Tyypit Hugs From Man (ja niiden merkitys)

Hugs voi olla erittäin hämmentävä. He voivat joko osoittaa kiintymyksen ja läheisyyden merkkejä tai hankaluutta ja epäonnea. Millaiset halaukset ovat sinun mies antaa sinulle? Selvitä kahdeksan tyyppisiä halauksia, joita saatat saada miehestä, ja mitä he kaikki tarkoittavat.

b6d4c8d109a664b6a12af8ced858111f

 1. Yksi aseistettu

Olemme kaikki saaneet yhden niistä uskomattoman hankalaisista aseellisista halauksista - tai kuten haluan soittaa, kylmät olkapäät halaavat. Tämäntyyppinen halaus osoittaa, että hän tuntuu uskomattoman hankalaa ympärillänne, ja ei ole edes varma, jos hän todella haluaa halata sinua ensin. Oma ehdotukseni: En yrittäisi saada toista halausta milloin tahansa pian.

Tyypit Hugs From Man (ja niiden merkitys)

2. Nopea halaus

Jokaisella on taipuvainen unohtaa nopea halailu. He ajattelevat: "Oi, tämä oli lyhyt ja tarkka. He eivät tietenkään halunnut halata minua! "Mutta se todellisuudessa ei voinut olla kauempana totuudesta. Sillä aikaa jonkin verran yksilöt voivat valita nopean halailun, koska he eivät vain ole halukasta hymyilemään, yhdeksän kertaa kymmenestä, se tarkoittaa, että he haluavat vain antaa sinulle nopean puristuksen vakuuttamaan, että he välittävät. Ehkä he ovat myöhässä töihin tai kouluun, ja heillä on vain aikaa quickie, tai ehkä he vain yksinkertaisesti voinut odottaa toisen sekunnin antaa sinulle pienen roiskumisen rakkautta.

d3390a6f8d8f4e995794dfc60b39aef7

3. Saalis sinut

Kun käydään halauksen ja kaveri viilentää sinut jalkasi heti, se on erittäin selkeä merkki tästä miehestä Todella jättänyt sinut, ja hän ei voinut enää olla innoissaan saada lopulta halauksen sinulta. Tämä on yksi niistä halauksista, joita näemme aina televisiossa tai romantiikkaelokuvissa: tiedät, että kaveri ja tyttö juoksevat toisiaan kohti ja tyttö kiertyy jalkojaan vyötärön ympärille ja ne yhdistyvät 10 minuuttia syvillä halkeilla ja suukkoilla. Hyvät, jos sinun mies tekee tämän, hän on vakavasti sinuun.

twirls you around

4. Twirls You Around

Twirly hugs ovat ehdottomasti mahtava. He ovat täysin omituisia ja vakaita, ja he varmasti panevat valtavan hymyn tyttöjen kasvoihin. Se on sanottu, jos ihminen pyörii sinut ympärilläsi, kun käydään halaamaan, mikä tarkoittaa, että hän tuntee mukavan ja leikkisästi kanssasi ja rakastaa sinut nauramaan ja hymyilemään korvaan. Ilmeisesti ihana merkki siitä, että hän pitää sinusta ja nauttii yrityksestänne täysimittaisesti!

0f2ea9ab16f9e26aa468f317c12404c9

5. Pidä sinut tiukasti

Kun mies pitää sinut tiukasti, hän ei halua sinun lähteä. Hän on niin hurmattu ja rakastunut sinuun, hän ei koskaan halua päästää irti. Nämä halaukset voivat mennä pari minuuttia, ja naiset, sinun pitäisi nauttia joka sekunnissa. Hemmottele syleilyssäsi ja tunne täydellistä romantiikkaa, joka kaataa hänen ruumiinsa läpi, että hän on liian pelkää kovalla ilmauksella sanoillaan.

Tyypit Hugs From Man (ja niiden merkitys)

6. Antaa sinulle puristuksen

Squeeze hug on eräänlainen sekoitus nopea halata ja pitää sinua tiukasti halata. Se on halaus, jossa hänellä on valtava hymy kasvoillaan, kun hän pakottaa sinut käsiinsä ja vetää sinut elämäsi tiukimpaan puristukseen. Tämä on super söpö "karhu halaus", joka on tehty sekä ystävien että ystävien välillä. Sanotusti, että tieto halvansa ympäröivästä merkityksestä voi olla hieman vaikea saada selville. Hän voi antaa sinulle ystävällisen puristuksen tai romanttisen puristuksen. Pidä silmäsi muiden kohdalla!

Tyypit Hugs From Man (ja niiden merkitys)

7. Näyttää silmiisi

Kun halkaat miestä ja hän vetää pois (mutta ei rikkoa halausta) vain, jotta hän voi katsoa silmäsi hetkeksi, se tarkoittaa, että hän on syvään rakastunut sinuun. Vaikka hän näkee kasvosi usein, hän ei silti halua mennä pidempään kuin toinen näkemättä majesteettiselta kauneudeltaan. Tämä on sellainen uskomattoman romanttinen halailu, jolla on runsaasti syviä tunteita siihen kiinnitettynä.

9f890f51a3d3f62aa7df6ba8766622df

8. Aseta päätä toisiinsa

Kun olet omaksunut miehesi kanssa, oletko koskaan huomannut, että pääsi sopii täydellisesti hänen käsiinsä? Ja jos mies on riittävän pitkä, onko hän koskaan asettanut päänsä kevyesti sinun päällesi? Tämä ei ole vain uskomattoman viihtyisä ja mukava halaus, mutta yksi, joka osoittaa, että kaksi teistä on uskomattoman lähellä ja joilla on syvät tunteet toisilleen. Se osoittaa, että olet sataprosenttisesti miellyttävä toistensa suhteen ja tiedät, että molemmat menevät yhteen aivan kuten kahden viimeisen kovan palapelin.

Joten olemme uteliaita: mitä halaa pidät eniten? Oletko koskaan saanut yhden niistä kauheista aseistetuista, hankalista halauksista? Tai oletteko ollut onnekkaita, että unelmiesi mies kiertäisi ympärilläsi? Haluamme kuunnella tarinoidesi alla, ja toivomme, että tämä on auttanut rikkoa halauskoodia!

Leave A Comment

8 + 2 =