Hvordan gjøre Gwyneth Paltrows hudpleie rutine

Hva virkelig går inn i å opprettholde en kjendis-hudfarge?

Vi vet alle at stjernene elsker å tilskrive sin glødende hud til å "drikke mye vann" eller "gode gener". Men etter mitt siste intervju med Kate Somerville & # x2014; en av de mest kjente berømte ansiktsmedlemmene "Jeg måtte tenke der'er mye mer å se rødt teppe-klar.

Du kan huske at Kate sier: "Jeg kan bokstavelig talt ta noen som har den verste hudtilstanden du har'Jeg har sett og forvandlet dem. "Det fascinerte meg nok til å bestille en kopi av hennes bok, som faktisk inneholder mange utrolige transformasjoner. 

Men her's ting: hver eneste person Kreves flere kostbare medi-spa-behandlinger, for eksempel laser og lysterapi, kjemiske peeling, microdermabrasion og injeksjoner. Den typen regime du'D må være en FERIE å ha råd til. 

Så ... Jeg trodde det ville være morsomt å starte en ny serie, ta en nærmere titt på kjendis hudpleie rutiner!

Vi'Jeg skal grave litt dypere inn i hvilke produkter de're faktisk bruker, pluss de behandlingene de stoler på (eller i det minste innrømme å stole på!) for å holde sine komplekser i toppform. Jeg tror vi'Jeg finner at medi-spa-ting spiller en større rolle enn vi trodde, men forhåpentligvis vi'll finne noen nyttige tips underveis.

Selvfølgelig, den første kjendisrutinen jeg undersøkte HAD til å være Gwyneth Paltrow, hvis skjønnhetspleie er ryktet til å koste mer enn $ 20.000 i måneden (!!).

Nå 44, bruker Gwyneth en rekke naturlige produkter (pluss noen ukonvensjonelle skjønnhetsbehandlinger!).

Her's det som trengs for å ha hud som Gwyneth Paltrow:

Gwyneth's Morning Skincare Routine

1. Rensemiddel:

"Jeg vasker ansiktet mitt i dusjen, bare med vann." 

2. Fuktighetskrem:

Goop av Juice Beauty Revitalizing Day Moisturizer: "Den inneholder palmitoyl tripeptid-5, vitamin E og C, og et linseed-ekstrakt som hjelper med å stramme.'Jeg er heldig med huden min på grunn av genetikk og en god livsstil. Og jeg tror produktene har virkelig hjulpet den gløden. "

3. Solkrem:

Drunk Elephant Umbra Sheer Fysisk Daglig Forsvar Broad Spectrum Sunscreen SPF 30: "Jeg personlig don'T liker hudpleieprodukter med SPF. Jeg liker å bruke den på slutten. Vi gjorde en stor historie om rene, giftfrie SPFs i sommer, og der'Det er en flott en av Drunk Elephant. " 

Det ærlige selskapet SPF 50+ Mineral solkrem Lotion: "Jeg liker også [suncreens] av Coola and Honest. Jeg bruker bare mineral solkrem, aldri de kjemiske.'Ikke forstå hvorfor noen ville sette på kreftfremkallende stoffer. "

Gwyneth's kvelds hudpleie rutine

1. Rensemidler:

Goop av Juice Beauty Luminous Melting Cleanser: "Hvis jeg'Jeg har sminke, jeg'Ta det av med Goop Luminous Smelt Cleanser, som er en balsam. Du emulgerer det i hendene og masserer det virkelig og ta det av med en varm, våt klut, og huden din er så ren og glødende etterpå. "

Ursa Major Essential Face Wipes: "Når jeg'Jeg er på farten, bruker Ursa Major Face Wipes. Olje er også veldig bra for å få øye sminke. Du don'Jeg vil ikke bruke en hard kjemikalie. "

2. Exfoliator:

Goop av Juice Beauty Exfoliating Instant Facial: "Jeg følger det med Goop Exfoliating Instant Facial, som jeg gjør hver natt. Jeg mener, jeg tenker på saken det sier at du'Jeg skal bare bruke den som to eller tre ganger i uken, men jeg bruker den hver kveld fordi jeg'Jeg er gammel og jeg trenger regenerering. Men det'Det er et utrolig produkt som's virkelig effektiv. Det bringer bare frisk hud til overflaten og du føler deg veldig ren og klumpete. Min makeup artist sa bare hun ser en slik forskjell i huden min, så det'Det er flott å høre. "

3. Fuktighetskrem:

Kan Lindstrom Skin The Blue Cocoon: "Vi har nettopp begynt å selge May Lindstrom Blue Cocoon på Goop, og det's så godt å berolige huden etter eksfoliering. Så etter at jeg har skrubbet av masken, sørger jeg for å sette den på, noen ganger med Goop Replenishing Night Cream og Perfecting Eye Cream. "

Goop av Juice Beauty Replenishing Night Cream

4. Øyekrem:

Goop av Juice Beauty Perfecting Eye Cream: "Jeg vil ha en øyekrem å være veldig fuktig og løfte, men også kjøling. Jeg tror vi har denne riktig og jeg'Jeg er stolt av det. "

Gwyneth's hudpleiebehandlinger

Facials, Microdermabrasion and Peels:

Sonya Dakar: "Sonya Dakar er min ansiktsbehandling i Los Angeles. Jeg prøver å gå en gang i uken nå, da jeg bor i LA. Jeg tror at ansiktsbehandlinger virkelig hjelper med å bli ung. Det er hardkjerne, klemme, peeling, microdermabrasion , og lasere! "

Lasky Estetikk: "Jeg [også] prøver å få en når jeg kan fra Vanessa Hernandez eller Molly Lucio på Lasky Esthetics, bare for å få alt til å skje."

Termisk hudstramming:

Grossman Dermatologi: "Karyn Grossman er min første skjønnhetsanbefaling. Hun gjorde en Thermage-laserbehandling på meg som tok fem år av ansiktet mitt.'er ikke invasiv. Jeg dro til middag straks, og jeg gjorde det'Jeg er ikke gal, men det'er ganske smertefullt. Det føles som noen's smaker ansiktet ditt med et gummibånd som har et elektrisk støt i det. "

apitherapy:

"JEG'Jeg har blitt stakk av bier. Det er en tusen år gammel behandling som heter apitherapy. Folk bruker det for å bli kvitt betennelse og arrdannelse. Den's faktisk ganske utrolig hvis du undersøker det. Men det, mannen's smertefullt. "

Gwyneth's kosthold, trening og kosttilskudd

Kosthold:

"Jeg uten kaffe er ikke en god titt. Så jeg'Jeg har en smoothie etter at jeg trener. Til lunsj har jeg vanligvis en stor salat med grillet kylling, og så til middag jeg'Jeg har det jeg vil ha. De fleste kvelder jeg spiser med barna, som en stekepanne av kylling og brokkoli eller pasta eller stekt kylling og poteter. "

Trening:

Tracy Anderson Metode: "Min skjønnhetsrutine starter med mosjon om morgenen. Jeg gjør en times dans hver dag"'Jeg er en livslang Tracy Anderson-medlem. Jeg våkner klokka 6:30 hver dag, og jeg får barna mine klare, ta dem til skolen, og så går jeg rett til treningsstudioet for en 8-årig cardio-klasse. Den's nøkkel for å få en god svette hver dag. jeg tror's et viktig grunnlag for en hudpleie rutine. "

kosttilskudd:

Perricone MD Super Berry med Acai kosttilskuddspulver: "Jeg oppdaget Dr. Perricone gjennom en venn. Jeg ble hektet på Super Berry Powder med Acai, et antioksidanttilskudd som jeg nå legger til vannet mitt etter treningsøktene."

Moon Juice Beauty Dust

Vitaminterapi:

Vær kule av helbredelse: "Så snart jeg kommer til LA etter en lang flytur, leder jeg til Be Hive of Healing, et helhetlig helbredelsesenter i Santa Monica, for å se Dr. Habib Sadeghi, grunnleggeren. Han gir meg en IV [intravenøs behandling] full av vitaminer, noe som er utrolig. Dr. Sadeghi har også forandret livet mitt når det gjelder allergitesting og mat. "

Takket være New York Times, Elle, Gloss, Refinery29, New Beauty, Harper's Bazaar, Hei !, InStyle, Vogue, The Telegraph, Women's helse, allure og goop.

Shop Gwyneth's rutine

Hva synes du om Gwyneth Paltrow's hudpleie rutine?
Har du prøvd noen av produktene eller behandlingene hun bruker?

Leave A Comment

50 − = 42