Брайс Далас Хауърд двойки Оранжево-червени устни с котешки очи

Аз не'Не знам за теб, но въпреки това'е напълно приемливо тези дни да играят очи и устни, аз обикновено все още се избират един или друг. Защото аз'мързелив, най-вече, но и аз, защото ми липсваше вдъхновение на знаменитости. (Доколкото обичам Оливия Уайлд'с червени устни и ирисцентни сини / кафяви smokies, то'това е само нещо'd носят за приятна повод.)

Но този Брайс Далас Хауърд изглежда? Виждах се по-често да правя по този начин:

Какво ние'отново гледам някои красиви черни котки очи, съчетани с смели, матови, оранжево-червени червила. О, и щедрото изражение на руж, за да се захванеш. Моят вид грим!

Неща, които ме подслушват: вратът й изглежда различен от сянката (тя се нуждае от някаква основа там или от бронз) и ми се струва, че може да е отишло на някаква екстремна диета след загуба на тегло, тъй като бузите й вероятно не трябва'не изглеждат толкова потънали на 32-годишна възраст. (Ето защо аз не съм'т диета. Обърнете се към задника, хора.)

Но ако се приближа до истинския близък, забравих за всичко това и просто видях грима, който според мен е супер сурова:

Така ли е? Чувствам се, че цветовете й дават такава хубава светлина, а устните, бузите и очите са в равновесие, без никой от тях да надмогне другите. Забележете как движението на котката е само на върха, докато долните капчици / линията на белезите са напълно лишени от спирала или подплата.

И тази устна! OMG, нужда. Позволявам'да започнете там. Грижата художник Гита Бас (който I'm срещата по-късно тази седмица "яй!") го е създала чрез смесване на тази сянка (Indie Flick)...

с този (чист червен)...

Резултатът? Перфектното матово оранжево-червено. Това е толкова добър цвят и все още изключително носене за тези от нас, които се страхуват от портокали. Très ласкав!

Сега котето око. Гита използва този молив, за да създаде движението, смесвайки го с малка остра четка, за да получи правилната форма:

(Всъщност в коментарите тук просто говорехме за този линеен'добре е, и това е, че Стила!)

След това Гита използва една от тях в цилиндрична форма, за да коригира грешките с линиите си; плоският ръб работи по същия начин като Q-Tip, за да ви предостави точна линия.

Трябва да кажа, че имам'Не съм опитвал да използвам Q-Tip, потопен в Bioderma Sensibio повечето дни. (Че'е малко по-екологично чист, но кърпата ще бъде по-малко капка.)

След като линиите бяха на мястото си, Гита проследи над тях с тази течност:

Използвал ли си някога този трик, да правите линията първо с обикновен молив, преди да влезете с линейния линеен отгоре? Аз го мисля'е добра и аз'съм го чух от няколко гривни професионалисти през годините. Дрънкалата течност е толкова трудна, мисля, че като молив основа наистина помага.

И сега нека'(дори когато вратата не се случи)'не съвпадат!). Брайс носи тази основа:

За пръв път чух за линията от един от вас, всъщност, а след това Стейси Кейбъл използвал любимата си почистваща вода за Златния глобус. Някой е опитал тази марка? Какво ви казват?

На върха на основата отиде този прах, за контур на скулите (може би това'защо те'супер дефинирани?):

Това е прахът, в който имаше голям шум около пролетта; Жизел е лицето. Какво'Това е страхотно за това'е хубаво и светло, изобщо не е валяк.

За да създаде хубавата флъш по бузите, Гита започна с този руж в "Вдъхновение на ябълките" (Affinité е подобна):

Току-що започнах да използвам тази руса и да я обичам. То'е чиста текстура, някъде между крем и прах и изглежда наистина естествено ... това'Затова обикновено предпочитам кремави ружове, тъй като те изглежда потъват по-добре в кожата, вместо да седнат на върха. Сянката, която имам, е Présage, което е малко по-пищна от тази.

За окончателното докосване, Гита постави този човек на върха, за да помогне на цвета да остане и да добави малко блясък:

И там го имате ... Тайните на гримьорските художници! (И за разлика от някои от тези знаменитости грим разбивки ние'за която говорихме, мисля, че можем да вярваме, че легитимността на тази е 100 процента, тъй като Гита използва комбинация от продукти.) Обичам, че е използвала както дрогерии, така и Шанел!

Вземете продуктите

Кажете вашето мнение

Какво мислиш за Брайс?'че изглеждате тук и бихте ли го опитали някога??

Проверили ли сте някой от тези продукти?

Имате ли рекос за други добри оранжево-червени червила? Или смесвате вашите нюанси като Гита?

Leave A Comment

+ 75 = 82