleanpunainen, joka on mahtava. Rakkaus ylimääräinen kosketus hiukset kääritty joustava, ja huomaat hänen söpö freckles? Vaaleanpunaisilla huulilla ja punastuvalla ja aurinko-suudella iholla värivalo paljastuu Demi.

7. Suorat Blonde Hair Bangs ja Smoky Eyes

Nyt me'palaa takaisin kauniiseen blondiin, mutta uuteen tyyliin: super-suorat ja silmäripsaiset otsatukka. Rakastan tätä myös "miksi"'t Omat hiukset tekevät tämän ?! Meikki on raskaampaa täällä, jet-musta savuinen silmät ja rohkeat pinkkiä posket. Musiikkitapahtuman vuoksi hän kuitenkin voi päästä eroon siitä. Silti näyttää hyvältä!

8. Bright Blue Updo ja Pink Eyeshadow

Hei, blondi! Vuonna 2013 (ikä 21) Demi alkoi kokeilla My Little Pony hiusväri trendi. Pidin tästä sinisestä Katy Perryssä, joten se'Ei ole mikään yllätys, että Demi veteli sen pois. Mikä saa minut tänne, on kuitenkin kuinka hienoa se näyttää hänen virheettömällä ihollaan ja vaaleanpunaisella luomivärillä. Pyhä luottamus! Viisaasti hän piti ripset melko vähäksi ja teki huulet varovasti.

9. Long Ombré hiukset ja valaistu iho

Kauneuskokeet jatkuvat. Aiemmin tänä vuonna Demi kävi kauppaa sinisellä Ombré-kynällä, eikä vain sitä, että hän ajeli päänsä yhden puolen! Jotenkin, se päätyy katsomaan viileää häntä, ja pitkät hiukset vain laiduntavat otsaansa ja pyyhkäivät vastakkaiseen olkapäähän. minä'm pakkomielle, miten hänen ihonsa näyttää täältä. Nämä posket ovat niin loistavia, minun on ehkä ajateltava uudelleen asenteeni hohtavan blushin suhteen.

10. Teal Tips ja Bronzed Skin

Viimeinen on Demi'joka yhdistää melkein mustan sävyn, jonka hän oli vuonna 2010, sinisellä vuodesta 2013 vain vinkkejä. Hän's vielä parranajossa hänen päänsä yhdellä puolella; itse asiassa hän lisäsi muutama vaakasuuntainen raidat siellä. minä'd rakastaa nähdä luonnollisempia kulmia, mutta kuten aina, hänen ihonsa näyttää upealta. Ja jotenkin, rusketus työskentelee rohkealla hiustuotannolla ja fuchsia-asuilla, koska hänen meikki on muuten hyvin neutraali. Demi voi päästä pois lähes kaikesta, näyttää siltä!

Ota kantaa

Luuletko, että Demi Lovato on hyvä valinta NYC New York Colorille? Kumpi näistä on suosikkisi?

Leave A Comment

93 − 91 =