Saada luottamusta siihen, miten puhua murskaamiseen (ja tee hänet kaatumaan)

On olemassa erilaisia ​​tilanteita, jotka vaativat erilaisia ​​toimenpiteitä, kun puhutaan murskaamisesta. Yksi asia on murskata naapuri vieressä, toinen on yksi sinun pomo, mutta yksi asia pysyy samana: sinun luottamusta. Lue lisää, miten voit rakentaa luottamustasi, kun keskustelet murskaamista ja vieraiden keskuudessa samoin kuin miten aloitat ensimmäisen keskustelun nykyisestä murskaimestasi.

  1a88887b9be9095a4c1d7993eeea3596

luottamus

Ensimmäinen asia ensinnäkin - luottamus on tärkeä rooli puhua murskaa. Tämä tarkoittaa, että sinun on työskenneltävä yleisestä luottamuksesta. Paras tapa aloittaa on hyväksyä se, kuka olet. Ei sinun käyttäytyminen välttämättä, mutta kuka sinä todella olet, sydämessäsi. Kukaan ei ole parempi tai huonompi kuin sinä. Vaikka sinulla olisi kauhea lapsuus, tehnyt joitakin hirvittäviä virheitä tai roikkuu ruuan muulla tavalla - se ei ole kuka olet. Tiedät kuka sinä olet ja paras tapa saada tietoasi joku, joka todella rakastaa sinua, on olla se henkilö.

On paljon asioita, joita voit tehdä yleisesti luottamuksen lisäämiseksi ja erityisesti luottamuksen lisäämiseksi ihmisten puhumiseen. Nämä ovat asioita, jotka houkuttelevat myös murskaa. Löydät nämä vinkit seuraavissa segmenteissä.

Tee yksi päivä, joka pelottaa sinua tai tekee sinusta tuntemasi epämukavaksi

Ehkä et pidä kylmäkäynnistä. Ehkä et todellakaan pidä kylpylöistä (lue: olit aina viimeinen meressä kesälomien aikana). Saatat olla kivettynyt käärmeistä. Ehkä tuntuu hämmentyneeltä, kun kohteliaita ihmisiä. Tai saattaa olla todella peloissaan laittaa käsiasi luokassa tai seisomaan työnantajasi puoleen. Saatat jopa olla niin peloissaan, ettet osaa tehdä jotain, jota et edes yritä - kuten ruoanlaitto, työn tekeminen jne..

Riippumatta siitä mitä pelkäät tai aiheuttavat epämukavaksi, ja se voi olla todella pieniä asioita, yritä tehdä jokin asia päivittäin pelätä pelkoa. Jos pelkäät käärmeitä, mene paikalliseen eläintarhaan ja pyydä pitämään yksi (tai tee niin kuin minä: mene kävelemään Venetsian rannalla ja pyydä keskustelemaan käärmeen kanssa freak showin ulkopuolella). Mitä enemmän käytät tätä, sitä luottavaisemmasi on, kun puhut murskaamistasi, kun olet oppinut, että se ei ole puolet niin vaikeasta kuin haluat ajatella tekemästä sitä, mikä tekee sinut hermostuneeksi ensin hänelle chattailuun) ja se antaa sinulle paljon luottamusta.

64dc2842e4f64e924cff62860a37cbe3

Puhu Strangersille

Mitä enemmän käytät, kun tulet puhumaan vieraiden kanssa, sitä helpompi on puhua murskaamistasi, sillä se parantaa pahoittelun pelkoa. Pian sinä ymmärrät, että jotkut ihmiset ovat onnellisia, kun heitä lähestytään, toiset sattuvat olemaan huonossa tuulella ja ottavat sen sinuun. Tai heillä on vain shitty persoonallisuus.

Jos olet todella ujo, voit aloittaa asioista, kuten kävely hotellin vastaanottoon ja kysyä huoneiden hinnoista tai soittaa liikkeelle kysyä jotain. Nämä ovat luonnollisia tilanteita puhua vieraiden kanssa. Kun olet tottunut siihen, voit kokeilla asioita, kuten lopettaa joku kadulla kyselemällä ohjeita. Sen jälkeen siirrysi tyydyttämään vieraita, joista puhut, kuten kauppiaiden avustajat tai kampaajat. Ihmiset rakastavat kohteliaisuuksia, mutta harvoin annamme heille tuntemattomia. Joskus ei edes sulkea perheenjäseniä. Käydä ystävien ja perheen kanssa.

Kun alkaa tuntea kiihkeästi, heräile keskusteluja ihmisiin, joilla ei ole mitään syytä puhua. Jos olet esimerkiksi ystäväsi kanssa, ota ystäväsi mennä muualle, kun menet kylpyhuoneeseen ja kun palaat, kysy lähimmäiseltä, jos he näkevät kaverisi. Yritä myös kävelemään kauppiaiden ja baarien ihmisiä kohtaan, kun he kunnioittavat niitä, jos näet jotain todella aidosti. Varmista, että teet sen "ohimennen" tavalla. Älkää pysähdy, kuin haluat pitkää keskustelua heidän kanssaan, mutta sanokaa sen kulkemassa, pysähdy sekunnin ajan puhumaan. Voit aina käydä niitä myöhemmin uudelleen, hymyillä ja nyökkäellä heille ja antaa heille mahdollisuuden puhua kanssanne, jos he ovat sitä varten.

Hanki elämä

Luottamus on tietää, että elät rakastamasi elämää. Jos olet aina unelmoinut salsa-luokkien ottamisesta, tee niin. Jos tunnet, että ruokavalio ja liikuntajärjestelmäsi eivät ole suuria, vaihda ne. Jos sinulla on asioita, joiden tiedät, sinun pitäisi tehdä, että et tee, tee niin. Viivyttely vie sinut minnekään.

Jos sinulla on kauheita ongelmia etenemisessä tavoitteidesi ja elämäsi kanssa - saat elämänvalmentajan.

Luo mielenkiintoinen ja onnellinen elämä ja luottamus luonnollisesti kuluttaa sinulta.

tumblr_ltwcqe6tD91r13lu8o1_500_large

Kehonkieli

Seistä suorana. Istu suorassa. Hymy. Mitä ikinä teet - vain hymyile. Ellei sinulla ole päätä kirjassa, joka työskentelee tai opiskelee, hymyile. Kävele luottamuksella. Katso ihmisiä silmissä puhuessaan heille. Katsokaa, kun ohitat ihmisiä. Anna kiinteä kädenpuristus.

Täällä on balettiopettajien aina sanoa - seisoo kuin jos sinulla olisi merkkijono vetämällä pääsi ylös. Kuvittele sitä. Lisää sitten kaksi merkkijonoa - yksi kullekin suulle.

Koska olen näyttelijä, voin vakuuttaa, että se vie paljon tietoa kehosi kielen muuttamisesta. Sinun täytyy miettiä itsesi kahdenkymmenenkahdeksan seitsemän. Yhtäkkiä huomaat kaikki ne pienet asiat, joita et tekisi, ettet tiennyt, että teit. Etsitkö alas, kun kulkevat ihmiset, joita pidät pelottavina? Kutkutteko, kun joku huutaa sinua? Aloitatko pakkomielteisesti pureskelemalla kynääsi lukemassa? Vai ovatko jalat jatkuvasti liikkuvat? Istut paikoissa, jotka tekevät selkääsi?

Harjoittele joka päivä tuomaan tietoisuutesi kehoon ja käyttämään tätä tietoisuutta muuttamalla kehon kieltäsi jotain positiivista. Jos pidät, voit ottaa luokkia kehonkielellä sekä Alexander-tekniikalla.

ff32611a4463e094fa6daa26b7bf5ad2

Harjoittelu Puhu

Muutamat asiat pelottavat ihmisiä yhtä paljon kuin puhuvat julkisesti. Tämä, koska ihmiset pelkäävät tuomion muilta. Kuitenkin paras tapa haluta on puhua luottamuksella. Tehdäksesi niin sinun täytyy harjoitella.

Liity improvisaation teatteriluokalle oppimaan puhumaan ja toimimaan hetkessä. Jos se ei ole käytettävissä, liittyä draama klubiin. Liity mukaan myös julkiseen keskusteluun, tai tee itsellesi esityksiä, joissa kuvitat yleisön. Hyppää mahdollisuuksiin puhua muiden eteen. Ja ennen jokaista luokkaa tai esitystä, muistuta itseäsi, että sinua paremmin vastaan, jos puhutte äänekkäästi ja selvästi. Se, että se on liian hiljainen ja kutistuu siitä, ärsyttää vain muita - he odottavat, että sinä annat tähtitaidetta. Älkää pettäkö heitä - täytä heidän odotuksiaan pikemminkin kuin ajattelevat heidän olevansa nöyryyttää sinua - he eivät ole. He ovat siellä näkemään jotain, joka viihdyttää tai ilmoittaa niistä. Ja jos liityt jonkinlaiseen luokkaan tai klubiin ja sinusta tuntuu todella, todella ujo - älä häpeä sanoa niin. Ihmiset ovat tukevia, jos annat heidän tietää, että sinulla on ongelmia jonkun kanssa ja haluat vähän apua. Joskus tämä vaatii liittymistä luokalle poispäin koulusta tai kaveriporukasta, kun he helposti pudottavat ansaan nähdä sinut, kuinka he ovat aina nähneet sinua, toisin kuin kuka sinä olet nyt. Ja kohta kohtaamme sen - jos olet lukiossa, voi olla paljon vertaispaineita ja ihmisiä, jotka haluavat pitää sinut missä tahansa luokkaan kuuluvassa luokassa.

Tee uusia ystäviä

Aivan kuten tuntuu, että perhoset puhuvat murskaa, luultavasti tuntuu, että perhoset puhuvat uusille ihmisille, joiden kanssa haluat ystävystyä. Erinomainen paikka harjoitella on liittyä Meet Up -ryhmiin tai käydä luokkia jotain. Saavu positiiviseen asenteeseen, muista kehon kieli ja aloittaa keskustelut. Ajattele kysymyksiä, jotka voivat aloittaa keskustelut ja kysyä heiltä luottamusta. Kuten: "Kuinka kauan olet ollut mukana tässä ryhmässä?" "Nautitko siitä?" "Mitkä ovat parhaita asioita, joita ryhmä on tehnyt, luuletko?" "Hei, olen X, olen uusi tässä. Nizzan tavata y'all. Mitä minun pitäisi tietää ennen kuin aloitan? "

3779288023901f6811aaa23dc0c9a297

Sinä haaveilet

Anteeksi Ranskan, mutta se on totta - ruuhkaat. Saatat hylätä. Jatka vain tekemällä niin monta asiaa kuin voit voittaa pelkosi ja ymmärtää oma arvo, vaikka edessäsi hylättiin.

Ihmisillä meillä on taipumus keskittyä negatiiviseen - ei.

Sanan Shynessistä

Ihmiset usein ajattelevat, että kun he ovat ujo, he suojelevat itseään. He ovat. He suojelevat itseään maailmasta nähdäkseen, mitä kauniita, ihmeellisiä olentoja he ovat.

Jos olet ujo, pelkäät ihmisiä. Syy, jota pelkäät, on se, koska luulet heidän tuomionsa vahingoittavan sinua. Joten oppii rakastamaan itseäsi, koska vain silloin uskallat osoittaa, kuka olet maailmalle, ja vain silloin ihmiset alkavat kiinnittää huomiota tosi sinuun ja aloitat yhteyden ihmisiin, jotka aidosti pitävät tätä henkilöä.

Jotkut ihmiset hoitavat kyyneltyä jatkuvasti halkeilevat vitsejä, puhuvat jatkuvasti tai kuivuvat hiuksensa vaaleanpunaisia. Asenteet ja seinät eivät suojaa sinua. Kaikki he tekevät on houkutella ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita teidän seiniäsi ja asenteitanne vastakohtana todelliseen sinuun. Pidät itsesi yksinäiseksi, kun kukaan ei näe sydämesi.

b3c0c3fd132dfc220a00927ae7e1563b

Kuinka ajatella murskaa löytää luottamusta

Sinulla on murskata joku, varma. Tämä tarkoittaa, että hormonit ovat menossa ja haluat, että he pitävät sinusta. Se on sinun ego, joka haluaa, että he pitävät sinusta, koska sydämesi tietää, että se etsii todellista yhteyttä jonkun kanssa ja jos sitä ei ole olemassa, miksi vaivautua?

Tämä on ensimmäinen asia, jota ymmärrät.

Toiseksi, sinun on tiedettävä, että miesten on taisteltava lohikäärmeistä saadakseen todella sydämesi. Sinulla saattaa olla murskata heitä, ajattelemalla heidän persoonallisuutensa on loistava, mutta yksinään ei tehdä suurta aikaa heidän kanssaan. Heidän on osoitettava itsensä arvoisiksi. Heidän on osoitettava, että he tekevät hyvää ystävää. Vain koska joku on viehättävä ei välttämättä tarkoita sitä, että he vaivaavat ihmisiä elämässään. Varmista, että he tekevät ennen kuin annat sydämesi pois. Ajattelemalla tämä vaihtaa sinut tilanteesta, jossa saatat tuntea olevan huonompi, ja johon sinä olet vastuussa. Sinä kuulet poikaystävä, et heittäyty jaloilleen ja kysy häneltä, että hänellä on sinut. Ei ole hauskaa etsiä kaverit, joita et voi olla. Mitä järkeä? Mene niille, jotka näyttävät sinulle hyvää aikaa.

66ed565166901aa132da412ef0ae1fb7

Kuinka yhdistää sinut Crush helposti

On monia tapoja tehdä tämä, mutta aluksi paras tapa on hymyillä heitä kohtaan ja katsoa niitä silmään niin usein. Älä istu tuijottaen niitä - se on varoittaja varoitus siellä - mutta kun siirrät ne, katsokaa niitä ja anna heille hymy. Sinun pitäisi tehdä se useimmilla ihmisillä, koska se on hyvä tapa luoda yhteys.

Kuinka aloittaa keskustelun

Ensimmäinen asia on tietää, että et hyökkää murskaustasi - sinun on asetettava se niin, että ne tulevat haluta puhua kanssasi.

Jos murskaus seisoo ryhmässä, lähestytä ryhmää vastakohtana murskautumiseen. Puhua heille, jättäen huomiotta murskauksen. Antaa heidän nähdä, että olet viihdyttävä ja voi pitää keskustelun. Kun olet puhunut kaikille muille ryhmässä, voit kääntyä murskaamaan.

Olitpa sitten puhumassa murskaamistasi, jos hän on yksin, tai puhut ryhmälle, tee selväksi, että sinun on lähdettävä pian. Et ole tulossa liittymään ryhmään tai hänelle toisin sanoen, olet vain ohi.

Jos haluat lähestyä murskausta, jota et tiedä ja yksinkertaisesti huomaa hänet (toisin kuin anna hänelle puhua ensimmäistä kertaa), voit helposti aloittaa keskustelemalla ystävilleen. Näin hän näkee sinut ja toivottavasti muistaa sinut. Seuraavana päivänä sinulla on syy hymyilemään häntä kohtaan ja nyökkää hänen suuntaansa. "Hei kaverit, olen matkalla matematiikkaluokkaan / ulos, mutta näytän siltä, ​​että olen menettänyt kynätilani. Onko kukaan nähnyt sitä, sitä luetaan sinisellä kuvioinnilla? Ei? Paska. Muuten, pidän todella silmälaseistasi. (Älä murskata jonkun toisen kanssa.) Joka tapauksessa, näet myöhemmin. "Vaihtoehtoisesti, mene ylös yhdelle ryhmien tytöistä, jotka onnittelevat hänen kynsilakkaansa ja kysyvät, mistä hän osti. Älä mene esineeseen kuin villapaita, koska mahdollisuudet ovat, ettei hän halua, että joku muu käyttää samaa villapaitaa. Jos puhut vaatekappaleesta, muista huomauttaa, että etsit hyvää kauppaa, toisin kuin sama kohde. Kuten "Voi ne kengät ovat ihania, mistä ostit ne? Etsin saappaita pikemminkin kuin korkokenkiä, mutta en todellakaan löytänyt mitään kauppoilta, joita tarkastelin. "Voit tehdä täsmälleen saman asian yökerhossa etsimällä ystäväsi skenaariota. Sitten voit hymyillä ja nyökkää, kun kävelet myöhemmin - nyt sinulla yhtäkkiä on yhteys kaveriin.

Jos olet klubissa, keskustele myös muiden ihmisten kanssa ennen paluuta kaveriin, jonka kanssa haluat puhua. Tämä osoittaa, että olet vaatimassa - ihmiset haluavat puhua kanssasi.

On olemassa monia erilaisia ​​tilanteita, ja jos olet töissä, voit sanoa mitä tahansa "Hei, ei Mac vain paras", kun ohjataan murskaamassamme, "Pidän sinusta, missä olet saanut sen? Veljeni etsii parempaa paikka ostaa siteitä. "

Jos suostut murskaamaan, älä liity liian voimakkaaseen. Jätä hänet työskentelemään tekemään vaikutuksen. Voit esimerkiksi sanoa "Nizzat kengät, en pidä värejä, mutta muotoilu on todella hienoa." Jotkut ovat psykologisesti kytkettyjä, jotka haluavat vaikutella ihmisiin.

Pick-up artistit ovat todella hyviä aloittaessasi keskusteluja ja ehdotan, että Neil Straussin lukee The Game, oppiakseen tekniikkaansa.

99ce4b18b45192cd4412d6684629a768

Oikeat keskustelut

Kun pääset siihen pisteeseen, jossa voit hymyillä ja nyökkäellä murskaamassa, on aika korottaa sitä. Voit tehdä tämän asettamalla kysymyksen tai tekemällä kommentin ohimennen. Sieltä sinun on siirryttävä todelliseen keskusteluun. Nyt toivottavasti hän ottaa tämän askeleen.

Jos ei, yritä aloittaa keskustelu, joka liittyy hänelle sekä sinuun. Joitakin esimerkkejä:

"Jumala, mikä liikenne! Minut kesti tunnin päästä tänne. Tartuiko sinäkin? "" Jeeze, se on kuuma tänään. Onko se vain minä, vai onko tämä sää väsynyt? "On täydellistä, jos kävelen oven läpi samanaikaisesti tai seisomaan hissiin.

"Kuulitko tuon? Sateen on oltava! Minä ajattelin, että voisin päästä irti päällään mekko tänään! "

"Kuulitko kaveri, joka pidätettiin täällä vain toisella viikolla? Mikä tarina! "Ovatko he sanoneet kyllä ​​vai eivät, innokkaasti alkavat kertoa tarinaa.

"En voi uskoa, että se on perjantai. Tämä viikko lensi. "(Jos vedenjäähdyttimellä.)

"Näitkö yhdistelmän ulkona? Ihmettelen, mistä se on kyse. "

Riippumatta siitä, mistä puhut, on seurannasuunnitelma. Toisin sanoen älä vain anna keskustelun kuolla. Ja muistan - jonain päivänä ihmiset ovat huonossa tuulella. Jos he eivät ole kaikki puheita, se ei ehkä ole huono merkki.

add06bb5939d7feaf5d65931ed0b83e2

Deeper keskustelu

Hidätä niin, ettet itke. Kerro totuus. Ole oma itsesi. Lisää huumori ja viehätys. Pudota kohteliaisuus. Jaa mitä rakastat elämässä ja kysy häneltä asioista, joita hän rakastaa.

1566f0e2f9697fa1aa54e58b4349d04d

 Kuvan lähde: Pinterest

1507760_10152392614860079_8379465670289960282_n copy 2mennessä Maria Montgomery - Maria on freelance-kirjailija, ohjaaja ja sosiaalinen yrittäjä. Hän on myös tiedottaja Little Angels Community Center ja innokas bloggaaja. Löydät hänet jossain Kapkaupungin, Lontoon ja L.A.n välillä, missä sinä todennäköisesti löytää hänet kukkuloilla, katselemalla kaupungin yli, jota hän rakastaa. @OhMyMontgomery

Leave A Comment

+ 65 = 74