Treffit käännettäväksi mieheksi

Meillä kaikilla on sisäänrakennettuja ihmisiä elämässämme - tiedät, hiljaiset henkilöt, jotka eivät todellakaan halua mennä liikaa, mutta ovat todella aitoja yksilöitä. Mutta millaista on DATE ihmisen, joka on sisäänvedetty? Olemme laatinut luettelon must-know-asioista ja vinkkeistä sekä jopa VAROITUKSISTA siitä, että joku on sisäänrakennettu. Saatat olla iloisesti yllättynyt siitä, mitä löydät.

be56892b63f04d9c04e581948b5a0959

Kiinnostuneelle miehelle tiedät..

 1. Hän nauttii Hänen "Me" ajastaan

Joku, joka on introvertti, ei pidä liian usein ihmisten ympärillä. He nauttivat "minä" ajasta, ajasta, jolloin he voivat olla yksin ja tekemään mitä he haluavat. Älkää antako hänen syrjäytymistä sekoittaa hänen kanssaan, joka ei halua olla ympärilläsi - hän vain tykkää ja tarvitsee omaa tilaa itselleen.

 1. Hän ei pidä suhdetta

Kun väite syntyy, hän todennäköisesti saa hyvin rauhallinen ja yrittää lähteä. Tämä voi olla joskus vaikeaa, mutta hän haluaa pikemminkin jättää tilanteen, miettiä sitä ja palata viileään sävyyn, sitten nostaa äänensä argumentissa.

 1. Hän ei voi olla liian flirttaileva

Joku, jolla on introvertti, on vaikea puhua, ja heille on vielä vaikeampaa flirtyä. Se ei tarkoita sitä, että hän ei ole kiinnostunut, mutta ihmisellä, jolla on sisäänrakennettu persoonallisuus, on vaikea onnitella hänen naistaan ​​ja tehdä kaikenlaista höpsää flirttailua. Vähintään voit olla varma, jos hän antaa sinulle flirttailua, hän tarkoittaa sitä täysimittaisesti.

75f2cf90fbd414b373b70af1bab2b306

 1. Hän on Amazing Boyfriend, varsinkin kun se tulee kuuntelemaan

Hän on hiljainen, lempeä ja hän kuulee. Mitä muuta tyttö voisi kysyä?

 1. Hän on vähän rauhallinen

Käännetyt henkilöt eivät halua puhua paljon. Joten kun lähdet syömään miehesi kanssa ja hän antaa sinulle suurimman osan puhetta, älä automaattisesti ajattele, että olet tylsää häntä. Hän todella kuuntelee ja ottaa kaiken sisään!

 1. Hän on uskollinen

Koska hän ei todellakaan halua olla ihmisten ympärillä (erityisesti tungosta, kuten klubeja tai puolueita) ja hän ei halua flirttailla, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että hän huijaa. Itse asiassa sinun ei tarvitse edes olla todella huolissaan siitä, että hänet joutuu tilanteeseen, jossa hän saattaa lopettaa huijaamisen; hän haluaa olla yksin.

4618c9a752b1cfcc2987bfddbdccd984

Vinkkejä dating sisäänkäyntiin mies..

 1. Varmista, että annat hänelle tarpeeksi tilaa

Joku, jonka introvertti tarvitsee, on heidän tilansa. Jos et anna hänelle riittävästi tilaa, hän saattaa päätyä irti suhteesta, kun hän tuntee olevansa hukkunut ja paikoillaan. Varmista, että annat hänelle tarpeeksi aikaa yksin, vaikka et pidä siitä.

 1. Älä ylioota sitä puhelut ja viestit

Tiedän tiedän; rakastat tekstisi ihmistä koko päivän joka päivä ja soita hänelle pari kertaa koko päivän ajan nähdäksesi, miten hän tekee. Miehet vihaavat tätä - etenkin sisäänrakennetut miehet. He eivät halua puhua niin paljon, joten käy helposti tekstiviestejä. Mitä tulee puheluihin, voit parhaiten välttää niitä kokonaan. he HATE puhelut ja se on epäilemättä yksipuolinen keskustelu.

 1. Anna hänen avata omalla ajallaan

Älä pakota häntä avaamaan. Joku, jolla on introvertti, on vaikea puhua ja he avautuvat, kun he ovat valmiita. Ole vain kärsivällinen, koska kun he avautuvat, se tarkoittaa, että he ovat täysin tyytyväisiä kanssasi - mikä on AWESOME.

54e141ac32b39206e74e1c95a827f3ef

Varoitukset Tietoa Introverted Manista..

 1. Hän voi saada ärsytettyä nopeasti

Hän ei pidä liian monista teksteistä, eikä hän halua mennä päivämäärään muutamaa kertaa viikossa. Jos yrität jatkuvasti tekstiviestiä ja soittaa hänelle ja joka päivä yrität kokoontua yhteen, hän voi varmasti tulla ärtyneeksi siitä, että olet uskomattoman kiihkeä ja lähtevä ja hän haluaa olla itse rauhassa.

 1. Hän ei halua mennä koko ajan

Kuten sanoin, introvertti mies LIKES olla yksin; niin miksi hän haluaisi mennä koko ajan? Luultavasti hänet nähdään kerran tai kahdesti viikossa - ja se on se. Paljon aikaa hän myös mieluummin yksinkertaisempi, rento päivä, kuten illallinen hänen paikalleen tai drive-in elokuva.

 1. Hän voi olla vaikea puhua

Et todennäköisesti löydä itsesi todella raskasta keskustelua sisäänvedetyn ihmisen kanssa; hän haluaa istua ja kuunnella kenen kanssa hänellä on. Tämä voi olla hyvä asia ja huono asia, varsinkin kun kyseessä on tärkeiden asioiden käsittely tai huono argumentti. Ehdottomasti on jotain harkittava, kun päätät päivämääräsi jonkun, jolla on introvertti persoonallisuus.

 1. Et muuta häntä - Älä edes yritä

No, hyvät, sinun ei pitäisi koskaan yrittää vaihtaa joku, vaikka olisikin heidän persoonallisuutensa. Kuitenkin monet naiset ajattelevat vain siksi, että hän on alkuvaiheessa ujo eikä kovin puhelias, ei tarkoita sitä, että hän ei voi avata ja tulla eläväksi yksilöksi, jota he haluavat olla. Ei, joku sisäänvedetyllä persoonallisuudella pysyy aina hiljaisella puolella eikä et saa niitä kiinni mihinkään luonnonvaraiseen, vilkkaaseen tapahtumaan. He haluavat tehdä jotain yksinkertaista ja haluavat yksinään enemmän kuin mitään. Yritä muuttaa niitä vain työntää heidät pois - niin kuin pitäisi! Hyväksy heidät kenelle he ovat tai löydä extrovertti.

Oletko koskaan synnyttänyt introvertin miehen? Millaista se oli? Jaa kokemuksiasi kanssamme!

Leave A Comment

55 + = 64