65 Joulun sisustusideoita

houkutteleva-HGTV-Xmas-sisustus-ideoita-with-kuvia vs. seinään ja-musta-sohva-myös-neliö-pöydän

Asenna kotiisi tässä yksinkertaisessa, mutta tyylikkäässä joulun sisustuksessa. Söpö punaiset keilat kehyksissä ja muut punaiset yksityiskohdat ympäri huonetta muodostavat ympäristön valkoisen ja harmaan sävyn. Pieni kosketus, mutta ei ihmeitä.

Suunnittele lomasi eteenpäin

Yksi odotetuimmista vuodenaikoista on joka vuosi joulu. Tämä on vuosi, jolloin kaikki voivat mennä kotiin ja olla perheiden ja ystävien kanssa juhlistamaan joulua. Se on myös yksi kuuluisimmista tilaisuuksista ympäri maailmaa. Mikä on joulu ilman klassisia joulukoristeita? Sen lisäksi, että odottavat joulukuun kääntämistä kulman takana, monet ihmiset ovat jo suunnitelleet loma-asuntonsa. Tietenkin, lukuun ottamatta lahjoja ja ruokaa, miten tuo joulua kotiisi myös asioita.

Mitkä ovat tärkeitä asioita, jotka kannattaa harkita, kun aloitat joulukoristeet? On paljon asioita, kun ajattelet sitä, mutta on tärkeää, että keskityt ensin siihen, mikä on tärkeätä ja mitä pitäisi tehdä aikaisemmin kuin muut. Valmistautuminen auttaa sinua pitkällä aikavälillä. Haluat välttää loma-kiire ja lopulta katastrofaaliset koristeet kotona.

Joulukoristelun aloitus

Kuten alussa kaiken, sinun täytyy valita teema. On perinteinen jouluaihe, jossa on punaisia ​​ja vihreitä väriyhdistelmiä, tai voit myös mennä valkoiseen joululahmaan. Jos olet jo tehnyt tämän teeman, voit aina mennä kulta-teemaan, luonnolliseen teemaan, vintage-teemaan tai jopa rantaan joulutähtiin. On jopa sarjakuvahahmoaiheita, joita voit työskennellä. Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Aloita roikkuvat seppeleet. Tämä on ehkä ilmeisin joulukoriste, josta näet ihmisiä, jotka roikkuvat joulukuun ensimmäisinä viikkoina tai jopa ehkä marraskuussa. Voit jopa iskeä kaksi lintua yhdellä kivellä, jos aloitat varhain ja ripusta seppeleitä, jotka toimivat sekä kiitospäivän että joululomakkeen ajan. Voit yksinkertaisesti ripustaa ne joulun kulkuun. Kuitenkin, jos haluat mennä kaikkiin luonnolliseen seppeleeseen, on aika kerätä lehtiä, oksia, nauvoja, nipuja, kuivattuja kukkia ja faux marjoja. Jos haluat, että seppele kestää kauemmin synteettisiä marjoja ja kukkia.

Kun säästät tai sinulla on tiukka budjetti joulusi sisustukseen, voit aina valita oman kynttilänne. Valitse iltapäivällä, että voit aloittaa veneesi, voit jopa kutsua useita perheenjäseniä auttamaan sinua ulos ja vaihtaa sen liimaustilaan. Tee omat kynttilänne eri väreissä ja malleissa, joita pidät, voit jopa sitoa nauhoja niiden päälle, jotta ne näyttäisivät erityisen erikoiselta..

Seuraava asia, jonka pitäisi työskennellä, on joulun sukka. Tämä on pakko joulun aikana! Löydät upeita joululisikoita eri kokoisissa myymälöissä, mutta voit myös tehdä omia sukkia kotoa. Tee se henkilökohtaisemmaksi ja luo yksi jokaiselle perheenjäsenelle asettamalla heidän nimensä sukkahousuihin.

Kun olet valmis sukkahousujen kanssa, on aika lisätä joulusi tonttuja, joulupukkia tai jopa syntymäkoristeita kotonasi. Joulujunat ja keräilyesineet toimivat myös suurina koristeina tämän ajan. Peitä vaipat, matot, verhot, oviaukot ja niin edelleen. Varmista, että väri on kutsuva, lämmin ja tietysti juhlava. Tehkää sinut kotiin tuntemaan itsensä hengelliseksi ja tervetuloksi jouluelämään.

Kun olet tehnyt sisustuksen, on aika keskittyä ulko- puolelle. Palaa nurmikolle, lisää porot, joita voit koristella; voit jopa pukeutua lumiukko. Vihje olisi välttää tikkaat ja pysyä vihreänä tai seppeleinä talon edessä. Iso punainen keula toimii myös hyvin.

Nyt on aika ripustaa joululamput! Valo kotiisi upeissa ja värikkäissä joululampuissa. Voit jopa suunnitella niitä eri muodoissa kotisi julkisivulla. Voit pelata miten valot vilkkuvat ja luoda taiteellinen tapa sijoittaa valojen ajoitus kotiisi. Muissa tapauksissa ihmiset kertovat iloista joulua valoilla.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on sinun joulukuusi. Tarjolla on runsaasti joulupuita, mutta niiden hinnat menevät paljon korkeammalle, kun kausi lähestyy. Jos haluat säästää enemmän, voit saada keinotekoisen puun mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Toinen vaihtoehto on saada elävä puu. Tämä on paras aika etsiä hyvä puu käyttää. Tarkista, kuinka monta valonsäettä aiot laittaa puuhun. Voit mennä 5 tai 6 jalka puita riippuen siitä, kuinka paljon valoja ja koristeet aiotte laittaa siihen.

Parasta kaikesta, sinun pitäisi nauttia joulun valmistautumisesta perheen ja ystävien kanssa. Voit tehdä kaikki nämä DIY-projektit yhteen ja muodostaa sidonta-hetkiä, jotka antavat sinulle hyviä muistoja kestämään koko eliniän.

maa-joulu-koristelu-ideoita-loma-sisustus-4

Lisää kodin ja mukavuuden tunne kotiisi käyttämällä puuta ja oksia. Pelaa yhdessä ruskean värisävyn kanssa koristelemalla joulukuusi puhtailla hopeapalloilla ja hopeiset seppeleillä.

Blues christmas ideas

Sininen ja valkoinen teemalla joulukoriste. Anna rentouttava ja viileä teema joulujuhlalle. Lisää valoisia ja värikkäitä nauhoja teidän ruukkukasveihin valkoisella kankaalla antamaan siisti ja rauhoittava ilmapiiri.

joulu decor

Tuo elämä joulun sisustukseen käyttämällä tätä punaista ja valkoista teemaa. Työskentele valtavia valkoisia tähtiä koristellaksesi seiniäsi ja lisää erilaisia ​​yhdistelmiä valkoisia ja punaisia ​​koristeita ympäri paikkaa.

joulu home decor-6

Joulu on tunne lämpöä ja rakkautta, ja mitä parempaa väriä projektin tunne kuin punainen. Joulukoristeita täydennetään punaisilla joulupalloilla ja kalusteilla, jotka antavat elämää kotiin.

JOULU INSPIRATION- MODERN BLACK & WHITE

Koetellaan aiheita? Kokeile tätä mustavalkoista inspiroimaa joulukoristeita. Luo omia joulupuita ja koristeita käyttämällä mustavalkoisia asioita, joita voit löytää ja rakentaa talon ympärille.

joulu Home Tour

Kynttilät joulukynttilöillesi tämän tyyliin sisustukseen. Voit käyttää lehtiä ja marjoja pullon punaiselle ja vihreälle vaikutukselle. Jos haluat, että malli kestää kauemmin, voit aina ostaa synteettisiä, eikä live-esityksiä.

joulu home decor-1

Tarkista tämä todella söpö ja moderni joulukoriste. Täytä kotiisi valkoiset, punaiset ja vihreät värit puusta sukkahousuihin, seppeleisiin tyynyliinoihin ja paljon muuta.

Puinen Box filled with seasonal decorations

Anna joulun kotiisi käyttämällä vihreää joulua varten. Täytä ruukut ja maljasi kotona jouluvihreällä. Voit myös lisätä koristeita, kuten poroja ja joulupalloja keskustaululle.

65 Joulun sisustusideoita

Pyydä valkoista ja kultaista täyttä joulua tämän tyylikkään joulun sisustuksessa. Täytä talosi valkoiset ja kultaiset koriste-esineet joulupuukuulustasi sukkahousuihin, tuoleihin ja jopa lahjojen kääreihin.

Hämmästyttävä Outdoor Christmas Decorations

Erittäin luova lumiukko seppele käyttäen oksia, nauhoja ja joulupalloja. Heitä hattu ja huivi ja sinulla on iloinen lumiukko teidän etuovellasi.

hämmästyttävä ulkona-joulu-koristeet-48

Suloinen näköinen joululahva. Seppeleiden sisältämät erilaiset koristeet tekevät siitä vielä erikoisemman, ylhäältä pois valtavan keulan päällä ja etuovesi on hyvä mennä.

Huvittava hgtv xmas decor-ideas with white flower and hanging candles also grey wall color

Siisti ja siisti näköinen joulukynttiläpidikkeet. Jos säästät tilaa, mutta haluat silti, että kotisi näyttää vilkkaalta, voit tehdä nämä seinäkynttilänjalat. Ne tarjoavat hyvän valaistuspaikan ja voivat antaa sinulle enemmän tilaa myös pöydälle.

miellyttävä decor ideas for christmas with small pine cones combined star in top also red candle and silv

Pine cone joulupuu. Joulukuusien mini-versiota ei ole mitään sormea, ja voit tehdä sen maalaamalla ne uudella sopimuksella lakalla niiden päälle pitämään ne tukevina ja säilyneinä pitkään.

mahtava-home-sisustus-ideoita-olohuone-with-joulu-olohuone-koristelu-ideoita-talvi-ihmemaa-Livi

Valkoinen ja vihreä jouluaihe. Jos haluat pitää kiinni siitä, että ei ole punaista tätä joulua käsitystä, voit varmasti ottaa vihjeitä tämän tyylin tyylikkäästä väriyhdistelmästä.

kaunis christmas decoration for stairs

Tee portaasi mielenkiintoiseksi täyttämällä se koristeet. Voit lisätä piispoja ja muita joulukoristeita portaiden kahvaan ja voit jopa ripustaa perhevalokuvia henkilökohtaisissa nauhahihnoissa.

kaunis-ja-moderni-joulu-kattokruunut suunnittelun

Kaunis kynsi valkoisista oksista ja kultaisista joulupallosta. Täydellinen keskipiste ruokapöydälle. Voit myös tehdä tämän veneen helposti omasta.

Kirkas Holiday Decorations

Päivitä kotiisi lomaa tämän kullan, valkoisen ja kerman-teemalla joulun sisustuksella. Kääri lahjoja valkoiseksi, jotta se sekoittuu ympäristöön ja kerää oksia maljasi mukaan.

budjetti-joulu-koristelu-ideoita

Etsitkö paikkaa, jossa voit ripustaa joulukakut? Tämä on joulun karkkipuu. Kerää vain pieniä oksia omalla takapihallasi, laita ne maljakkoin ja varmista jouluiset herkut langalla, joka roikkuu oksista.

joulu blues

Poikkea tavallisesta punaisesta joulusta sinisenä ensisijaisena värisenä. Se rauhoittaa silmiin ja rentoutuu katsomaan. Aloita lahjojen kääriminen sinisiä kääreitä ja suunnitella joulukuusi sinisiä, kultaisia ​​ja valkoisia koristeita, sinun pitäisi myös tehdä samoin muiden sisustusten kanssa.

joulu Decorating Ideas for Any Room

Jos olet löytänyt valtavan kokoelman faux marjoja, mitä parempaa tapaa käsitellä niitä kuin lisätä niitä koristeet? Täytä keskikappaleesi marjoilla ja lisää draamaa käyttämällä kynttilöitä, nauhoja, lehtiä ja kelloja.

joulu home decor

Jos olet menossa metsäinen ja kodikas etsiä joulua tämä on luultavasti suuri viittaus. Koristele kotisi puukalusteiden kokoonpanolla, voit jopa lisätä puun haaran, jonka löysit pihallasi korostamaan kodikasta tunnelmaa.

joulu home decor-2

Näyttää silmälle erittäin miellyttävää ja väriyhdistelmä on aivan upea. Vaihda kotiasi jouluksi tämän hämmästyttävän joulun sisustuksen kanssa sinisellä ja valkoisella teemalla.

joulu home decor-3

Aloita pelaaminen joulu-tähdellä. Voit saada ne erikokoisina ja koristella ruokasalasi sen mukana muutamia luovaa mäntykuviokeskipistettä.

joulu home decor-4

Onko männynreuna joulua. Kerää pinecones ja suunnittele ne haluamallasi tavalla henkilökohtaiseen joulukoristeeseen. Pujota puinen reki ja ruutu reikään männynreunoihin ja voit jopa lisätä marjoja koristeluun.

joulu home decor-5

Tämä on sinun suunnittelusi, kun haluat tehdä joulusi sisustuksesi hyväksi, mutta ei kiirehtiä. Koristele takka mistletoilla ja ripusta sukat joulupuille. Voit jopa heittää vanhan ikäisen lampun tehoon.

joulu home decor-7

Marja-inspiroima joulu maljakko. Valitse joulunväriset marjat ja järjestä ne vastaavasti maljasi. Liitä myös joulunauha, jotta se olisi vieläkin ihastuttava.

christmas_decorations.jpg

Ole luova joulukynttilöillesi. Käytä vanhoja astioita ja lisää niihin lehtiä ja marjoja ympäröimään joulukynttilöitä. Erittäin helppo tehdä ja näyttää aivan upealta.

Huone in loft, decked out for the holidays

Klassinen valkoinen ja punainen joulukoriste. Menkää kaikki ulos ja täytä joulukuusi ja seppeleet embellishments. Lisää värejä punaisiin koristeisiin tyynyjen ja mattojen kanssa.

joulu koristelu-ideas.jpg

Jos olet menossa kodikas joulukoriste, niin tämä on luultavasti mitä etsit. Mene perinteiseen joulukoristeriin ja erottele olemalla luova, jossa ripustaa koristeita ja miten ripustaa ne.

joulu-takka-decoration.jpg

Mene maanvärisiin väreihin joulukoristeluun. Kerää sukkahousut kullanvärisiin sävyihin ja pinnoitteisiin, joiden luonnollinen maavärimaali ne suunnittelevat talosi sisustusta. Voit myös mennä ylimääräiseen kilometriin lisäämällä valkoisia kukkia maljasi.

Joulu-House-koristeet-1024x1024

Todella juhlava näköinen punainen ja valkoinen teemalla joulua. Voit uudistaa talosi joulupukin paikkaan maalaamalla seinät punaisella ja vastaamalla muuhun huonekaluihin punaisella ja valkoisella kokoonpanolla. Valkoisten ja punaisten tähtien ja lumihiutaleiden kosketus on myös hieno lisäys.

joulu-house-koristeet-inside-yeedypdnh

Tee kotisi viihtyisäksi ja juhlalliseksi, kuten se voi olla tänä jouluna. Koristele talosi seppeleillä, joulusukat ja omat joulupuu- ja joulukynttilät. Punainen ja vihreä väriyhdistelmä on parhaimmillaan.

Christmas-taulukko-decor.jpg

Kokeile jotain uutta joulusi sisustustasi kokeilemalla valkoista ja violettia väriyhdistelmää. Täytä kotiasi valkoisilla huonekaluilla ja violetilla koristeluilla, kuten violetilla joulupallolla lehtiä ja oksia täydentämään valkoista väriä.

Contemporary-yksinkertainen loma-tuoli-koristeet-ideoita-1024x795

Anna maustetta keskuskappaleelle lisäämällä nämä ihastuttavat joulumerkit sisustukseen. Candy canes ja suklaata tarjoavat sinulle vain herkullisen joulun, mutta ne voivat myös kaksinkertaistaa toimimaan pöytäkoristeina.

Sisustus-ideoita-for-joulu

Jos haluat korostaa seinän kalusteita, voit aina ripustaa erittäin kauniin joululahjan. Voit tehdä seppeleitä faux marjoilla, jotta ne erottuvat ja korostavat seinän sisustusta.

Koristelu-ideoita-koti-suunnittelu-ideoita

Olkaa yksinkertaisia ​​ja tyylikkäitä tällä joulukaudella tämän sisustuksen kanssa. Voit kerätä oksia palvellaksesi joulukuusi suunnittelemalla sitä kauniilla valoilla ja joulupallot. Lisää asenne keskuskappaleeseen ryhmittämällä punaiset, valkoiset ja hopeiset joulupallot niiden väreiksi täydentäen toisiaan.

Lumoava White Christmas Table Decorations New In Decor Design Ideas

Tyylikäs ja puhdas valkoinen jouluyhtye. Voit suunnitella keskuskappaleesi valkoisilla kynttilöillä, valkoisilla kukilla ja valkoisilla puuvilla-kasveilla, jotka voit luoda itsellesi oksat ja styrofoam pallot avulla, jotta ne kestäisivät pidempään.

Loma-sisustus Mantle-White-Trees

Tee takka mielenkiintoisimmaksi tilaksi kotonasi. Voit luoda miniatyyrisiä valkoisia joulukuusia ja vauhdittaa sitä takan päälle. Lisää joulusukat, jotta se erottuu entistäkin enemmän.

koti-sisustus-joulu

Kirkasta kotisi näillä kauniilla joululampuilla. Mukauta omia valoja lumihiutaleiksi, jotka kuvaavat itsesi putoavan katosta olohuoneeseesi.

ideat For Christmas Pictures Best Template Collection Cylhqbik

Melko tyyris, mutta luova joulupuu, joka on valmistettu hienonnetusta puusta. Muodosta erilaisia ​​hienonnettuja puukalusteita joulukuusi ja lisää hehkulamppuja korostamaan koristeet.

ideoita-for-joulu

On olemassa tapauksia, joissa vähemmän voi olla parempia. Poikkea perinteisestä joulukuusesta näillä puisilla oksilla koristeltu kynttilöitä koristeltu joulupuu, pienet roikkuvat lahjat, joulupallot ja muut tarvikkeet.

Moderni Christmas Living Room Decor

Tee parasta joulukahvilasi käyttämällä joulupalloja. Yhdistä punaiset joulupallot yhteen ja sitota ne ylöspäin nauhalla luodakseen hurmaavan kattokruunun vaikutuksen.

moderni-joulu-koristelu-ideoita-talonpoikaistyylisen-2

Ole yhtä luova kuin voitte olla tänä jouluna, mutta tyylikäs joulukuusi. Kerää oksia koko pihallasi ja aseta ne lasille, joka on täynnä hiekkaa. Ripusta valkoinen joulukoriste ja luo enemmän draamaa valkoisten käärittyjen lahjojen kanssa.

Moderni-Christmas-sisustus-Sisustus-Idea

Toivottakaa kotiisi joulun hauskanpitoon. Pelaa leikkiäsi käyttämällä jättimäisiä joulupalloja, lumihiutaleita ja söpöjä jääkarhuja.

neutraalin Christmas-sisustus

Kerää erilaisia ​​kynttilänjalkoja ja pieniä lasipurkkeja joulukynttilöiden linnoitukseksi. Lisää miniature peura -kuvioita loppuun keskipitkän ulkoasun loppuun.

keramiikka barn christmas socks home decoration

Ole luova takasi kanssa asettamalla männynreiät päälle ja koristelemalla niitä faux marjoilla. Voit myös näyttää mini lahjoja ja joululahjoja hahmolta yllä.

keramiikka-navetta-joulu-koristelu-ideoita

Hauskaa koristellessasi maljasi ei ainoastaan ​​kukkien kuin marjojen kanssa. Voit myös lisätä satunnaisia ​​männynreunoja pöydälle ja antaa ihanaa vaikutusta.

Nätti Christmas decor

Käänny kotiksi valkeaksi ja lumiseksi jouluksi. Lisää vaikutusta joulukuusi lisäämällä kulta koristeita, jotka erottuvat ja päästä eroon tapa hankkia jättimäinen tähdet ja joulupallot ripustaa yli katot ja hallitsevat seiniäsi.

Nätti pink christmas decor

Aloita tämän päivän kokeileminen väreillä. Säännöllisen punaisen sijasta vaihda se punaisella violetilla ja katso, miltä se näyttää. Hyvin virkistävä joulun koristeet.

Nätti white Christmas decor

Yksinkertainen mutta tyylikäs joulukoriste. Anna kotiseudullevalkoinen teema tänä jouluna ja valitse hieno pensas puu jumittua joulupukua. Valkoinen kynttilät ja kukat myös kohteliaisuus sisustus kauniisti.

Red-joulu-decor-

Anna elämäsi keskiosalle tämän valkoisen siluetin joulukuusi, jossa on punaisia ​​koristeita. Valkoiset koristeet antavat tyylikkyyden huoneeseen, kun taas punainen antaa sen juhlaisen tuntuman.

Rocking-tuoli-Christmas-Home-sisustus ItsOverflowing

Muokkaa joulutyynyjä joulupohjamallien avulla. Jos sinulla on se, voit myös ottaa aikaa todella neuloa ne ennen jouluaika alkaa.

Tähti christmas decor

Musta ja harmaa innoittamana joulukoristeet. Pieni DIY oman koristeet ei ole niin vaikea tehdä; jossa on hieman apua langoista ja lahjapakkauksista, voit luoda oman joulukoristeen.

perinteinen christmas decorations

Katso tämä kaunis sisätila joulukoriste. Ripustetut seppeleet antavat kauniin tunnelman olohuoneeseen, kun taas kukat keskiosalle antavat sille herkemmän ja kodikkaan tunnelman.

Whimiscal Christmas Flower Arrangements

Joulu unohtaa järjestää kukkakimpun keskustaasi varten, sen sijaan luovaa. Suunnittele kukkasi joulun karkkukauppiaiden joulumarjojen ja koristelujen avulla, jotta se näyttäisi hauskemmalta ja ainutlaatuiselta.

Valkoinen Christmas Decorations

Melko epäkypsä näköinen valkoinen joulukuusi. Pelaa tyylikkäästi ja yksinkertaisesti tätä valkoista joulukuusi koristeltuna pienillä punaisilla ja valkoisilla koristeluilla.

Valkoinen christmas home decor

Valkoinen ja kultainen teemamalli. Jos pidät valkoisesta joulusta antaman seesteisyyden, tämä siisti ja puhdas järjestely tekee ihmeitä sinulle.

Valkoinen Christmas Table Decorations.

Valkoinen ja sininen innostunut kimppu. Lisää glamouria kukkapohjaasi heittämällä oksia, valkoisia kukkia ja sinisiä joulupalloja järjestelyyn.

Valkoinen Xmas Tree Decoration Ideas Popular Arredare Casa A Natale Foto At Decoration Ideas

Todella kodikas ja söpö sisätila joulukoristeluun. Karhottopöydän lisääminen järjestelyyn tekee siitä entistäkin ainutlaatuisemman ja koskettaa joulun juhlimista.

valko-joulu-home-sisustus

Klassinen valkoinen ja punainen joulukoriste. Hyvin yksinkertainen silti silmiinpistävä. Voit lisätä mielenkiintoa tähän muotoiluun leikkaamalla sanoja, jotka muodostavat iloista joulua ja ripustetaan ne takan yläpuolelle.

valko-Xmas-puiden koristelu-ideoita suosittu 2014-nauttia-joulu-värit-mutta-ei-you-kuvitella-joulu-in-w

Kauniisti järjestetty valkoinen ja hopeinen kynttilänjalka. Tee valkoiset kynttilät erottelemalla lisäämällä muokkauskoristeet ja vihreät lehdet järjestelyyn,

widscreen koristelu-ideoita

Anna kotiillesi tähtitaivas tähtitaivasvaikutelma näiden roikkuvien koristelujen kanssa. Voit ripustaa kullanpunaisia ​​joulupalloja, tähtiä ja hahmoja kattoosi, kun ne kasaantuvat taloon ja luovat kauniin vaikutuksen.

Leave A Comment

− 7 = 2