Suhteiden vaiheet

Riippuen siitä, mitä lukemasi psykologiakirjan luette, suhteiden vaiheiden nimet ovat hieman erilaiset kuin aikajaksot. Kuitenkin on yksi kiistaton tosiasia, on varmasti vaiheita, että kaikki suhteet menevät läpi. He ovat siirtymisoikeuksia ja he ovat pass / fail. Jos et siirrä yhtään suhdetta, sinun tulee käsitellä sitä seuraavassa. Tämä voi olla erittäin hyödyllinen sinulle, koska voit itse suunnitella näitä vaiheita. Sen sijaan, että ajattelisit vain suhdettamme päivittäin. Voit alkaa ajatella sitä kuukausittain ja vuosittain. Jotta vältetään ansat, joita hormonit ja ajattelumallit voivat johtaa meihin, lue ...

 

Kun katsomme inhimillistä luonnetta ja näemme, että me kaikki toimimme melko paljon näissä vaiheissa, näemme kuinka tärkeää on kärsivällinen suhteissa ja saada todellinen rakkausvaihe ennen naimisiinpääsyä. Siksi parit, jotka liikkuvat yhdessä kuukauden kuluttua ja odottavat mennä naimisiin heti, eivät useinkaan toimi, koska he eivät ole käyneet läpi vaiheita ja saavuttaneet tämän rakkaustason osoittaakseen, että he ovat valmiita tälle sitoutumisasteelle.

 

Pilvi 9

vaiheet of a Relationship1

Tämä on yksi vaihe, jonka useimmat ihmiset saavat aina. Muut vaiheet voivat tapahtua eri aikoina riippuen siitä, mitä elämässäsi tapahtuu ja kuinka vanha olet. Tämä on silti vahva, mutta ensimmäinen vaihe. Se on hurmiointivaihe. Saat perhosia, kun ajattelet toista henkilöä. Sinusta tuntuu kuin juuri tavannut enkeliä. Näet kaikki henkilön suuret ominaisuudet ja huomaat niiden ei-toivottavat piirteet. Tämä on itse asiassa jotain, jota et ole tosiasiassa hallinnassa, koska se on hormonihäiriö elimistössäsi. Nämä hormonit tekevät sinusta tuntuu korkealta, toimivat eri tavoin ja antavat sinulle halu muuttaa tapaa, jolla käytät aikaa, jotta se toimisi yksilön kanssa. Tämä voi kestää 2 viikkoa 2 vuoteen riippuen siitä, kuinka paljon aikaa vietät yhdessä. Tämä tunne tulee takaisin häämäärän jälkeen, ja sitä kutsutaan Honey Moon Phaseiksi.

 

The Bickering

Kun hormonit lopettavat tuotannon, voit alkaa ryöstää pieniä asioita. Kun olette tottuneet toisiinsa, näkevät heidät vähemmän ylpeissä hetkinneissään ja tutustuvat heidän ystäviinsä ja perheeseensä, voit alkaa unohtaa, mitä ajattelit olevan niin mahtavaa heistä. Tällöin negatiivinen alkaa tulla esiin ja ensimmäistä kertaa saatat tuntea kipua ja ahdistusta suhteestasi. Tällainen sekoitus seuraavaan vaiheeseen, mutta tämä aiheuttaa enemmän harmia kuin toinen voi aiheuttaa vakavia taisteluita. Kärsimys tulee toisesta henkilöstä ärsytetystä ja räpäytetystä tunneesta, tämä voi tulla ottamatta niitä itsestään selvyytenä tai ehkä olet tullut läheisyyteen ja viettänyt liikaa aikaa yhdessä.

 

Ota aikaa erilleen keskittymään harrastuksiin ja muihin ystäviin. Ota aikaa hengittää ja muista, miksi olet kiitollinen toisillemme. Tee romanttisia asioita, mutta säilytä tasapaino.

 

Ohjausvaihe

Seuraava vaihe on itsenäisyyden luominen suhteellesi. Voit alkaa miettiä, mitä teit ennen kuin aloitit dating. Tässä voit päihittää päämäärät elämänsuunnitelmista ja yrittää asettaa tavoitteesi etusijalle. Jokainen yrittää viedä mielipiteesi siitä, miten elämää on tarkoitus elää yhdessä toisen henkilön kanssa. Tämä on myös silloin, kun yrität puolustaa tahtoasi ja jossa monet ihmiset ajattelevat olevan tärkeää olla oikeassa. Tämä voi lopettaa suhteet, jos ihmiset eivät hakeudu hoitoon tai todella työskentelevät menemään sen ohitse. Tämä on usein kun näet kaikki asiat, joita et nähnyt kuherruskuukauden vaiheessa ja usein kun alkaa ajatella, että olet uhri.

 

Älä joutuisi antamaan odotuksiasi tai ideoita siitä, miten suhteen on tarkoitus näyttää tuhoisalta mitä sinulla on. Yritä ymmärtää, että molemmilla kumppaneilla on paljon hallintaa ja jos odotukset eivät täyty, puhuta siitä ja joustava. Yritä olla liian jäykkä ajattelussa ja olemaan valmis muuttamaan rutiinia. Mitä enemmän jumiutuu kuvioihin, sitä vähemmän on helppo käsitellä muutoksia. Älä jätä stressiä, pidä elämästä hauskaa ja jännittävää. Hakea terveyttä, rakkautta, työtä ja peliä.

 

Kompromissivaihe

Jos teet sen ohi valtataisteluvaiheen, sinulla on vielä pieniä relapsejä ajoissa, mutta suurin osa opit hyväksymään toistensa erot ja opettele valitsemaan taistelut viisaasti. Tässä voit katsoa menneitä asioita, joita taistelit aiemmin ja alkaa nähdä, miksi rakastat niitä uudelleen. Tämä voi olla uusiutuminen suhteellesi, ja tämä voi olla silloin, kun olet sitoutunut tai liikkua yhdessä.

 

Muista, jos et halua muuttaa itsesi, et koskaan pääse tähän vaiheeseen. Monta kertaa ihmiset liikkuvat liian nopeasti ja sitten asiat räjäyttävät, koska he eivät ole oppineet vielä tekemään. Kärsivällisyys on hyve ja yrittää pitää asiat perspektiivinä, jotta et menetä viileääsi ilman syytä. Etsi tapoja hallita stressiä kuten jooga, juoksu, meditaatio tai tai chi.

 

Toinen armahdus

Tämä tapahtuu muutaman vuoden kuluttua avioliitosta, yleensä noin 3-4 vuotta, mutta nuoremmille ihmisille, jotka elävät nopeammin ja ovat kärsimättömiä, se voi tapahtua nopeammin. Hei myös vanhemmat ihmiset voivat olla kärsimättömiä. Kun alkaa menettää suhdettasi jännitystä ja ehkä alkaa etsiä muita ihmisiä houkuttelevaksi tai ajattelemaan, jos olet todellakin tarkoitus olla suhteessa, tämä johtuu yleensä siitä, että suhteesi on tullut tylsää.

 

Jotta rakkaus pysyisi elossa, sinun on autettava tulta. Voit uudistaa seksielämääsi tekemällä romanttisia lomia, saada parit hierontoja, käydä pariskunnissa joogaa retriittejä, keskustella intimacy valmentaja tai lukea kirjoja laajentaa läheisyyttä. Tässä voit saada luovaa ja vain kutsua hauskaa elämääsi. Älkää olko vakava aikuinen koko ajan, tai tulesi hehkuu surullisella kuulolla wah woh.

 

Todellinen rakkausvaihe

Kun saavutat todellisen rakkausvaiheen, joka tavallisesti tulee viiden vuoden ajan, voit odottaa asioiden helpottamista. Sinä pystyt tuntemaan, että tarttumaton sidos ja sinusta tuntuu silmäsi pilven 9. Tämä on suhdetta vakaa vaihe. Tunnet toisensa sisään ja ulos ja hyväksy kaikki puutteet. Olet yhä rakastunut tähän ihmiseen sen jälkeen, kun olet käynyt läpi. Jos olet ahkera ja kumppanisi on ahkera suhteellisuutesi suhteen, et saa kokea ääripäätä näistä vaiheista.


Lopuksi tiedä vain, että elämä muuttuu jatkuvasti. Uudet tilanteet vaativat uusia näkökulmia, ja meidän on jatkuvasti tarkistettava reaktioimme ja ponnisteluihimme. Niin kauan kuin et koskaan lopeta itsesi tekemistä ja yrität aina näyttää rakkautesi, aivan kuten ensimmäinen kuukausi, johon olet seurustellut, sinulla on parhaat mahdollisuudet. Valitettavasti, mistä me olemme täällä muuta kuin rakastamista ja rakkautta?

Leave A Comment

5 + 2 =