Maailman sour Candy

Jotkut ihmiset vain rakastavat hapan makuja. Jos pidät hapan makua, sitruunat eivät ehkä riitä sinulle. Tarvitset makua, joka tekee suustasi vettä ja aiheuttaa melkein kipua, koska se on niin hapan. Onneksi et ole yksin. Vastaamaan kysyntää super-hapan makuja, monet karkkia yritykset tarjoavat karkkeja, jotka tekevät sinut roiskua ja anoa lisää.

Maailman sour CandyKaikki tämän luettelon hapan karkit luokitellaan kolmeen tekijään. Katselimme kuinka herkullisia karkkeja ovat, kuinka hapan ne ovat ja kuinka kauan niiden maku kestää. Jokainen karkki luokitellaan asteikolla 1-5. Taso 5 on ylimmän tason maku, hapan ja pitkäikäisyys. Samaan aikaan yksi tarkoittaa, että karkki on noin flavorful kuin kulhoon riisiä.

Numero 1: Myrkyllinen jäte

Maailman sour Candy

Sour: 5+++++
Deliciousness: 1
Pitkäkestoinen maku: 2.5

Jos haluat, että sinulla on erittäin hapan karkkia, joka tekee huulillesi pudottavan ja silmänne huokaavat, niin sinun täytyy kokeilla myrkyllistä jätettä. Näistä kahdeksasta eri karkkeista, jotka olivat tässä luettelossa, Toxic Waste oli selkeä voittaja. Kuten nimestäkin ilmenee, se on suunniteltu maksimoimaan savuanturit. Jos et pidä hapan makuja, huomaat itsesi pahoittelevaksi päätöksestäsi kokeilla myrkyllistä jätettä. Muutamassa sekunnissa löydät itsesi hammasharjaan tai lasilliseen vettä purkamaan palettasi. Se voi olla kaikkein karkein karkea keksintö.

Voit todella rakastaa tämän tyyppisiä karkkia, sinun on todella rakastettava hapan makuja. Tämä koskee kovaa, voimakasta hapan rakastajaa. Jos pidät hapan makuja, mutta ei riitä aiheuttamaan itseäsi suudellen kipua, ohita tämä.

Vaikka myrkyllinen jäte voi olla kaikkein hapan karkkia tässä luettelossa, se ei ole heikko sydämen. Se on myös melko huonosti verrattuna muihin karkteihin, kun tarkastellaan, miten se maistuu, ja se ei tee niin hyvin, kuinka kauan maku kestää yhtä hyvin. Se voittaa, koska se on kaikkein hapan karkkia. Jos kehität rohkeutta kokeilla myrkyllisiä jätteitä, tee niin varovasti. Sinun on huuhdeltava tai hampaita hampaasi jälkikäteen tai korkea sitruunahappopitoisuus lopulta tuhoaa hammaskiilisi. Kuten me

Tämä tavara on melko ilkeä riippumatta siitä, miten katsot sitä. Ehdottomasti raskain sarja. Se on nimetty tarkasti, ainakin: kutsua sitä mihinkään muuhun olisi väärää mainontaa. Myrkyllisen jätteen karkki on täynnä kasvojen kutistumista, suua kiihottavaa, sylkeä indusoivaa sitruunahappoa, jota on suositeltavaa - vakavasti - hampaiden harjaamiseen tai ainakin huuhtele suusi jälkeenpäin, jotta et satuttaa hampaita. Se on oikein, myrkyllinen jäte on niin hapan, että se voi liuottaa hammaskiilisi. Hauskaa! Älä usko minuun? Tutustu alla olevaan videoon ihmisistä, jotka yrittävät kokeilla sitä ensimmäistä kertaa.

Myrkyllinen jäte voi olla raskain karkea koskaan. Kuitenkin, jos voit tehdä sen ohi ensimmäiset 30-45 sekuntia tai niin, hapan päällyste lopulta hajota, ja se alkaa alkaa maistaa kuin jotain haluat syödä. Mutta ensimmäinen 45 sekuntia on melko kauheaa.

Numero 2: Atomic Warheads

Maailman sour Candy

Sour: 5
Deliciousness: 4
Pitkäkestoinen maku: 4

On olemassa useita ihmisiä, jotka ehdottomasti rakastavat Atomic Warheadsia. Vaikka nämä voivat olla seuraava eniten hapan karkkia tässä luettelossa, ne ovat edelleen huomattavasti vähemmän hapan kuin myrkyllinen jäte. Jos olet kuitenkin vähitellen yrittää lisätä hapan suvaitsevaisuutta, nämä ovat hyvä karkkia mennä. Atomic Warheads on täynnä sitruunahappoa, joka jättää huulet pistelyä ja silmät juotto. Jos haluat syödä Atomic Warheadsia hieman hauskempaa, kokeile kilpailua ystäväsi kanssa. Jokainen, joka pudottaa heidän Atomic Warheadinsa, menettää pelin ensin.

Lapsena olet todennäköisesti nauttinut Atomic Warheadsista perinteisessä muodossaan kovaa karkkia. Viime vuosina markkinoille on tullut uusi luomus. Nyt voit spray Atomic Warheads suoraan suuhusi. Sen lisäksi, että lisäämällä hapan tasoa, tämä vaihtoehto tarkoittaa sitä, ettet voi vain syödä sitä. Tämä uusi vaihtoehto ei ole heikkonäköisille. Jos todella rakastat Atomic Warheadsia, Spray Warheads voi olla paras vaihtoehto sinulle. Valmista etukäteen lasillinen vettä, mikäli sinun on nopeasti huuhdeltava äärimmäisen hapan maku.

Numero 3: Altoids Apple Sours ja Sitruuna

Maailman sour Candy

Sour: 4
Deliciousness: 3
Pitkäkestoinen maku: 5

Luultavasti muistaat, mitä alkuperäiset atipidit olisivat. Valmistettu erittäin vahvoista piparminttuista, ne olivat karkkia, joka ei edes ansaitse nimikarmita. Rehellisesti suurin osa ihmisistä, jotka käyttivät näitä entisiä korkealaisia, olivat joko päivinä tai yrittäneet kattaa tuoksua, kuten alkoholia tai tupakkaa.

Vaikka alkuperäiset Altoidit olivat selvästi enemmän minttia kuin karkkia, Altoids Apple Sours ja Sitruunat ovat melko herkullisia. Kuten alkuperäisillä Altoidioilla, niillä on pitkäaikainen maku, joka sopii täydellisesti teille hapan ystäville. Nämä hapanimeläiset karkit eivät ole äärimmäisiä hapan, mutta ne ovat silti tarpeeksi, jotta huulet pudottaisivat hieman.

Sinulla on periaatteessa kaksi erilaista hapan Altoid-vaihtoehtoa. Riippuen siitä, mitä etsit, voit mennä Apple Sours tai Lemon Sours. Sour Sitruunat ovat melko hapan ja luultavasti paras valinta, jos todella aterioita makuista. Jos haluat jotain hieman makeaa makua, mene Altoids Apple Sours. Vaikka kumpaakaan vaihtoehtoa ei ole hölynpölyä hapan, se varmasti järkyttää joku, joka syö muutamia näistä karkteista odottamatta sitä!

Numero 4: Cry Baby Tears "Extra Sour Candy"

Sour: 4
Deliciousness: 4
Pitkäkestoinen maku: 3

Kuten nimestäkin ilmenee, Cry Baby Tearsin pitäisi tehdä sinut itkumaan, koska se on vain niin hapan. Jälleen tämä hapan karkki ei ole kovin hapan kuin myrkyllinen jäte tai atomi-warheadit. Nämä karkit ovat vain oikeanlainen hapan, jos haluat syödä enemmän kuin vain yksi kerrallaan. Pidä mielessä, että Cry Baby Tearsin Extra Sour Candy on edelleen ladattu happoihin, joten haluat huuhtele suusi tai harjaat hampaasi, kun kokeilet niitä, jos suunnittelet hampaiden emalian säilyttämistä.

Numero 5: Sour Flush

Sour: 3.5
Deliciousness: 4
Pitkäkestoinen maku: 2.5

Vaikka Sour Flush ei ehkä ole kaikkein hapan maku tässä luettelossa, se on erittäin arvokasta makua. Valitettavasti tätä torjutaan epämiellyttävä kulutusmekanismi. Sour Flush vaatii sinun käyttävän mäntää sen sijaan, että hakkaat kovaa karkkia. Se on valmistettu wc-kulhoon, joka on täynnä makeaa ja hapan makua. Sinä pudotat männän "wc: illa", sitten nuola se pois. Jos rakastat hapan, sinun on kokeiltava vähän. Jokainen maku on erilainen savutustaso, jossa on vaihtoehtoja, kuten sininen vadelma, joka täyttää hapan asteikon. Jos etsit jotain vähän hapan ja hieman makeampi, kokeile Sour Flushin rypäleen makua.

Numero 6: Sour Punch-oljet

Sour: 2
Deliciousness: 4.5
Pitkäkestoinen maku: 3.5

Jos olet koskaan kokeillut Sour Punch -hihoja, niin tiedät, että heidän nimensä on harvoin vääränlainen. Vaikka niillä on vähän hapan makua, se ei selvästikään ole voimakas, huulipunainen maku. Samanaikaisesti me silti rakastamme näitä injekseja. Voit todella käyttää niitä kuten oljet - kun aikuiset siellä, kokeile Sour Punch Strawin sekoittamista suosikki sekatarjosi. Jokainen Sour Punch Straw on valmistettu hapan aromilla koko olki, joten et vain slurp pois hapan päällysteen yhdellä syöpää. Sen sijaan hapan maku on siellä kestää.

Numero 7: Sour Nerds

Sour: 1
Deliciousness: 4
Pitkäkestoinen maku: 2

Sour Nerds on toinen väärinkäyttäjä tässä luettelossa. Heillä on vain hiukan hapan maku, mutta he muodostavat tämän yleisellä herkullisuudella. Voit laskea monia näistä pikkuista ja silti jättää haluamasi enemmän. Jos käytät tarpeeksi niitä, voit todella maistaa hapan maku. Voit myös kokeilla samanlaista Wonkan tekemää karkkia, jos haluat voimakkaampaa hapan. Sour Gobstoppers ovat hieman hapan, mutta lopulta menettää joitakin herkkuja. Sinun on todella päätettävä, mikä maku on kaikkein tärkeintä sinulle. Oletteko mieluummin kaikkein hapan karkkia vai herkullisinta??

Numero 8: Sweet Tarts

Sour: 1
Deliciousness: 3
Pitkäkestoinen maku: 1.5

Jos olet vasta alkanut kokeilla hapan karkkeja, Sweet Tarts on hyvä vaihtoehto mennä. Heillä on vain pieni määrä hapan aromia jokaisessa Sweet Tart -tuotteessa, joten se on hyvä tapa lisätä suvaitsevaisuutta. Jos sitoudut jo sitruunoihin, Sweet Tarts maistuu niin hapan kuin kaurajauho sinulle. Ne eivät todellakaan ole erityisen hapan karkkia, mutta ne ovat edelleen lapsuuden klassikko.

Todellisen hapan kokemuksen ohitse karkkia kokonaan. Säästät kaloreihin ja hyödytön sokeri vain sitomalla sitruunat ja limetit. Hieman hapan hedelmää, kokeile pomelot. Muista vain, jos jotain on erittäin hapan, luultavasti haluat harjata hampaasi jälkikäteen niin, että happo ei syödä sinun hampaiden emaliin.

Leave A Comment

62 − = 56