40 Starbucks Secret Menu Drinks

Starbucks. Trenger jeg virkelig å si lenger? For det første tror jeg at vi alle kan være enige om at alt på den menyen er helt deilig på alle måter, form og form; men la oss være ærlige for et sekund, menyen er litt kort. Hva om du er lei av samme gamle samme gamle når det kommer til Starbucks drinker? Vel, vi har gode nyheter for deg: det er en Starbucks hemmelige meny lastet med noen super smakfulle godbiter som tar deg til et smakebud eventyr du aldri vil glemme.

Vi har kommet opp med en liste over 40 - ja, du har hørt riktig - 40 deilige Starbucks hemmelige meny drinker som vil sende smaksløkene dine direkte til smakbyen. Enten du har behov for en ny frappuccino til å gå med din daglige rutine, eller du trenger en ny og forbedret kaffeblanding for å slå opp energien din, kan du finne den her. Det er enda noen lettere og forfriskende godbiter å avkjøle deg på de varme sommerdagen. Så hva venter du på? Dykk inn i denne listen og finn den drikken du bestiller i morgen formiddag!

cb3b8f379ea9b1adb09e2d01e236c6b8

 1. Apple Pie Frappuccino

Ta den delikate smaken av Apple Pie rett til Starbucks frappuccino med Apple Pie Frappuccino. Lekkert hint av eple, kanel og karamell, blandet til perfeksjon.

 1. Banan Cream Pie Frappuccino

Hvis du er mer av en banan-kake kjærlig person, så vil du elske denne smakfulle godbit. Denne passer perfekt til bananpai-mugg perfekt, med et velsmakende hint av bananer og hasselnøtt-smaksopplevelse blandet perfekt inn i et varemerke vaniljebønne frappuccino.

 1. Biscotti Frappuccino

Lover av alle ting biscotti? Deretter vil du være glad for å finne ut at du faktisk kan blande biscotti-biter direkte inn i din favoritt frappuccino, enten det er en vaniljebønne eller karamell- eller noen annen type frappuccino du absolutt elsker. Legg litt smak og tekstur til neste frap!

 1. Blåveis

Nei, denne drinken kommer ikke ut og slår deg rett i øyebollet, men det er en drink som gjør øynene dine åpne! Denne spesielle drikken er rett og slett en vanlig kaffe som er lastet opp med to bilder av espresso. Så hvis du ikke er vant til espresso, vil du sannsynligvis holde deg borte fra denne drikken. Men hvis du er en Starbucks-avicionado og har vært bortskjemt i kaffe og espresso i mange år, kan dette være å plukke meg opp du har søkt.

 1. Butterbeer Frappuccino

Butterberry frappuccino er et ideelt valg for noen som har behov for sukkerretting, med et snev av karamelløtter og en del delikat karamellkräm. Det skjer også å være Harry Potter fans over hele verden, så nyt denne godten mens du er engasjert i din favoritt Potter-bok.

 1. Bursdagskake Batter Frappuccino

Det er noe å-så-søt og fantastisk om bursdagskake, ikke sant? Vel, du trenger ikke å vente til bursdagen din for å hengi seg til denne søtheten. Bestil bursdagskakefragmentet frappuccino for en kremaktig blanding av vanilje og mandel som etterligner ekte bursdagskake-smør perfekt.

 1. Candy Cane Frappuccino

Når julen kommer rundt og vi dykker inn i alle ting, kan du nyte denne herlige godteri-smaksprøve frap. Lastet med vanilje og peppermynte til en smakfull feriefinish.

 1. Kaptein Crunch Frappuccino

Din favoritt 90s frokostblanding kan nå bli funnet i din favoritt frappuccino! Denne fantastiske frokostblandingen inspirerte frap gir deg den sukkerretten med en unik blanding av jordbær og crème, hasselnøtt, java, fløtekaramell og til og med karamell. Sluttresultatet? Bare herlig!

 1. Karamell Snickerdoodle Macchiato

Snickerdoodle-kaker er sikkert gode, er de ikke? Men å finne dem kan noen ganger være en smerte, og å gjøre dem er et enda større problem. Hopp over å prøve Snickerdoodles og ikke legge en hånd på disse blandeskålene; i stedet, gå av til Starbucks og bestil en av de kjære Caramel Snickerdoodle Macchiatos, med en oppsiktsvekkende blanding av karamell, kanel og vanilje.

 1. Kane Roll Frappuccino

Mm, det er ingenting som en kanelrull om morgenen; men de kan være en smerte å gjøre, spesielt når det er kort tid. Hopp over ovnen og deig og ta en kanelrulle frappuccino i stedet, som er ganske enkelt en vaniljebønnsfilet med kaneldulce sirup pisket inne.

35edfd3ddde4e16644d8da93b753404a

 1. Kanel Toast Crunch Frappuccino

Hvit mocha pluss noen pumper av hasselnøtt og kanel dolce gir deg en deilig frokostblanding inspirert overflate som ikke lar deg forlange det ekte.

 1. Chocolate Covered Strawberry Frappuccino

Umm, hvem elsker ikke sjokoladekledde jordbær? Så guddommelig! Legg litt romantikk og fancy flavoring til din tradisjonelle frappuccino ved å velge denne herlige remake.

 1. Sjokoladekrem Frappuccino

Noen mennesker kan bare ikke få nok sjokolade. For de der ute som drømmer om sjokolade selv i søvnen, er de sannsynligvis på utkikk etter en chocolatey-fiks på deres favoritt Starbucks. Spør din barista for Chocolate Cream Frappucino. Den pumpes opp og lastes med masse sjokolade, blandet til perfeksjon på en kremaktig måte som vil minne deg om en sjokolade-milkshake. Mm, kan smake chocolatey godheten i munnen min allerede!

 1. Sjokolade Dalmation

Trenger du en søt godbit som gir deg en hvit sjokolade overbelastning? Elskere av alt hvit sjokolade vil være i hvit sjokoladehimmel med Chocolate Dalmation. Denne ønskelige behandelen er lastet opp med hvit sjokolade, sjokolade og java chips, for en finish som er intenst chocolatey men utrolig bra.

 1. Sjokolade Pumpkin Spice Latte

På kjølige høstkvelder trenger du en deilig gresskar krydder noe for å se deg gjennom natten; og det er der Chocolate Pumpkin Spice Latte kommer inn i spill. Denne scrumptious little treat blander to høstfavoritter: gresskar og sjokolade, for en slutt som er rik og oppvarming til hjertet, kroppen og sjelen. Du og ALLE kjærester vil løpe til Bucks for dette sensasjonelle nummeret!

 1. Cookies and Cream Frappuccino

Det er ingenting som en god gammel mote Oreo-kake; Åh vent, det er Starbucks-kakene og fløte frappuccino. Denne deilige spanderen vil gi deg det perfekte, dessertsmaken. Mange måter å bestille dette lille nummeret på, men den beste og mest populære måten er en hvit mokka frap blandet med en dobbel chokolade chip frap.

 1. Cotton Candy Frappuccino

Å huske tider som barn, eller bare gjenoppleve dine morsomme eventyr i sommer med bomullsstykke i armene dine, er like enkelt som å bestille en vaniljebønnsfragment med et snev av bringebærsuppe for en deilig, super søt bomullsstykke frappuccino.

 1. Skitten Chai

Elsker du Chai Lattes? Ja, de er ganske gode, er de ikke? Men noen ganger gir de deg ikke den energiforhøyelsen du virkelig trenger for å komme deg gjennom dagen. Hvis du føler at Chai Latte mangler i energiforsterkende avdelingen, så får du Dirty Chai. De kaster ganske enkelt i et annet espresso-skudd, slik at du kan få den lille energiløpet som ikke gir deg en energioverbelastning.

 1. Ferrero Rocher Frappuccino

Det er få sjokolader på markedet som kan matche den delikate, luksuriøse smaken av Ferrero Rocher Frappuccino; og hvis du rett og slett ikke kan vente et sekund til å få hendene på en av de dårlige guttene, så gå av til Starbucks og få denne frappuccinoen som passer i smak og luksus.

 1. Fransk Vanilje Frappuccino

Hvorfor slå seg ned for vaniljebønner når du kan bytte den og gå på skolen for en fransk Vanilje Frappuccino? Denne klassiske vridningen henter bare noen få hint av hasselnøtt, karamell og vanilje, for en virkelig god finish.

f2aee0b18d0610b2d2ff4c59cb13d20e

 1. Fruity Pebbles Frappuccino

Leter du etter noe på den fruktige siden? Kanskje noe som minner deg om din favoritt frokostblanding fra når du var barn? Vurder å bestille opp en Fruity Pebbles Frappuccino! Denne kjempebra frapen er lastet med søte smaker av appelsin, mango, jordbær og til og med bringebær.

 1. Sprinkler Frappuccino

Mm, Girl Scout informasjonskapsler er absolutt BEST, er de ikke? Men hvis du har sprang ut av informasjonskapsler og ikke kan vente et sekund, bestiller du denne Grasshopper frap fra Starbucks og får den samme søte peppermynte smaken året rundt.

 1. Grønt øye

Hva er et grønt øye? Jeg er så glad du spurte! Ok, la oss si det på denne måten: du har et alvorlig behov for et energibruk. Som om det ikke er noen kaffe i verden som får deg gjennom denne vanskelige dagen. Ok, la meg introdusere deg til det grønne øynet. The Green Eye er lastet med tre espresso skudd for å se deg gjennom selv de vanskeligste dagene. Du vil bli summende som en liten brannknekker, men hei, noen ganger er det det du må gjøre. Her er din advarsel nå!

 1. Flytende kokain

Jeg føler at denne Starbucks hemmelige menydrinken egentlig ikke trenger noen ytterligere forklaring, men bare hvis du virkelig, virkelig trenger å vite, fyller vi deg. Tenk deg en drink med like deler hvit sjokolade til espresso skudd. Um, ja, det er flytende kokain. Fire pumper av espresso med litt hvit sjokolade og kalle det en dag. Det er lett å si at du sannsynligvis ikke setter deg ned for noen timer etter å ha slått denne tingen om morgenen.

 1. Napolitansk Frappuccino

Hvis du elsker napolitansk iskrem, men ikke har tid til å spise den, så hva med å blande alt sammen til en velsmakende frap du kan nippe på farten? Elske denne napolitanske frap fylt med jordbær, mokka og vanilje, samt et snev av sjokolade drizzle.

 1. Gresskar Pie Frappuccino

Høstsesongen betyr bare en ting: gresskar alt. Dykk inn i høst med denne utrolig velsmakende og varmerende Pumpkin Pie Frap som smaker mer som en gresskarpai dessert enn noe, og vil gi deg den koselige høstfølelsen på innsiden.

 1. Raspberry Caramel Macchiato

Hindbær og karamell virker ikke som de ville blande seg veldig bra, men denne drinken kan overraske deg. Selv om disse smaker ikke virker som den ideelle kampen, blander de to sammen på en rask og magisk måte som gir deg en ganske interessant smak som du vil fortsette å komme tilbake til i dag og dag ut. Ikke vær redd for å prøve denne smakfulle godbit! Ja, det er rart, men stol på meg, folk over hele Starbucks-nasjonen bestiller denne deilige macchiato hver dag!

 1. Raspberry Cheesecake Mocha Frappuccino

En interessant kombinasjon for å si mildt, men en veldig rik og tilfredsstillende en på det. Denne frappen gjør bringebær stjernen til showet, i motsetning til andre drinker hvor det er mer en ettertanke. Hvis du elsker sjokoladedekket frukt, er du nødt til å elske denne bringebær ostekake mokka frappuccino.

 1. Rødt øye

Bestilling av Rødøy betyr ganske enkelt at du trenger en vanlig kaffe med en ekstra pumpe av espresso. Det er ikke nok å sende deg flyr til månen, men det er definitivt akkurat den rette mengden for å få deg gjennom den trettende arbeidsdagen eller i de dager hvor du må være opp gjennom alle timer på natten, og studerer for finalen din neste morgen. Noe enkelt, ja, men det kan være den ideelle drikken for deg hvis du trenger en ekstra energi boost den dagen.

 1. S'mores Frappuccino

Det er ingenting som slår en deilig S'mores laget av ditt bål under stjernene, men dette herlige lille nummeret vil sikkert bringe tilbake det samme smilet til ansiktet ditt. En velsmakende godbit som er lastet opp med kanel dolce, fløtekaramell og java chips-delish!

a9cfa0589013beb9f4cb05677ef01a8a

 1. Jordbær Lemonade

Starbucks er ikke bare for kaffe og desserter; det kan også være stedet hvor du går for en veldig forfriskende godbit for å kjøle deg ned! Og hvem elsker ikke jordbærslemonade? Neste gang du er for varm fra solen og trenger en plukke meg opp på en sommerdag, bestil strawberry lemonade fra Starbucks.

 1. Super Creme Frappuccino

Hvis den vanlige frappuccino ganske enkelt ikke var kremaktig nok for deg, og du er døende for noe litt tykkere og milkshake-lignende, ser du ikke lenger ut enn denne svært ønskelige SUPER krem ​​frappuccino av Starbucks. Så kremaktig tror du kanskje ikke på det!

 1. Teddy Graham Frappuccino

Ah, kanel Teddy Grahams! Alle elsker disse! Og nå kan du få hendene på disse små, smakfulle Teddyene i flytende form. Teddy Graham Frappuccino er den perfekte kombinasjonen av kanel og honning for en deilig, varmebehandling du kan serveres døgnet rundt.

 1. The Orange Drink

Denne herlige og veldig forfriskende drikken er rett og slett en kremaktig blanding av oransje mangojuice kastet opp med litt vaniljebønnepulver og ferdig med kokosmelk. Det er en sommer drøm blanding, med en smak som er utrolig lik den kjære oransje creamsicle. Hvis du vil ha noe lett og luftig på en varm dag, kan du bestille The Orange Drink from Starbucks.

 1. The Undertow

Enkelhet på sitt beste, The Undertow er en av de mer grunnleggende drinker på Starbucks hemmelige meny. Alt det er, er en vanlig kaffe som har litt melk på bunnen av koppen. Det er en fin bryter opp fra din vanlige morgenkaffe rutine, med ingenting opprørende eller altfor søt inni. Hvis du vil ha noe som er litt annerledes (men likevel i utgangspunktet det samme), bør du prøve The Undertow en morgen.

 1. Tynn Mint Frappuccino

Sjokolade og mynte går sammen som peanøttsmør og gelé; du kan bare ikke gå galt. Utrolig tilfredsstillende på alle måter, form og form, den herlige smaken av sjokolade er perfekt blandet med en skarp, men utrolig fin mintone-tone for den perfekte kombinasjonen.

 1. Tre C's Latte

Karamell, sjokolade og kanel. Alle sammen. Sa vi det bare? Ja det gjorde vi. Seriøst er denne latte ganske enkelt magisk og vil sende smaksløkene dine på en vilt tur du aldri vil ha av. Wow, kan du smake Tre C's Latte i munnen din allerede? Munnen din må være vann bare tenker på det - så hva venter du på?

 1. Twix Frappuccino

Twix candy barer er de beste. Den karamellen, sjokoladen, kaken under; det er en kamp laget i himmelen. Nyt i denne smaken uten rot av en ekte Twix candy bar ved å bestille opp denne herlige frappuccino.

 1. Zebra Mocha Frappuccino

Hvis du ikke kan få nok av sjokolade, trenger du en frappuccino som er lastet med en tri-kombinasjon av sjokolade. Zebra Mocha Frappuccino er kantet opp med hvit sjokolade, sjokolade og mokka, for et chocalatey mesterverk vil du bestille igjen og igjen.

40. Gingerbread Eggnog Chai

For høytiden, er det ikke noe som pepperkake og eggnog innpakket i en deilig Chai latte! Denne drinken er utvilsomt gå-til for ferien!

Er du i bilen på vei til Starbucks ennå ?! (Jeg vet ikke hvordan du ikke ville være med alle disse velsmakende godbitene i ditt sinn!) Vet du om noen hemmelige Starbucks-drinker som ikke er på denne listen? Vi vil gjerne høre (og prøve dem for oss selv!). Vennligst del med oss ​​under dine favoritt Starbucks hemmelige menyelementer!

Leave A Comment

− 1 = 3