CMA Awards 2015: Den beste Celebrity Beauty ser på Red Carpet

Countrymusikk's største arrangement av året fant sted i forrige uke i Nashville: CMA Awards (Country Music Association Awards).

Fra en skjønnhet POV var folkene't på sitt spill så mye som i fjor. Men som du vet, noen ganger det's like lærerikt å se på hva som gjorde'ikke jobbe (og hvorfor). Så la's solidere gjennom alle de falske øyevipper, falsk solbrun, kontur osv...

Her's håret og sminke fra det røde teppet:

Miranda Lambert

Miranda vinner natten! Ja, hun er som tre år forsinket for den rosa håret trenden, men likevel ser det veldig bra ut på henne (og kaster en vakker glød på hennes hud). Sammenlignet med hennes røde løperom ser ut over årene, er denne nye, naturlige Miranda en mega-forbedring. Sminke er så subtil, jeg'Jeg skal ikke engang stikke på bunnlipsforingen eller falske visker.

Miranda har på seg: 1. Stiftelsen | 2. Pulver | 3. Øyenskygge i den gylne gudinnen | 4. Eyeliner i Barbarella Brown | 5. Contour and highlighter | 6. Blush in Love er stoffet 7. Lipstick i Penelope Pink

Hannah Davis

Hannah, for å jogge minnet, er den sports Illustrated cover modellen og også Derek Jeter's nye forlovede. Hun er åpenbart fantastisk, men jeg skjønner ikke ... Jeg antar at jeg forventer at modeller skal ha en mer moderne motefølelse enn dette. jeg kan'Ikke ta fingeren på det som akkurat føles datert; den's mer bare summen av alle delene.

Hannah har på seg: 1. Illuminator i Amped Up | 2. Illuminator i Pearly Glow | 3. Øyenskygge i Tender Love | 4. Øyenskyggepalett | 5. Mascara i svarteste svart | 6. Lip gloss i Bare All

Erika Christensen

Så søt! Hvis jeg måtte velge et blikk her, så jeg'Jeg bærer meg selv, det må være Erika's topp knute og ren rosa glans. Den viser sin flotte hud og hun ser frisk ut, ung og uanstrengt. Jeg setter også pris på at hun gjorde det'ikke tøffe det med dårlige vipper. Jeg tror hun kunne'har gått for mer dramatiske, show-offy øredobber.

Carrie Underwood

Hvert år forventer jeg ivrig denne hendelsen bare for å se hvilken variasjon på overdreven sminke og falsk tan som Carrie vil ha neste (men åpenbart håper hun'Vi vil overraske oss en dag ved å se frisk!). Ak, ikke denne gangen. Den svarte eyeliner, frostig hvit skygge og over-the-top falske vipper gjør henne så sterk, og ærlig, klebrig. Som alltid er hennes fake brunfarge for mørk og nesten rosa! Den penciled-in brows og dristig rødme bidrar til den sterke følelsen. Det er ikke noe mykt om dette, og det forringer alt fra hennes skjønnhet i stedet for å forbedre det.

Carrie har på seg: 1. Stiftelse i lys / medium | 2. Concealer i lys / medium | 3. Pulver i lys / medium | 4. Blush in Pink | 5. Bronzer i Sunkissed | 6. Øyenskygge | 7. Eyeliner i svart | 8. Mascara | 9. Falske pisker | 10. Leppestift i nakenlys

Cassadee Pope

Carrie burde ta en cue fra Cassadee, fordi hun vet hva's opp. Dette er en veldig fin ta på den teksturerte siden bun, med akkurat det rette antallet sidebiter trukket ut for å ramme hennes ansikt. Jeg elsker alltid å se hennes nesespenninger, og sminke er fin og nøytral, bare en ren pop på leppene er alt hun trenger.

Aubrey Peeples

Da jeg først så dette bildet, trodde jeg Aubrey så pen søt ... til jeg la merke til hennes under-eye concealer. Jeg gjør n'Jeg vet ikke om det's ment å "fargekorrigere" eller er bare feil skygge, periode. Men bedre å bare rocke dine mørke sirkler i stedet for å ha crepey gul under øynene dine! Bortsett fra det, liker jeg sminke og fulle penner. Jeg'Jeg er også snill inn i rolledelen på den ene siden av håret hennes.

Hillary Scott

Jeg gjør n'Jeg misliker hva Hillary gjør her, som er klassisk Hollywood-glamour: en rød leppe, svart flytende liner, skulpterte bryn og sidevevd bølger. Den'Det er litt forutsigbart, og jeg foretrekker mindre trukket penner og mykere rødme. Men generelt ser hun ganske bra ut.

Kellie Pickler

Kellie var så nær storhet! Men disse weirdo piskene ødela alt. Hva på jorden tenkte hun ?! jeg kan't selv forestille seg. Ellers elsker jeg virkelig den myke leppens glans, rosenblush og slank hår tucked bak ørene hennes. Jeg'Jeg er faktisk trist om lashene forstyrrer!

Kacey Musgraves

Vi kan alltid stole på at Kacey gjør noe kostyme. I år er det's lærebok Old Hollywood (som er minst bedre enn det galte bikubehåret i 2014). Men fortsatt. Det ser aldri ut moderne når du utfører det så bokstavelig. Håret hennes ser for stivt ut, og brynene, øyenvippene, leppestiften og konturene er for mye alt på en gang.

Kimberly Schlapman

Jeg'Jeg legger til Kimberly på min liste over krøllete skjønnheter. Jeg ville veldig godt se vakre naturlige hårtekstur som dette, i stedet for folk som kjemper mot naturen og retter håret til døden (eller verre, gjør "havfruebølger" som vi'Jeg kommer til om en stund). Jeg'Jeg er ikke gal om hennes falske vipper, men hennes hår og de røde leppene er fantastiske.

Kelsea Ballerini

Her's det jeg mente var: havfrue bølger. Sååå datert! Det faktum at endene var igjen rett gjør egentlig ikke't hjelp. Kelsea's sminke føles datert også, takket være de latterlige øyene, kraftig bruk av glitrende skygge og forsøk på å fake store lepper med ublandet underlipsforing. eeks!

Jana Kramer

Jana har et så pent ansikt, og er gravid nå, så har den ekstra gløden. Men høydepunktene hennes bryr meg virkelig. De er for lyse og strekige, og de storslagne bølgene hjelper ikke (de må bli børstet). Med sin tunge øye sminke og overplukkede brynder, det's bare ikke et nåværende utseende.

Trisha Yearwood

Kjole og smykker er feil, men jeg liker faktisk Trisha's hår og sminke. Hun ser bra ut med håret hennes alt slank og trukket tilbake, og sminken er veldig smigrende mot hennes hudtone. (Og alder-passende er hun 51.) Smudginess fungerer godt rundt øynene hennes, og den ugjennomsiktige ferskenblanken er seriøst kul.

Danielle Bradbery

Mer datert sminke som stjeler den vakre. Falske visker, falsk solbrenthet og konturering, utgjør kaos med Danielle, som ville se så mye bedre ut au naturel. Jeg gjør n'Ikke vær oppmerksom på den svarte formen og bleke leppene, men den tunge brune øyenskyggen hører ikke til. Også, hva skjer med håret hennes? WTF?

Ashley Monroe

Siste utseendet på dagen er Ashley, og det'er ganske ghoulish. Hvis du ser henne opp, er hun faktisk ganske pen dame, så det er ekstra forvirrende at hun gikk ut i denne skummel øye sminke, gul grunn og hvitt hår. Hvordan skjedde dette? Hvem styler disse menneskene? Og hvordan tror de dette er en forbedring? Jeg'D heller ikke bli fotografert uten sminke i det hele tatt, og det's sier noe!

Hvem hadde din favoritt (og minst favoritt) skjønnhet ser på denne røde teppet?

Leave A Comment

46 − 41 =