Билборд музикални награди 2014: Най-добрата красота на знаменитости изглежда на червения килим

Близките са от неделя вечер'и това е странно! 

От Кайли Дженър'изненадващо страхотна тюркоазена коса на Кари Ъндърууд, облечена за бала (!!), то беше тотална смесена чанта. 

Ето цялата вечер'косата и грима изглежда:

Кайли Дженър

Обади ми се лудо, но Кайли'Погледът ми беше любимата ми на куп. Въпреки че е част от Кардашиан, аз'трябва да давам кредит там'е дължима. Тези смели тюркоазени ивици в най-долните две трети от нейното правилно дълга дръжка са перфектни за музикално събитие - малко объркано и толкова много забавно! Изборът на цвят изглежда прав, тъй като не го прави'Не изцеждайте и лицето на цвета. Напомня ми за Иламаскуа'който е също така зеленикаво-синьо и изненадващо ласкателно. На мен ми казаха, че го правят'тъй като teal е цвят, който чете на окото по същия начин като червен. Така че предполагам, че същата теория се отнася и за косата!

Що се отнася до грима, то'е добре, но определено щях да го направя'бяхте избрали различно червило и нямало линк за устни; Повърхността на кожата също изглежда тежка. (Там'това е влиянието на Кардаш ... о, добре.)

Shakira

Нищо от кутията за Шакира този път, освен че мисля, че изглежда малко по-свежо и по-хубаво с розовите бузи и устни (сравнете ги с последния път, когато я видяхме в ACM Awards, в по-заглушени тонове). В противен случай тя изглежда точно Същото, точно до страната, на която е разцепен косата. ° С'mon Шакира, разбъркайте малко!

Сара Хиланд

Благодаря на доброто за Сара Хиланд, която я носи с повишената си красота чувствителност към този червен килим. (Въпреки че не беше'винаги по този начин ....) Ето, тя избра драматична дълбока странична част с удрящ се челюст и спретнат малък гръб на гърба, който лесно бихте могли да си направите вкъщи. Изглежда много по-сложно, отколкото е и дава ефект на изкуствено подрязване.

Гримът се състои от смели вежди, меки опушени очи и медни устни. Можех да направя без лигавицата на долната устна и фалшивите мигли по външните ръбове ... но по друг начин'добре. Кожата й изглежда страхотно!

Nicki Minaj

Уау! Ники Минай изглежда съвсем нормално тук ... и наистина страхотно! Предполагам, когато ти'сте направили всичко от перуки с дъга до странни цветове и мигли червило, тогава най-шокиращото нещо, което можете да направите, е да отидете в точно обратната посока, просто супер прости и тихо секси. Косата й е разделена на една страна и попада в меки вълни; гримът е напълно неутрален и подценен. Харесва ми този нов Ники!

Криси Тийген

Криси Тийгън има бретон! С изключение на тях'Просто клип-ин, че тя постави кучето си след събитието (ха!). И казвам благодаря, че не е'Не се отказвайте от коса с кръглата си форма на лицето, чувствам, че бретонът не е най-добрият избор за нея и те са толкова дълги, че наистина крият очите си. В противен случай нищо, за което да се оплаквате тук. Харесва ми косата, а гримът й изглежда свеж и перфектен.

Миранда Ламбърт

О-о, Миранда отново ли е на самобункерния влак? Надявам се, че не, но тя изглежда много по-тъмна от последното време, на ACM Awards и наистина се наслаждавах на по-бледото й кожа против русата коса. Сега цветният контраст е малко груб и не толкова естествен. Косата й изглежда страхотно. Можех да застана зад вътрешния блясък, ако не беше'не съвсем объркано приложение.

Kesha

Подобно на Ники Минай, Кеша също се опита да ни изненада - избра безличен топка и текстуриран updo, който щеше да бъде у дома си в Оскарите. Освен розовата коса и златния зъб, разбира се. Харесва ми цвета на косата за нея (зъб, не толкова). То'също така е хубаво да я видя в по-женствен, романтичен стил, въпреки че вероятно бих го направил'ти й дадох малко коса по челото, вместо назад. аз'd любов, за да видите Кеша в бретон!

Jordin Sparks

Jordin има толкова слънчев червен килим персонаж, на върха на абсолютно фантастична, безупречна кожа. Но дори и тези не могат да спестят сивкаво-лилав цвят на устните и коренна прическа. Аз не'като този косъм на когото и да било, да си спомня, когато Бри Ларсън направи нещо подобно и мисли, че ще'По-добре е да го издърпате назад и да сте як и стегнат към главата. нямаше'които изглеждат чудесно съчетани с нещо смело на устните си, като червено или оранжево? Тя има толкова големи устни, че го прави'Срамота никога не виждаме цвят върху тях. Тя също може да загуби фалшивите мигли.

Дженифър Лопез

Може да е време JLo да приеме подхода "по-малко е повече". Там'толкова много скулптури се случват с тъмни прахове'които имат противоположния ефект; кожата й изглежда суха, прахообразна и твърде тъмна в сравнение с гърдите й. Дори и руж и очна линия са преувеличени. Там'не остана нито скучна, нито скучна.

Ще кажа, че много ми харесва косата. Аз не'Не знам дали'но изглежда толкова дълъг и дебел, с красиви къдрици в краищата и издърпан нагоре в малка половин конска опашка на върха. Нейният цвят е доста добър и аз не'Т обикновено казват, че за акценти. Те са толкова тънки, навсякъде, че те дават ефект на солиден цвят.

Кари Ъндърууд

И тук'друг човек, който се нуждае от това, да го свали няколко вдлъбнатини, въпреки че това'нищо ново. Кери изглежда като маска, както винаги, в слой плътна основа, тежки фалшиви мигли, преуморено опушено око и блясък на устни с очевидна устни. Нещата, които ме притесняват особено този път, са суровата черна обвивка във водните линии и прегърбените от нея вежди, които като че ли все повече и повече сперматозоиди се отличават с всяка награда. 

Не е изненадващо, че аз'm също не е фен на прическата. Един хлабав грозд, поставен леко от едната страна, е добра идея ... той просто се разруши от този гигантски нагоре удар в предната част. 

Кендъл Дженър

То'е невероятно колко бързо Кендъл се превръща в по-голямата си половина-сестра (Ким). Те имат същата тъмна, права коса, същото очертаване / подчертаване и един и същ афинитет към фалшивите мигли. Бих се радвал да я видя като нещо по-свежо, по-подходящо за възрастта и по-малко открито "опитвайки се да бъде секси". Тя'Да изглеждаш толкова сладка с чиста кожа, розова устна и косата й в опашка, знаеш ли какво имам предвид? Нещо по същия начин като Нина Добрев тук.

Кели Роуланд

Последният е Кели Роуланд, който не е'те разтърсва най-актуалните стилове на красота. Чувствам се, че тук са голите кости "Аз'Просто го оправим малко. Един от начините е да се вземе същата къса прическа, но да се сдвои с по-прост, модерен грим, като синьо котешко око с матови устни. Или, ако искаше да изплюе драматичните сини и кафяви опушени очи, щях да си смачкам цялата коса, така че очите да направиха изявлението.

Бихте искали да чуете какво мислите за тези външности!

Кой има любимата ви (и най-малко любимата) красота на този червен килим?

Leave A Comment

75 − = 69