Анджелина Джоли е последният празник, който има инцидент с бяла прах

Прекарах по-голямата част от вчера на епично медийно събитие (за стартирането на това), но веднага щом пристигнах, бях алармиран от моя приятел Джил до най-новите новини за Анджелина Джоли'лицето на Нормалното сърце премиера. (Какво е това, което казвам за моя представител за обсъждане на красотата на знаменитости? Предполагам'стана мое "нещо". Извинете родителите, вероятно сте се надявали на по-добри неща от мен.)

Както и да е, наистина е голяма работа, когато обикновено глупостичката Джоли излиза на публично място, изглеждайки като части от лицето й, потопени в брашно. Обади ми се, но не'мисля, че прекарва толкова много време в кухнята.

Не, какво ние'имаме още един инцидент с бели прахове на празник, както и неприятностите на Никол Кидман, Ума Търман, Дрю Баримор, Ева Лонгория и Ашли Джъд пред нея. И аз'сигурен съм много повече. Това се случва с най-доброто от нас!

Ако ти'Чудех се: "Как TF направи това?" тогава първото нещо, което трябва да разберете, е, че се виждаше само под ярката светкавица на камерите, а не с просто око. Погледни Брад; той няма представа той'Ръката му е на прахово лице.

Трябва да знаете и това'няма нормален прах. Обвинявайте този кадър на свободния полупрозрачен HD (hi-def) прах, който'стават толкова популярни през последните години. Грим за някога'HD Microfinish Powder е може би най-известният и не, това не'Не ме карай да искам да се откажа от него (но повече от това в секунда).

Сабрина Риналди се заклева в "Твърде изправен грунд и прах без прах", който е в същата насока:

Тези видове прахове имат високо съдържание на силициев диоксид, което отразява светлината на светкавицата и се появява в бяло.

Позволявам'да погледнете по-отблизо:

Не само че е в долната лява част на лицето й, но е'също е от дясната страна на челото си, в дясната си вежда, и след това се накисва над гърдите й:

Аз не'дори не знам, че има нужда от прах!

Определено мисля, че гримьор в този ден и възраст, работещи на celeb като A-списък като Джоли, не трябва'не сте допуснали това да се случи - как бихте могли да не сте наясно с опасността от използване на бял прах под флаш? Спомнете си, когато попитах знаменития художник Малани Ингълис за подобен инцидент на Никол Кидман и тя каза: "Аз съм толкова близо до моите клиенти, че не разбирам как този прах не се появи физически, как не са виждали промяна в текстурата, дори ако цветът не е бил видим. Виждам всяка пора в [моя клиент's] лице. Може би това е съвсем нов продукт. Трябва да си внимателен. Ако отида в Saks и купя съвсем нов прах, най-вероятно няма да използвам тази първа ръка на моя клиент. Ще го използвам сам, ще направя снимка със светкавица и ще видя.

Това, моите приятели, е защо ние'съм чувал за Мелани Инглиси ... но нямаме представа кой прави Анджелина'и грим. (И след това те'вероятно никога няма да се чува отново.)

Другата възможност обаче е, че не е така't художника на грима'но не и Анджелина'с. Друг художник от грим веднъж ми каза, че знаменитостите често се докосват в минутите, преди да вървят по червения килим, и по време на процеса може да съсипе експерта'добре. Може би Анджелина се потеше и тя си помисли, че може да й помогне малко на прах и, разбира се, не можеше'Да го видя в себе си в задната част на кола, нали??

ние'сигурно никога няма да разбере, но това каза, че защо дизайнерите на грим обичат да използват полупрозрачен прах. То'всичко за текстурата, липса на това ", което е страхотно. В сравнение с праховете от старата школа, които се натрупват върху лицето и са склонни да се пекат и да се утаят в линии и пори, особено когато продължавате да прилагате отново, HD праховете са много по-податливи на строителство, без да добавите тежка текстура към кожата.

Освен ако не приложите твърде много и не стоите пред камерата, това е ... което ме довежда до моето решение.

Как да се уверите, че никога не сте имали случай на бял прах

Аз не'Мисля, че някой трябва да се откаже от бял прах, дори Ange. За мен просто изглежда, че художникът на грима е използвал прекалено много от нея, а вероятно и с грешен тип четка.

аз'Ве го каза преди, и аз'ще кажа, че отново използвайте куполна четка за сянка, за да приложите праха си, изключително пестеливо, само в местата, където имате нужда от него. Този'от Сефора:

Затова забравете кабуки, или традиционна голяма, пухкава прахова четка. Помислете за малки, малки количества - изтласкайте почти всичко от четката и просто леко праширайте между веждите, в центъра на челото, над ноздрите и през брадичката. Че'това е!

По този начин вие'Никога няма да се притеснявате да не го превинете и аз'Аз съм уверен, че нищо няма да се появи, дори ако сте като Ангелина, с камери, които мигат навсякъде. Плюс това, мисля, че като цяло'е по-добре да се заблуждаваш от страна на леко роуз, отколкото от мат - естествената текстура на кожата изглежда малко по-млада. По-добре да бъде малко мазна / лъскава, отколкото суха и дехидратирана ... или по-лошо, прахово бяло.

Твоите мисли?

Купете историята

Кажете вашето мнение

Как се чувствате за Анджелина'видим прах?

Вие лично сте потребител на HD прах?

Имате други трикове, за да избегнете такъв тип ситуация?

Leave A Comment

18 − = 12