Tapoja käsitellä monimutkaista suhdetta | progressivenewsdaily.info

Tapoja käsitellä monimutkaista suhdetta

Tapoja käsitellä monimutkaista suhdetta

  monimutkainen relationship1

Ei ole mitään epäilystä siitä, että se voi olla hyvin haasteellinen käsitellä monimutkaista suhdetta. Usein sinusta tuntuu ylivoimaiseksi ja täysin tappiolliseksi niin pitkälle kuin miten korjata se. Kun tunteet pilkkovat tuomiotasi, on hyödyllistä lukea, heijastaa ja kääntää looginen aivotasi auttamaan sinua löytämään ulos. Seuraavassa on joitain käytännön ratkaisuja löytääksesi tietonne ulos komplikaatiosta, johon olet.

 

Kirjoita siihen, mikä todella häiritsee sinua

Ensimmäinen askel etsimään ulos monimutkaisesta suhteesta on kirjoittaa mitä todella häiritsee sinua. Mahdollisuudet ovat se, että se on luettelo asioista, mutta muista sisällyttää asioita, joita luulet ole hyvä. Tämä on todella erilainen jokaiselle suhteelle, mutta enemmän vastuuta, jota voitte toteuttaa teidän toimeenne ja reaktioilleen ja todella katsella itseäsi peilissä, sitä paremmat mahdollisuudet ovat joko ratkaista tai toistaa samat käyttäytymiset tulevaisuudessa. Jos saat paljon negatiivisuutta, sivuutetaan tai huijataan, tässä voit kokeilla joitain seuraavista vaihtoehdoista.

 

Katso kuinka paljon olet tekemisissä ongelman kanssa

Ajattele tilanteita, jotka aiheuttavat ongelmia teidän kahden välillä ja yritä selvittää, miten olet osallistunut. Teet parhaasi tai osaatko tehdä paremmin? Oletko kuunnellut kumppaniasi nähdäkseen, miten he tuntevat? Monesti projektimme omat ongelmamme ihmisille suhteissa, koska emme ole tehneet paljon työtä omien epävarmuustekijöiden ja lapsuuden kysymysten käsittelyssä. Tämä voi olla harhaanjohtavaa, koska kun meistä tuntuu loukkaantuneen, uskomme, että se tulee toiselta henkilöltä.

 

Kysy itseltäsi, jos on läheisriippuvuutta

Monta kertaa, yksi tai molemmat ihmiset suhteessa voivat tulla läheisriippuvuuteen, mikä tarkoittaa, että he alkavat luottaa toisen henkilön kiintymystä ja huomiota onnea. Tämä voi todella tehdä suhteesta monimutkaisen, koska se voi aiheuttaa epätasapainoa, jossa olet joko liian paljon aikaa yhdessä tai yksi henkilö on tyytymätön siihen, kuinka paljon aikaa vietät yhdessä. Se voi kierrättää muita mustasukkaisuuden kysymyksiä, jotka ohjaavat käyttäytymistä ja argumentteja. Jos uskot olevasi läheisriippuvainen, lue tämä käyttäytyminen ja miten voittaa se. Useimmat ihmiset joutuvat kokemaan tämän voittaakseen sen, mutta auttavat sinua lukemaan siitä ja näkemään, ovatko ne tosiasiallisesti riippuvaisia. Useimmat ihmiset eivät ymmärrä, kun ne ovat tullut riippuvaisiksi, koska se on niin hienovarainen juttu, joka juo sinuun ja ei ole punaista valoa, joka antaa äänimerkin tai summeri, joka varoittaa sinua siitä, että olet tullut läheisriippuvaiseksi. Se on yhteistä nuorille tai ihmisille, jotka ovat olleet yhdessä pitkään.

 

Ovatko suhteesi toipuneet? Se riippuu siitä, jos olet molemmat edelleen rakastunut ja jos molemmat haluavat edelleen selvittää asian ja ratkaista ongelman. Seuraava vaihe auttaa sinua päättämään.

 

Puhu kumppanillesi

  monimutkainen relationship2

Tämä on yksi tärkeimmistä asioista, joita sinun tarvitsee tehdä monimutkaisen suhteenne helpottamiseksi. Jos tarvitset selkeyttä siitä, miten kumppani tuntee tai missä suhteesi seisoo, älä lopeta puhua kumppanin kanssa. Jos he eivät kunnioita sinua tarpeeksi ollakseen rehellisiä kanssasi, sinun ei pitäisi olla suhteessa. Jos saat hämmentyneitä puhumasta ja turhautuneista, on todennäköistä, että sinulla on joitain ongelmia, jotka voivat käyttää seuraavaan vaiheeseen, hoitoon. Sinun täytyy sanoa, miten tuntuu, jos se voidaan korjata. Tämä on jotain, jota sinun täytyy aina tehdä suhteessa ja välttää puhuvat vain pahentavat asioita. Älä jätä huomiota ongelmiin, kasvot kohtaavat.

 

Kokeile hoitoa

On monia asioita, joita hoito voi auttaa monimutkaisten suhteiden suhteen. Älä usko, että hoito on heikoille ihmisille. Usein niitä, jotka eivät usko tarvitsevansa, tarvitsevat eniten sitä. Kun olemme halukkaita työskentelemään itsemme kanssa, olemme yksi askel lähemmäksi voimistamalla itseämme tekemään päätöksen, joka johtaa meidät onnettomasta paikasta, johon olemme löytäneet. Jos kumppani ei ole valmis menemään hoitoon, joka on selkeä merkki he eivät ole valmiita katsomaan peiliin ja ole kypsä suhde. Muista, että jos joku pelaa vain syytettyä peliä, he eivät ole vaatimattomia, jotta heillä olisi terveellinen suhde. Nyt, jos he ovat täysin suhteessa toisiinsa ja eivät halua työskennellä sen suhteen, niin sinun on kunnioitettava ja älä huoli, aika parantaa kipua.

 

Lopeta se jos et ole onnellinen

Tässä sinun pitäisi kestää jonkin aikaa pois kumppaninne tekemään jonkinlaista ajattelua. Jos et ole onnellinen, tunnelin päässä on valo. Tiedän, että se on tuskallista, mutta jos suhde ei ole terve, on todennäköistä, että astut ulos tästä todellisuudesta ja kestää jonkin aikaa parantua ja saada näkökulma. Olen huomannut, että meidän on todella tutkittava suhteita, tunteita ja psykologiaa parantaaksemme suhteita. Meidän on oltava halukkaita olemaan nöyriä, kun laskeudumme kasvoillamme ja palaamme ylös ja yritämme uudelleen.

 

Lopuksi voit halutessasi tavoittaa joitain ihmisiä, joihin luotat, että tunnet kuuntelevan ja antaa sinulle rehellisen mielipiteen. Se on vaikeaa, kun tunteet ovat sidoksissa toisen henkilön kanssa. Emme usein näe selkeästi, ja vanha sanonta, "rakkaus on sokea" tulee. Kukaan ei ole immuuni rakkaudesta, kiitos hyvyydestä, sillä kun ihmiset voivat saada terveellisen suhteensa, se on hyvin rikastuttava ja kaunis asia, joka koskettaa kaikkia heidän ympärillään..

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

64 + = 65

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map