Onko hän Flirttaus vai vain Nizza?

Kun kaveri alkaa puhua sinusta sinusta, ja sinä löydät häneltä mielenkiintoisen, voi olla vaikeaa kertoa, onko hän todella kiinnostunut sinusta tai vain olemasta kivaa. Hän voi tarkistaa sinut ruokakaupasta, ottaa tilauksen ravintolassa tai istua takanasi luokassa. Jos hän on, hän puhuu usein, mutta et voi kertoa hänen aikomuksistaan. Joten, hän flirttailee tai vain on mukavaa? Tässä on 10 merkkiä, että hän itse asiassa flirttailee kanssasi!

92c6d137a9e2c637e3a11534d7b28737
1. Saalis häntä hymyillen sinusta usein
Joku, joka ei ole kiinnostunut sinusta, ei tule etsimään tiesi aivan liian usein. Joten jos saalis kaveri hymyilee koko ajan, se on selvä merkki, jota hän on kiinnostunut. Loppujen lopuksi, kun näet jonkun kuin haluat, et halua ottaa silmäsi pois heistä ja he varmasti tekevät sinusta hymyillen tekemättä yhtä asiaa, oikein?

668deb066e9d4762c830841b5eb91a48
2. Hän yrittää vaikuttaa sinuun
Miehet yrittävät vaikuttaa naisiin, joita he pitävät. Se on kirjoitettu heidän DNA: ssaan tai jotain! Jos huomaat, että hän aina yrittää vaikutella sinut - onko se jotain pieni kuin potkiminen rullalauta tai jotain suurempaa kuin näyttää sinulle hän voi nostaa jopa 300 puntaa - ota se merkki hän yrittää saada sinut huomaamaan jotain ainutlaatuista hänestä.
3. Hän pääsee käsiksi puhumaan sinulle
Jos hän on vain mukava, hän puhuu kanssasi, koska hänellä on tai koska olet lähistöllä ja hän tuntee olevansa jutteleminen. Mutta jos hän todella menee pois hänen tapaistaan ​​keskustella kanssasi, se tarkoittaa, että hän on kiinnostunut ja haluaa oppia lisää sinusta. Joten kiinnitä huomiota!
4. Hän yrittää saada puhelinnumerosi
Ei ole mitään syytä, että kaveri haluaisi puhelinnumerosi, jos hän ei olisi täysin kiinnostunut sinusta. Mutta hän todennäköisesti yrittää olla väärässä siitä. Onko hän pyytänyt sinua numerosi "lähettämään sinulle joitain tietoja kotitehtävästä" tai yksinkertaisesti ilmestyy ja pyytää sinua niin, että kaksi voi jatkaa juttelemista, se on merkki siitä, että hän ei ole vain mukava.

4c589c74d2721568def5c4eb96ca9632
5. Hän on innostunut, kun sinulla on samanlaisia ​​etuja
Joten te kaksi juttelet ja sinä kertoisit miten rakastat rock and roll -musiikkia. Hän heti saa valtavan, innoissaan hymyn kasvonsa päällä ja sanoo jotain "Wow, minäkin!" Hän näyttää olevan erittäin iloinen siitä, että te kaksi jakaa kiinnostuksen ja vietät seuraavana tunteen keskustellessasi suosikkibändeistäsi ja joistakin tyylikkäimmistä konsertteja, joihin olet ollut. Mutta miksi hän on niin innoissaan? Se on yksinkertaista. Hän pitää sinusta, ja tietäen, että molemmat jakavat yhteisen edun on jännittävää hänelle, koska se tekee hänestä kuin sinä enemmän ja hän tietää, että kaksi voi nauttia yhdessä. Ehkä hän polttaa sinut rock-cd-levylle tai pyytää sinut konserttiin? Kuka tietää mahdollisuudet!
6. Hän leikkisästi voittaa sinut
Jotkut pojat alkavat tehdä päiväkodeissa ja he eivät koskaan koskaan pysähdy: he kiusaa tyttöä, jota he pitävät. Se on typerä ja vähäpätöinen, mutta hei, se on varma merkki, jota hän pitää sinulle. Joten kun hän leikkisästi kiusaa sinua, älä loukkaa sitä, muistuta itseäsi, että tämä on vain typerä merkki, jolla hänellä on todella murskata sinuun.

9425d42541cda2ffc79952ba166a42f7
7. Pikku hilpeä koskettaa
Kaikki tietävät flirty-koskettaa - hän koskettaa käsivartesi, hän antaa sinulle suuria karhoja halauksia, hän saattaa laittaa kätensä reiteesi sekunnin, kun puhut - yksinkertaiset kosketukset, kuten se on merkki, jota hän on kiinnostunut. Haluamme luonnollisesti päästä lähelle ihmisiä, joita me pidämme, joten voit varmasti ottaa flirttailevan kuin jotain muuta kuin rentoa, mukavaa asiaa.
8. Hän mainitsee sukupuolen
Ihmisiksi haluamme päästä lähelle ihmisiä, joista me olemme kiinnostuneita, ja siksi me käymme flirty koskettaa. Meidän mielestämme me kuitenkin voisimme mennä hieman enemmän * toimintoihimme, toivoen, että yksi päivä saisi tämän mahdollisuuden. Vaikka hän ei pääse sinne sänkyyn niin nopeasti kuin hän ehkä haluaa, hän varmasti heittää pari seksiä vitsejä nyt ja sitten tai sano jotain seksikäs sinulle. Ja usko minua, mies, joka ei ole kiinnostunut sinusta, EI aio sanoa mitään sellaista!
9. Hän todella kunnioittaa sinua
Useimmille ihmisille rento compliment ei todellakaan tarkoita mitään; se on vain mukavaa. Mutta aito kohteliaisuus? Se on jotain aivan muuta. Kiinnitä huomiota siihen, miten hän kohtelee sinua. Yksinkertainen "Awesome paita" voi olla vain mukava kohteliaisuus, kun taas "Vau, näytätte kaunista tänään" on jotain paljon syvempää.

091c992634e9a28950b6cc9e8965df6e
10. Hän toimii eri tavalla kuin sinä
Kun mies miellyttää naista, hän luonnollisesti toimii eri tavalla hänen ympärillään. Ehkä hän saa paljon rauhallisempaa tai paljon mukavampaa. Ehkä hän hermostuu ja alkaa hämmentyä hieman tai kenties muuttuu isoiseksi hahmoksi. Jos huomaat, että tämä kaveri toimii hieman eri tavoin kuin tavallisesti, kun hän tulee ympärillänne, hän on todennäköisesti kiinnostunut olemasta enemmän kuin ystäviä. ja se ei todennäköisesti ole edes jotain, jota hän voi hallita, se vain luonnollisesti tapahtuu!

Kun olet käynyt läpi kaikki nämä merkit, luuletko että kaveri, joka chattelee sinua, on vain mukava tai haluaa jotain muuta? Jaa tarinoita!

Leave A Comment

68 − = 59