Bryce Dallas Howard ζεύγη πορτοκαλί-κόκκινα χείλη με τα μάτια των γατών

Δεν μπορώ'δεν ξέρω για σας, αλλά ακόμα κι αν αυτό'Είναι απολύτως αποδεκτό αυτές τις μέρες να παίζω τα μάτια και τα χείλη, συνήθως επιλέγω το ένα ή το άλλο. Επειδή εγώ'm τεμπέλης, ως επί το πλείστον, αλλά εγώ γιατί μου έλειπε η έμπνευση διασημοτήτων. (Όσο αγαπώ την Olivia Wilde'με τα κόκκινα χείλη και τα ιριδίζοντα μπλε / καφέ smokies, αυτό'είναι μόνο κάτι εγώ'd φορούν για μια ντυμένη ευκαιρία.)

Αλλά αυτή η Bryce Dallas Howard μοιάζει; Θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου πιο συχνά:

Τι εμείς'ξαναβρίσκονται μερικά υπέροχα μαύρα μάτια γάτας σε συνδυασμό με το τολμηρό, ματ, πορτοκαλί-κόκκινο κραγιόν. Ω, και ένα γενναιόδωρο σκούπισμα κοκκινίσματος για εκκίνηση. Το είδος του μακιγιάζ μου!

Τα πράγματα που μου τσακίζουν: ο λαιμός της έχει διαφορετική σκιά (χρειαζόταν κάποια θεμέλια εκεί, ή ο βρόγχος) και αισθάνομαι ότι μπορεί να έχει πάει σε κάποια ακραία δίαιτα απώλειας βάρους μετά το μωρό, αφού τα μάγουλά της μάλλον δεν πρέπει'δεν φαίνονται τόσο βυθισμένοι στην ηλικία των 32 ετών. (Γι 'αυτό δεν έχω'τ δίαιτα. Πρόσωπο πάνω από τον κώλο, τους ανθρώπους.)

Αλλά αν ζουμ πραγματικά κοντά, ξεχάσω όλα αυτά και απλά δείτε το μακιγιάζ, το οποίο νομίζω ότι είναι super-duper όμορφη:

Σωστά? Νιώθω ότι τα χρώματα της δίνουν μια τέτοια ωραία λάμψη και τα χείλη, τα μάγουλα και τα μάτια βρίσκονται σε ισορροπία, χωρίς κανένας από αυτούς να εξουσιάζει τους άλλους. Παρατηρήστε πως η κίνηση των ματιών των ματιών είναι μόνο στην κορυφή, ενώ οι βλεφαρίδες / οι βλεφαρίδες είναι τελείως απαλλαγμένες από οποιαδήποτε μάσκαρα ή επένδυση.

Και εκείνο το χείλος! OMG, ανάγκη. Αφήνω'ξεκινήστε εκεί. Μακιγιάζ καλλιτέχνης Gita Bass (ποιος Ι'm συνάντηση αργότερα αυτή την εβδομάδα yay!) το δημιούργησε με ανάμειξη αυτής της σκιάς (Indie Flick)...

με αυτό (Pure Red)...

Το αποτέλεσμα? Το τέλειο ματ πορτοκαλί-κόκκινο. Αυτό είναι ένα τόσο καλό χρώμα, και ακόμα εξαιρετικά φορετό για όσους από εμάς φοβούνται τα πορτοκάλια. Très κολακευτικός!

Τώρα, το μάτι της γάτας. Ο Gita χρησιμοποίησε αυτό το μολύβι για να δημιουργήσει την κίνηση, συνδυάζοντάς την με μια μικρή μυτερή βούρτσα για να πάρει το σωστό σχήμα:

(Στην πραγματικότητα μιλούσαμε απλώς για το θέμα αυτό στα σχόλια εδώ'είναι καλό, και έτσι είναι η Στίλα!)

Στη συνέχεια, η Gita χρησιμοποίησε ένα από αυτά για να διορθώσει τυχόν λάθη με τις γραμμές της. η επίπεδη άκρη λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως ένα Q-Tip για να σας δώσει μια ακριβή γραμμή.

Πρέπει να πω, εγώ'δεν το δοκίμασα ότι τείνουν να χρησιμοποιούν ένα Q-Tip βουτηγμένο σε Bioderma Sensibio τις περισσότερες ημέρες. (Οτι'είναι ένα μικρό κομμάτι περισσότερο φιλικό προς το περιβάλλον, αλλά ένα σκουπίστε θα είναι λιγότερο χλιαρό.)

Αφού οι γραμμές ήταν στη θέση τους, η Gita προέκυψε πάνω τους με αυτό το υγρό τακούνι:

Χρησιμοποιείτε ποτέ αυτό το τέχνασμα, να κάνετε πρώτα τη γραμμή με κανονικό μολύβι, προτού πάτε με την υγρή επένδυση στην κορυφή; Το σκέφτομαι'είναι καλό και εγώ'Έχετε ακούσει από πολλούς επαγγελματίες μακιγιάζ όλα αυτά τα χρόνια. Το darn υγρό χιτώνιο είναι τόσο δύσκολο, νομίζω ότι έχοντας τη βάση μολύβι πραγματικά βοηθά.

Και τώρα αφήστε'μιλάμε για το δέρμα (αν και ο λαιμός δεν συμβαίνει'δεν ταιριάζει αρκετά!). Η Bryce φοράει αυτό το θεμέλιο:

Απάντησα για πρώτη φορά σχετικά με τη γραμμή από έναν από εσάς παιδιά, και στη συνέχεια ο Stacy Keibler χρησιμοποίησε το αγαπημένο τους λατρευτικό καθαριστικό για τις χρυσές σφαίρες. Έχει δοκιμάσει κανείς αυτό το εμπορικό σήμα; Τι λέτε εσείς?

Στην κορυφή του ιδρύματος πήγε αυτή η σκόνη, για το περίγραμμα των ζυγωματικών (ίσως αυτό'Γιατί αυτοί'είναι υπερπροσδιορισμένο;):

Αυτή είναι η σκόνη που υπήρχε ένα μεγάλο buzz γύρω από την άνοιξη? Το Gisele είναι το πρόσωπο. Τι'Είναι μεγάλη γι 'αυτό είναι αυτό'είναι ωραίο και ελαφρύ, καθόλου καστανό.

Για να δημιουργήσετε το όμορφο φλος στα μάγουλα, η Gita ξεκίνησε με αυτό το ρουζ στην Έμπνευση για τα μήλα (το Affinité είναι παρόμοιο):

Μόλις άρχισα να χρησιμοποιώ αυτό το ρουζ για το φθινόπωρο και το αγαπώ. Το'είναι μια καθαρή υφή, κάπου ανάμεσα σε μια κρέμα και μια σκόνη, και μοιάζει φυσικό για ... αυτό'γιατί προτιμώ συνήθως τα κοκκινωπά κοκκινίλα, καθώς φαίνονται να βυθίζονται καλύτερα στο δέρμα, αντί να κάθονται στην κορυφή. Η σκιά που έχω είναι το Présage, το οποίο είναι λίγο πιό αδύνατο από αυτό.

Για το τελευταίο άγγιγμα, ο Gita έσβησε αυτόν τον τύπο στην κορυφή για να βοηθήσει την παραμονή του χρώματος και να προσθέσει λίγο λάμψη:

Και εκεί το έχετε ... μυστικά καλλιτέχνη μακιγιάζ! (Και σε αντίθεση με ορισμένες από αυτές τις διαρρήξεις makeup διασημότητα εμείς'έχω μιλήσει, νομίζω ότι μπορούμε να πιστέψουμε τη νομιμότητα αυτού του 100 τοις εκατό, δεδομένου ότι η Gita χρησιμοποίησε ένα μείγμα προϊόντων.) Μου αρέσει να χρησιμοποιεί και τα δύο φαρμακεία και το Chanel!

Αποκτήστε τα προϊόντα

Έχετε το λόγο σας

Τι πιστεύεις για τον Bryce's μακιγιάζ ματιά εδώ, και θα το δοκιμάσετε ποτέ?

Έχετε ελέγξει κάποιο από αυτά τα προϊόντα?

Έχετε οποιαδήποτε recos για άλλα πορτοκαλί-κόκκινα κραγιόν; Ή αναμιγνύετε τις αποχρώσεις σας όπως η Gita?

Leave A Comment

12 + = 15