Kuinka tehdä Alexa Chungin ihonhoitotuote

Elämä ei selvästikään ole reilua, koska Alexa Chungilla on yksi mukavimmista ihonhoidoista'olen nähnyt punaisella matolla, mutta hän Tuskin toimii sen puolesta. 

Itse asiassa 33-vuotias on ollut vuosien varrella melko laulu eikä pelkästään "tupakointi kuin savupiippu", vaan myös hänen yöpymistilaisuutensa makaamassa. (GASP!)

"Minä en't ajattele sitä'on erittäin seksikäs rutiininomaisesti, "hän kertoi Byrdie'lle vuonna 2013." Kuten jos olet'menen kotiin kaverin kanssa, pidätkö hetkenä? "

Kukaan ihonhoitoalalla ei koskaan suosittele a) tupakointia tai b) nukkumista meikkiin, mutta siitä, mitä voin kertoa Alexa's värisävyä hasn't on vaikuttanut ... vielä.

Jos tavallisesti menen nukkumaan ilman puhdistusta, se olisi resepti katastrofi, mutta Alexa vain doesn't puhkeaa. "I'Olen ollut melko onnekas, koska en't todella saada pisteitä, "hän kertoi Hei!" Koulussa ja teini-ikäisenä en ole koskaan ollut pisteitä joten en't todella osaavat käsitellä niitä. "

Silti hän voi alkaa muuttaa tapojaan ainakin aamuisin! "Nyt otan ihonhoitoa hieman vakavammin kuin minä'm vanhenee ", hän myönsi viime vuonna.

Tässä'mitä'(tai sen puute):

Alexa's Morning Skincare rutiini

1. Puhdistusaineet:

Cetaphil Gentle ihonpuhdistusaine: "Se's ei ole kallista, mutta se toimii. "

Glossier Milky Jelly puhdistusaine

Sisley Creamy Mousse Cleanser

Solros-Tvål Ruotsin unelma Sunflower kasvohoito: "Se ei't kuivata ihoni liikaa, ja se sanoo sen's, joka on tehty munanvalkuista, ja se's viisi taalaa. "

2. Seerumi:

Ling Moisture Plenish: "Menin kerran Ling Span kylään New Yorkissa ja fasististi oli kuin, 'Erittäin kuiva iho, kuivin I'olen koskaan nähnyt!' Joten hän antoi minulle tämän seerumin, jolla on jotain happoa [toimittaja's huomautus: hyaluronihappo!], joten matkustan sen kanssa. " 

3. Kosteusvoiteet:

"Meillä oli tämä katastrofi hiljattain & # x2014; sanon 'me' koska Tamah on minun meikkitaiteilija ja ystäväni, ja juuri huomasimme, että meidän suosikki kosteusvoide, Moisturel Therapeutic Cream, joka oli pohjimmiltaan kuin Cetaphil Cream mutta paksumpi, on lopetettu. Miksi? Me vain haluamme't tiedä. Niin minä'm metsästäen paras kosteusvoide. Tällä hetkellä käytän sekoitus tavaraa ... I'teen mitä tahansa, mitä luulen voivani pelastaa minut. "

Kiehl's Ultra kasvovoide: "Kiehl's ja Decléor tekevät kauniita kosteusvoiteita. "

Decléor Hydra Floral 24 Hour kosteutta aktivoiva rikas voide: "Pidän todella Decleorista Hydra Floralista."

Weleda Skin Food: "Käytän sitä kasvoillani."

Lucas' Papaw-voide: "Eilen laitan Papawin kaikkialla kasvoillani koneeseen, koska se on melko huono. Meillä on kriisi, täydellinen kriisi."

4. Kasvohiiltä:

Rodin Olio Luxus Luxury Face Oil: "Ihoni on kuivempaa kuin Saharan autiomaa"'s kuin hiekkapaperilla ja kaktuksen ulkopuolella oli seksiä ja tehnyt ihoni. Niin, kun jotkut ihmiset pitävät, 'Vihaan rasvaisia ​​asioita, koska saan eristyksiä!' minä'm kuten, 'Ei, anna minulle öljyä, josta voin pudistaa pääni, kiitos.'" 

Décleor Aromessence Néroli Amara kosteuttava öljyseerumi: "Rakastan öljyjä, mutta fasistista oli kuin, öljyt eivät ole mahtavia käyttää, ajattelin, että se oli kosteuttava.'ei. Se's estää sinua've tehnyt kosteuttava. minä en't ymmärtää, että niin minä'olen käyttänyt seerumia, sitten kosteuttajaa ja sitten öljyä. "

5. Aurinkosuojatuotteet:

Yves Saint Laurent Touche Eatel Le Teint Radiance Awakening -säätiö SPF 22: "Yhdyn YSL-valaiseva säätiö ja hieman Laura Mercier -valaistu sävytetty kosteusvoide sormini kanssa ja vain hankaa naamalle."

Laura Mercier valaistu sävytetty kosteusvoide SPF 20

Alexa's Evening Skincare Routine

"Minun yöaikainen ihonhoitorutiini kulkee etuovelta, laittaa avaimet alas, ottaa kengät pois, päästä alasti, puhdistaa hampaani, mennä pikkupurtavaa, juoda vettä ja makaa sängyssä täydellä meikillä".

1. Puhdistusaine:

Dove White Beauty Bar: "Joskus pestä kasvoni yöllä ja joskus haluan'T. Käytän mitä tahansa'käytettävissäsi. Dove saippua on hyvä. "

Alexa'ihonhoito 

"Minä en't todella hemmotella itseäni kauneushoitoja. Aina kun minä've oli kasvojen, saan paikkoja, joten en't nähdä kohta. "

Alexa's Lifestyle

Nukkua:

"Minusta on oudosti parempaa lumivyöryä hieman pehmeällä kasvolla kuin minä, kun minä've oli paljon lepoa. Että's ärsyttävää, isn't it? "

Liikunta:

Baletti kaunis: "Minä'm pakkomielle Ballet Beautiful; se's hyvä. Minulla on tilannekohtainen tilanne, yritän mennä kolme kertaa viikossa, mutta ei pointe kenkiä. Se'kaikki normaalit harjoitukset, he vain ajattelevat sitä's baletti, koska sinun on siirrettävä käsivarsi tietyllä tavalla. Mutta vain pääsin siihen. Ennen sitä mallinnuksen aikana käytin joogaa, uintia ja lenkkeilyä, ja sitten pysähdyin ja tajusin, että kehoni näytti täsmälleen samalta. Sitten kääntyi 30 ja ajattelin, että minun pitäisi luultavasti alkaa tehdä jotain. Valitsin baletin vaatteille. En't usko, että näyttäisin erilaiselta, mutta minusta tuntuu paremmalta. "

Tupakoinnin lopettaminen:

"Minä vain luopuin tupakoinnista, koska olin kuoleman vuoksi sairas ja voinut't sytytä savua keuhkoihisi. Viski on minun tärkein hemmottelu. "

Kiitos Byrdie, Into the Gloss, Vogue, Hei !, Stylist, W Magazine, Harper's Bazaar ja Telegraph.

Shop Alexa's Ihonhoitorutiini

Mitä mieltä olet Alexa Chungista?'n ihonhoitorutiini?
Oletko kokeillut jotain käyttämistäsi tuotteista?

Leave A Comment

59 − = 50