Angelina Jolie er den siste kjæresten som har en hvitpulverhendelse

Jeg tilbrakte mesteparten av i går på en episk mediebegivenhet (for lanseringen av dette), men så snart jeg kom, ble jeg varslet av min venn Jill til bryte nyheter om Angelina Jolie's ansikt på Det normale hjerte premiere. (Hva er det å si om min representant for å diskutere kjendiskatastrofer? Jeg antar det's blir min "ting". Beklager foreldre, du håpet nok på bedre ting fra meg.)

Uansett, det er faktisk en stor avtale når den vanlige super-put-sammen fru Jolie går ut i offentlig utseende som deler av ansiktet hennes ble dyppet i mel. Ring meg gal, men jeg gjør det ikke'Jeg tror hun bruker så mye tid på kjøkkenet.

Nei, hva vi'Jeg har enda en kjendis hvittpulverhendelse på våre hender, akkurat som uhellene til Nicole Kidman, Uma Thurman, Drew Barrymore, Eva Longoria og Ashley Judd før henne. Og jeg'Jeg er sikker på så mange flere. Det skjer med det beste av oss!

Hvis du'lurer på, "Hvordan har TF skjedd dette?" så det første du må forstå er at det bare var synlig under kameraets lyse blits, ikke det blotte øye. Se på Brad; han har ingen anelse om han's fikk armen rundt et pulver-ansikt.

Du burde også vite dette't ikke normalt pulver. Klandre dette siktet på den løse, gjennomsiktige HD-heisen's blitt så populære de siste årene. Gjøre opp for alltid's HD Microfinish Powder er kanskje den mest berømte, og nei, dette gjør det ikke't få meg til å slutte å bruke den (men mer på det om en sekund).

Sabrina Rinaldi sverger ved Too Faced Primed & Poreless Powder, som er i samme linje:

Disse typer pulver har et høyt silisiuminnhold, noe som reflekterer lyset fra blitsen og viser seg hvitt.

La's ta en nærmere titt:

Ikke bare er det over den nederste venstre side av ansiktet hennes, men det's også på høyre side av pannen hennes, i høyre øyenbryn, og deretter støvet over brystet hennes:

Jeg gjorde det'Ikke engang vet at pulver var nødvendig der!

Jeg tror definitivt en makeup artist i denne dag og alder, jobber på en celeb som A-liste som Jolie, shouldn'Jeg har latt dette skje "Hvordan kunne du IKKE være klar over faren for å bruke hvitt pulver under flash? Minnes når jeg spurte kjendis sminkeartist Melanie Inglessis om den lignende Nicole Kidman hendelsen, og hun sa: "Jeg er så nær klientene mine som jeg ikke forstår hvordan det pulveret ikke kom opp fysisk. Hvordan de ikke fikk en endring i tekstur, selv om fargen ikke var synlig. Jeg kan se hver pore på [klienten min's] ansikt. Kanskje det var et helt nytt produkt. Du må være forsiktig. Hvis jeg går til Saks og kjøper et helt nytt pulver, vil jeg nok ikke bruke den første hånden på klienten min. Jeg ville bruke det på meg selv, ta et bilde med flash og se. "

Det, vennene mine, er hvorfor vi'Jeg har hørt om Melanie Inglessis ... men vi aner ikke hvem som gjør Angelina's sminke. (Og etter dette, de'Jeg vil nok aldri bli hørt fra igjen.)

Den andre muligheten er imidlertid at den ikke var't makeup artist's feil i det hele tatt, men Angelina's. En annen makeup artist en gang fortalte meg at kjendiser ofte rører seg opp i minuttene før de går i rødt teppe, og i prosessen kan ødelegge eksperten's godt arbeid. Kanskje Angelina var svett, og hun trodde at en liten powdering kunne hjelpe, og selvfølgelig kunne hun ikke'ikke se det på seg selv på baksiden av en bil, rett?

Vi'Jeg vil nok aldri vite, men det er sagt, jeg får hvorfor makeup artister elsker å bruke gjennomsiktig pulver. Den'Det handler om tekstur, mangel derav, det er kjempebra. Sammenlignet med gamle skolepulver, som bygger opp på ansiktet og har en tendens til å kake og bosette seg i linjer og porer, spesielt ettersom du fortsetter å bruke, er HD-pulver mye mer byggbare uten å legge tung tekstur på huden.

Med mindre du bruker for mye og står foran et kamera, er det ... som bringer meg til min løsning.

Slik sikrer du at du aldri har en hvitpulverhell av din egen

Jeg gjør n'Jeg tror at noen må gi opp hvitt pulver, selv Ange. For meg ser det ut som om hennes makeup artist brukte altfor mye av det, og sannsynligvis med feil type børste.

Jeg'Jeg har sagt det før, og jeg'Vil du si det igjen, bruk en kuplet øyenskygge børste til å bruke pulveret ditt, ekstremt sparsomt, bare i stedene der du trenger det. Denne's fra Sephora:

Så glem en kabuki, eller en tradisjonell stor, myk pulver børste. Tenk små, små mengder "Tapp av nesten alt fra børsten" og støv det bare mellom dine penner, i midten av pannen, over neseborene og over haken. At's det!

På denne måten, du'Jeg trenger aldri å bekymre deg for å overdrive det, og jeg'Jeg er sikker på at ingenting vil dukke opp, selv om du er som Angelina, med kameraer som blinker overalt. I tillegg tror jeg generelt det's bedre å feile på siden av litt dugg enn matt "en naturlig hudtekstur ser litt yngre ut. Bedre å være litt fet / skinnende enn tørr og dehydrert ... eller verre, pulveraktig hvit.

Dine tanker?

Handle historien

Si din mening

Hvordan føler du om Angelina's synlig pulver?

Er du selv en HD-pulverbruker?

Fikk noen andre triks for å unngå denne typen situasjon?

Leave A Comment

67 + = 74