Билборд музикални награди 2017: Най-добрата красота знаменитост изглежда на червения килим | progressivenewsdaily.info

Билборд музикални награди 2017: Най-добрата красота знаменитост изглежда на червения килим

Годишните музикални награди Билборд Музика се проведоха тази седмица, почитайки музиканти зад най-популярните песни на годината. Междувременно, на червения килим, красотата беше за смело изявление. Продължете да превъртате за много пушени очи, дълги мигли и лазери на блясък...

Хайле Щайнфелд

Какво харесвам: Hailee'безупречно смесени опушени очи! Те'оформена от au naturel вежди и дълги мигли. (Забележете как не са разположени долните й мигли'Ударите са голи, за да балансират нещата, като косата й е грижливо изгладена от лицето. След толкова много скромност матовата кожа се чувства освежаваща. Какво аз'd промяна: Нищо. 

Рита Ора

Какво харесвам: Рита'сивата сянка със сребрист вътрешен ъгъл. Подобно на Хайли, тя отиде с дълги мигли, голи устни и прическа, която ми харесва "Харесва ми тази мекота! аз'Аз също доволен от текстурата на миглите. Не съвсем сигурен какво'продължава с прическата; това е изкуствена коса или е закачена в яката й? Какво аз'd промяна: Предпочитам повече перални вежди ... и устни без пълнител. аз'не единственият, който забеляза лицето й изглежда различно напоследък.

Рита носи: Primer & quot; Фондация & # x2022; Concealer in Light " Контур и открояващо устройство в Coral Glow & Бронз в слънце бронз " Прах за вежди "; Гелът за брада в Clear & Сенки за очи, за да поддържате спокойствие и носете злато Сенки за очи в "Гръндж блясък" Сенки за очи в Witness White & # x20; Очна линия в черно " Маскара в много черно " Устни за устни в Innocent " Червило в Latte To Go

Оливия Мън

Какво харесвам: Оливия'обемна вълнообразна лампа с дълбока странична част. Наистина ми харесва и златистите тонове под очите й, които съвпадат с нейното червило, руж и цветята на роклята й. Какво аз'd промяна: Линията на устните по долната й устна трябва да създаде илюзията за по-пълни устни и това не означава,'Няма защо да се нуждае от нея. Устните й вече са пълни с инжекции!

Оливия носи: Blush в Rouge Profond & # x20; Blush in Vibration & # x2022; Сенки за очи в Desert Rouge & # x201; Сенки за очи в бронзовата статия

Холси 

Какво харесвам: Холси'лъскавите устни и розовата сенки за очи. Както обикновено, разпръсването й от лунички прави всичко по-хубаво и по-естествено изглеждащо. Тя изглежда наистина, наистина добра с обръсната глава. Какво аз'd промяна: Нищо. (Фалшивите мигли биха могли да бъдат малко по-добри, но мисля, че те обикновено работят в този случай.)

Ванеса Хъджънс

Какво харесвам: Ванеса'Бъни. аз'Винаги съм обичал кокалчетата и лобките й; тя изглежда супер очарователна с тази дължина. аз'm фен на концепцията грим, също. Розовата сенки за очи е на тенденция, но не е тежка, с прекрасни меки мигли и лъскави голи устни. Какво аз'd промяна: То'Твърде лошо е, че фондацията е толкова очевидна и че изважда измерение от нейните черти. Мисля, че тя може да избяга с по-малко покритие, но може да използва повече прах.

Ванеса носи: Илюминатор в оригинала & # x2022; Сянката на очите в Мене имахте в Мерло " Сенки за очи в О, така че розово

Александра Даддарио

Какво харесвам: Александра'оранжево-червено червило, което съответства на интензивността на бледосините й очи. С косата си се отпусна назад и супер бледа кожа'всичко е много поразително. То'също е много по-красив от външния вид'Виждал съм я в миналото. Какво аз'd промяна: Черните водни линии са малко сурови, но добре.

Александра носи: Лицева мъгла; Балсам за устни "; Фондация, смесена с маркер за осветяване в Aura & Contour & # x2022; Blush в X-Rated & Маркиращо устройство в Now'е времето " Сенки за очи в Chem Trail & # x20; Сенки за очи в "Подозрителни" Очна линия " Mascara & Червило в наклон

Мая Мичъл

Какво харесвам: Maia'запечатани бери устни и висок кош, за да покажат красивата си кожа. Тя остави веждите си недокоснати, което предпочитам да пресичам. Какво аз'd промяна: Аз не'като тези тежки фалшиви мигли. 

Медисън Биър

Какво харесвам: Madison'синьо и златно сянка. То'но и мисля, че тя работи, тъй като голите устни и дълга коса са случайни. Какво аз'd промяна: Миглите й са тромави.

Кейт Бекинсейл

Какво харесвам: Кейт'изненада от метални синьо и златисти очна линия по горните й линии. Каква чудесна промяна от обичайните си кални кафяви! Обичам обема и в опашката. Какво аз'd промяна: Мисля, че веждите й могат да се запълнят малко повече (или микробладени), за да определят лицето й. Иска ми се тя'Улеснявайте пълненето на бузите.

Камила Кабело

Какво харесвам: Камила'дългите брегове. Те привличат вниманието към очите и арени'не прекалено съвършена, което й дава страстна атмосфера. Прашенето на злато в нейните вътрешни ъгли също е страхотно. Какво аз'd промяна: Мисля, че нейното изрязване може да се пречисти още малко, с по-дебел взрив и по-добро раздяла. 

Леа Мишел

Какво харесвам: ливада'който е най - готиният възел. Веждите й изглеждат добре тук. Какво аз'd промяна: Никога не ми харесва, когато тя отива толкова тежко на миглите; тази двойка е прекалено силна. Тя също изглежда, че тя'прекалено силно, прекалено силно и прекалено силно, прекалено силно и прекалено силно. Говорейки за бузите, този контур на прах не й прави текстура никакви благосклонности.

Ноа Кир

Какво харесвам: Ной'изчерви бузите и заглуши "устните ви, само по-добре". Пушещите очи също са впечатляващи, особено с малките блестящи блясъци под всеки ирис. Какво аз'd промяна: аз'м все още не е фен на суровата черна коса, но поне тя'е по-мек тук, отколкото при децата' избор.

Ашли Тисдейл

Какво харесвам: Ашли'искрящо синьо и лилаво сянка. Толкова забавно и неочаквано! Оценявам, че не го направи'не се побърквай на миглите и останалата част от грима остава неутрална. Какво аз'd промяна: Макар че бронзовата коса не е'т винаги "лошо", намирам това прекалено оранжево. Също така мисля, че дължината и стилът са датирани; една по-къса дължина с повече движение би била по-свежа.

Никол Шерзингер

Какво харесвам: Никол'че е? аз'Д носят шампанско блестящ (макар и не в тази форма!). Какво аз'd промяна: Това е трудно, поради цялата козметична работа. Щеше да е по-малко приличащо на маска, ако се отърси от тежкия блясък на устните и от най-горните мигли. По-силните вежди щяха да очертаят по-добре лицето й и да изглеждат по-млади.

Кой има любимата ви (и най-малко любимата) визия на този червен килим?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 83 = 93

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map