Topp 20 mest berømte strendene i verden

1.) Bottom Bay, Barbados

Dette er en veldig rolig strand som er langt mer favorisert blant de fleste av de andre strendene som Barbados har å tilby. Selvfølgelig skyldes det hovedsakelig at Bottom Bay har styrt av mer modernisering enn de fleste andre naboer har. Som faktisk forlater det å være et mye mer naturlig sted å være og fylt med søt, ren ro.

http://weheartit.com/Barbados_Travel

http://weheartit.com/Barbados_Travel

2.) Cape Maclear, Malawi

Ved kanten av den fantastiske innsjøen, kalt Lake Malawi, ligger den absolutt nydelige stranden kjent som Cape Maclear. Besøkende som befinner seg her, trives alltid. De kan ankomme og finne seg kajakk i strandens hai-frie farvann, de kan svømme i full fred, og denne havlignende innsjøen tilbyr noen av de kuleste snorklingopplevelsene.

malawianstyle.wordpress.com

malawianstyle.wordpress.com

3.) Margaret River, Australia

Med et surfe som Margaret River, hvordan kunne hardcore surfere ikke elske denne stranden? Foruten å trekke i massevis av surfere, vil alle som nyter en svømmetur i farvannet rundt denne stranden, også finne seg et hyggelig og klokt klima. De dyrebare, hvite sandstrender med strender med skjegg føtter og natur vil gi deg en uforglemmelig pedikyr. Hvis du går, ikke glem å besøke en av vingårder og prøve noen av de absolutt vannløsende vinen.

nanchangkiss.com

nanchangkiss.com

4.) Boulders Beach, Cape Town

Lukk øynene dine og begynn å sette sammen et bilde inne i hodet ditt ... Tenk deg en sakte spilt ut av deg selv med glede å oppleve severdighetene i nærheten av 3 000 pingviner som tar seg til og deretter fra sandstranden i Boulders Beach. Ser du på det? Ikke rart at denne stranden er så elsket.

weheartit.com

weheartit.com

5.) Whitehaven Beach, Australia

Queensland, Australia presenterer denne virkelig nydelige stranden innenfor grensen til Whitsunday Islands National Park. Selv om det er en leirplass som sitter på sørenden, må besøkende sjekke inn før touring det, og de kan vanligvis bare ta de utrolig fantastiske severdighetene i Whitehaven Beach i bare noen få timer - som, hvis du tenker på det, er hovedsakelig som alle andre nasjonalparker der ute.

http://weheartit.com/notonlyphotos

http://weheartit.com/notonlyphotos

6.) Venice Beach, California, USA. 

På kanten av vestkysten av USA ligger den veldig livlige og aldri kjedelige strandpromenaden i Venice Beach. Det er nesten som en konstant, 24-7 karneval der også. Denne stranden slutter aldri å underholde noen av dem som går langs den. Virkelig spennende og vakker (spesielt ved solnedgang og soloppgang) de fleste liker sin tur til denne spennende SoCal-stranden.

http://weheartit.com/bloodsuckeer

http://weheartit.com/bloodsuckeer

7.) Balos Beach, Hellas

Dette er en perfekt strand på Kreta, og er hovedsakelig kjent for sin imponerende livsstil på sitt absolutt beste. Sammen med mange andre fargerike pastellfunksjoner, venter det også et blendende turkis hav å dyppe inn og en myk, lys sandstrand.

http://weheartit.com/DreamingBiebeer

http://weheartit.com/DreamingBiebeer

8.) Warwick Long Bay, Bermuda

Denne vakre stranden roper stille og rolig og de som besøker er overveldet med det som ser ut til å være sann ro. Det kan være de fantastiske rosa og oransje solnedgangene i horisonten, eller det kan være den forfriskende lukten av frisk tropisk luft mens du soleer ... Uansett, uansett hva det er som trekker deg inn, er det mest fortjent av sin popularitet!

bermuda4u.com

9.) Crane Beach, Barbados

Nydelig koralsand, den spennende og morsomme aktiviteten til boogie boarding og en fullstendig ro som er vanskelig å finne noe annet sted ... Det er det som venter på deg på denne vakre, hvite sandfylte Barbados-stranden. Dette er en annen favoritt blant de mange. Det er vanskelig å finne et annet sted, akkurat som denne solskinnede skjønnheten.

escapefromamerica.com

escapefromamerica.com

10.) Tulum Beach, Mexico

På kanten av en stor klippe som sitter i Mexico ligger ruinene av virkelig gammel maya historie. Severdighetene Tulum har å by på, lar deg bli fylt av ærefrykt. Ikke bare det, men det har nesten smaragd-lignende farvann som alltid venter under den ekstraordinære klippen for folk å komme og prøve en fantastisk dykking opplevelse etter å ha sett en visning i motsetning til andre.

http://weheartit.com/xcharlotteg

http://weheartit.com/xcharlotteg

11.) Bora Bora, Tahiti 

Denne tahitanske stranden er på sitt beste definisjonen av paradis. På atten meter omgir denne strålende stranden deg helt opp i sin perfeksjon, imponerende sandhvite strender og rolige, fredfulle strender som vil hjelpe deg å virkelig begynne å slappe av til ditt fulle potensiale.

http://weheartit.com/Bethany97

http://weheartit.com/Bethany97

12.) St. Barts, Karibiske hav

St. Barts synes å fylle hver av sine besøkende med en fullstendig følelse av allure, glede og det er brimming innen ingenting mindre enn en stilig stemning. Denne stranden grasiøst gledene som trapper på den med deilige franske delikatesser og ren nytelse på sitt beste.

http://weheartit.com/marytavares

http://weheartit.com/marytavares

13.) Champagne Beach, Vanuatu

Dette er bokstavelig talt den perfekte stranden å sitte ned og pop korken av en flaske latter. Stranden oppnådde sitt navn fra de grunne bølgene som ser ut til å begynne å leve når tidevannet er lavt. Høres ut som det ville vært fantastisk å se, ikke sant? Å, det er det! Det er spesielt noe å se når solen begynner å senke over horisonten. Det er da de lyseblå himmelen skinner av de champagne som bølger, noe som skaper et bemerkelsesverdig syn.

Google.com/Images

Google.com/images

14.) Kauna'oa Bay, Hawaii

Aloha! Dette spektakulære stedet tar en meget overraskende form av en halvmåne. Kauna'oa Bay er aldri et sted å mangle svingende palmer og perfekt sand å nyte. Det er et veldig populært reisemål i Hawaii, og de som har hatt gleden av å dra dit, har det største moroa og finner den aller beste fred ved å snorkle eller bare legge seg ut i solen.

Google.com/Images

Google.com/Images

15.) Perhentian Kecil, Malaysia

Det er to Perhentian øyene som bor i området. Kecil gir oss den fantastiske Long Beach og den fantastiske Coral Beach. Disse strendene velsigne sine besøkende med en trøstende og sosial atmosfære og avslappende steder å slappe av og spise på.

tripadvisor.com

tripadvisor.com

16.) Gardener Bay, Galapagos Islands

Du kan besøke denne søte stranden og slappe av på sanden - ved siden av søte sjøløver! Ikke bare vil du få noen nye venner på kysten, men du kan også bli knopper med manta-stråler der også. Så gøy!

discovergalapagos.com

discovergalapagos.com

17.) Kaninstrand, Lampedusa Sicilia, Italia

Har du noen gang ønsket å se miraklet på en havskildpaddeeggeklut? Ingen løfter, men du kan bare her på Rabbit Beach! Disse beskyttede dyrene slipper av noen av de søte, små eggene rett på kysten, slik at de kan vokse og til slutt begynne å luke. Plus, du vil ikke gå glipp av de fantastiske omgivelsene til denne stranden. Vakre hvite klipper omgir dette spesielle stedet og gir deg et uforglemmelig besøk.

touriminitaly.info

tourisminitaly.info

18.) Anse Source D'Argent, Seychellene 

La tærne ligge i herligheten av korallrosa sanden på denne luksuriøse stranden. Du kan feste øynene på de slitte, men ekstremt fantastiske granittklatene som satte bakgrunnen ved siden av et turkisfarget sjø.

blogspot.com

blogspot.com

19.) Hamptons, New York

Denne ganske berømte destinasjonen er et vanlig feriested, sommerhusområde og populært snakket om blant de mer velstående (spesielt New Yorkers) på grunn av sitt sjeldne utseende med sine vakre kyster, førsteklasses alpinanlegg og enkel rømningsvei fra N.Y.C.

waitinginthehamptons.blogspot.com

waitinginthehamptons.blogspot.com

20.) Navagio Beach, Hellas

Ellers kjent kjent som "Shipwreck Beach." Denne stranden tjente det kjente navnet på feil måte. Et stort fartøy hadde skilt seg på land og skipet ble antatt å være en smugling. Du kan besøke dette stykket historie og til og med klatre rundt innsiden av vraket!

tumblr.com

tumblr.com

Leave A Comment

− 2 = 6