Miten tekstin murskata

Teksti on niin uusi ilmiö kulttuurissamme, että olemme edelleen selvittämässä, miten se tehdään asianmukaisesti. Se on vaikeaa, koska ihmiset eivät kuule äänen sävyisyyttä ja he voivat helposti ymmärtää, mitä sanot. Joten tässä on paras 12 asiaa, jotka on otettava huomioon, kun lähetät tekstiviestejäsi, jotta et pelästytä häntä.

 

Miksi meidän pitäisi painottaa sitä, mitä me tekstistämme murskataan? Uskokaa tai älkää, ihmiset kommunikoivat yhtä paljon, jos eivät enemmän tekstin kautta kuin he tekevät henkilökohtaisesti, joten se on todella tärkeä. Joku voi olla kokonaan pois päältä siitä, miten vuorovaikutuksessa heidän kanssaan tekstiviestien välityksellä, ja et ehkä edes tiedä sitä. Seuraavassa on joitain yleisiä tappeja ja vaihtoehtoja, jotta voit käyttää tekstejä hyödyksisi eikä sinun kuolemaan.

 

1. Älä ole särkynyt

Jos olisit juuri tavannut jonkun ja lähettivät teille esseitä tekstin välityksellä, eikö se tule vähän tarpeeksi? Tallenna pitkä konversio, kun olet päivällä ja pidä tekstien yksinkertainen, lyhyt ja piste.

 

Yritä vain pitää asiat lyhyinä, mutta käytä todellisia sanoja kuvien sijasta, jotta et supistaisi liikaa. Muista, kun hän ei ole ympärilläsi, hänellä ei välttämättä ole aikaa lopettaa ja lukea pitkään vietyjä viestejä ja lähettää heidät ärsyttävät häntä. Kerro hänelle, että olet innoissasi näkemään hänet ja asettamaan aikaa kokoontua yhteen. Ajattele tekstiviestejä enemmän kuin hakulaitteen käyttäminen, pidä sanat mahdollisimman pienenä.

  Millä tavalla To Get a Guy to Text You Back

2. Älä jaa hyödyttömiä asioita

Yksi asia tytöt, jotka todella harmista kaverit on tekstiviesti heitä aina, kun heillä on mielialan muutos. Luuletko todellakin, että hän haluaa kuulla, "Oi jumalani olen niin närkästynyt!" Tai "pomoni ärsyttää minua niin paljon"? Ei, hän ei. Vain jakaa positiivisia asioita hänen kanssaan ja älä teksti häntä koko päivän rakas. Se pelottaa hänet pois. Sinulla on oltava muita intressejä sen lisäksi, että hän lähettää hänet.

 

Yritä olla lähettämättä kuvaa jokaisesta aterian syöstä tai jokainen hauska asia, joka tapahtuu sinulle päivän aikana. Ole läsnä, kun et ole hänen kanssaan ja ymmärrä, että on hyvä saada jotain teknistä eroa.

 

3. Jaa ylösnousevia juttuja

Teksti, kuten henkilökohtaisesti puhuminen, jakaa energiaa. Joten jakaa asioita, jotka tekevät hänen päivänsä paremmaksi (maltillisesti). Voit jakaa inspiroivan tarjouksen tai vain toivottaa hänelle loistavan päivän. On okei olla makea, mutta älä tukehda häntä sappy teksteillä, jotta he eivät enää ylläty hänen ok?

 

Valokuvan ja positiivisen lainauksen jakaminen on hieno asia tehdä tai jakaa kuvan molemmista. Katsokaa tekstejäsi tilaisuutena olla ystävällisiä, jakaa jotain, joka voisi todella auttaa häntä tai jotain, joka auttaa sinua tutustumaan toisiinne paremmin.

 

Jos löydät jotain hienoa, jonka haluat tehdä hänen kanssaan, se on kohottava asia, että hän olisi innoissaan. Jos sinulla on miljoonia asioita, älä lähetä hänelle luetteloa kaikesta, mitä teet. Hän ei todellakaan tarvitse tietää tätä, ja se vie sinut vielä kauemmin kaikkeen tehtyyn.

  teksti2

4. Älä valittaa

Tämä on iso musta aukko, jota et halua imeä sisään. Sen sijaan, että valittaisiin ihmisistä tai asioista päivässäsi, noudata sääntöä, jonka Thumper kertoi Disney-elokuvalle Bambi. Jos sinulla ei ole mitään kivaa sanoa, älä sano mitään. Ajattele vain valittavanne vinkumista ja tyhjentäen energiansa. Kukaan ei halua saada negatiivisia tekstiviestejä. Se on todellinen buzz tappaa!

 

Yksi kaverin suurimmista lemmikkikoirista on ottaa tyttö, joka tuntee ettei mitään ole tarpeeksi hyvä. Jos keskityit aina siihen, mikä päiväsi menee pieleen, se vain tekee negatiivisen tunnelman. Jos puhut aina, kuka teki sinut hulluksi tai miksi et ansaitse jotain, ihmiset eivät vain halua olla ympärilläsi. Ole joku, joka aina hymyilee toisten ihmisten kasvoihin ja parantaa kaikkia suhteitasi!

 

5. Ole suorassa

Se on oikein, vain sanoa, miltä tuntuu. Jos haluat kutsua hänet johonkin, teke se. Jos haluat tietää, miksi hän ei ole ottanut yhteyttä sinuun, kysy häneltä. Älä ole pimeässä, jos mietit jotain, vain puhua. Suhteita ei pidä peitellä mysteerissä, ja jos hän pitää sinut pimeässä, potkaise hänen epäkunnioittavasti häntäänsä!

 

6. Älä räjäytä puhelintaan

Mitä ikinä teetkin, älä tekstistä häntä uudestaan ​​ja uudestaan ​​ilman vastausta. Ellei kyseessä ole todellinen hätätilanne. Ajattele, jos hän teki tämän sinulle, näyttää siltä, ​​että toinen henkilö on hullu, vaikka se voi olla vain, että heillä oli liian paljon kahvia oikein?

 

7. Vaihda se ylös ja soita

Se on kunnioitettava poimia puhelin ja soittaa kutsuun murskaamaan joskus. Se on oikeastaan ​​melko terve. Jos emme ole miellyttäviä puhumasta, meillä on paljon tekemistä suhteessa. Mitä enemmän voit soittaa, sitä parempi, jättää tekstiviestejä silloin, kun olet töissä tai koulussa ja et voi soittaa, mutta pitää sen mahdollisimman pieneksi.

 

8. Kysy kysymyksiä

Toinen sääntö elää on, että sinun pitäisi kysyä häneltä kysymyksiä, jotta et vain puhu itsestäsi koko ajan. Älä ole kaikki itsestäsi tai hän kyllästyy hyvin nopeasti. Näytä kiinnostusta siitä, miten hän tuntee ja mitä hän tekee. Tutustu kysymyksiin, mutta ei liian monta. Jätä todellinen konvo kasvokkain vuorovaikutukseen.

  teksti

9. Ole hilpeä

Kyllä voit mennä eteenpäin ja flirttailla. Ei ole sääntöjä, jotka sanovat, että sinun ei pitäisi ja jos yritätte nähdä, pidäkö sinut takaisin, ei ole häpeä käyttää pelin tyttöäsi!

 

10. Tee suunnitelma tapaamaan henkilökohtaisesti

Mikä on viestin kohta joka tapauksessa? Onko meille turvallisuusteksti, joten emme tunne yksin? Ei! Sitä käytetään vain tekemään suunnitelmia niin, että näet toisenne paljon aikaisemmin. Älä anna tekstiviestistä tulla puolustusta sinulle ja soita sen sijaan, että lähetät tekstiviestejä aina kun voit!

 

11. Pysy positiivisena

Yritä olla tekemättä vakavia keskusteluja tekstin kautta, koska se voi tuhota hyvät suhteet. On niin monia tapoja väärinkäsittää ja väärin tekstiviestejä, että jos todella kunnioitat jonkun, kerrot heille kaikki tärkeät tiedot henkilökohtaisesti tai puhelimitse, jos et voi olla henkilökohtaisesti. Tekstien pitäisi olla positiivisia ja lyhyitä.

 

12. Älä Trash Talk People

Olen nähnyt tämän tapahtuneen aivan liian usein, kun ihmiset eivät ymmärrä, että he ovat ryhmäteksteissä tai he vahingossa tekevät väärän henkilön tekstin. Varokaa sanoja muista riippumatta siitä, koska kuvakaappaukset voivat pilata suhteita ja vahingossa lyödä lähettää väärälle henkilölle, voi olla hyvin vahingollista jonkun itsetuntoa kohtaan. Kokeile parasta vain roskapostia ihmisille, ja vältät myös tekstiviestejä.

 

Viimeinen neuvonantajani ei ole reaktiivinen teksteissäsi ja ajattele, mitä aiot sanoa. Älä kiirehdi keskusteluja, sillä keskustelun taidoissa sanat ovat arvokkaita ja ne muokkaavat suhdettasi suhdetta niin, että he valitsevat heidät viisaasti ja puhuvat sydämestä.

Leave A Comment

+ 35 = 44