Miten saat poikaystävänne huomion | progressivenewsdaily.info

Miten saat poikaystävänne huomion

Annan sinulle pienen salaisuuden, joka ei todellakaan ole kovinkaan salainen: miehillä on lyhyet huomiot. Elleivät ne ole liimattu televisioon, joka toistaa eeppistä peliä Xbox-laitteella, et voi odottaa, että he kiinnittävät huomiota sinuun muutaman minuutin ajan - ellet ole alastomainen.

Totuus on, että poikaystäväsi tarvitsee vähän apua poistamaan hänen elämänsä ja keskittymällä sinuun. Sen jälkeen, kun alkuperäinen "kuherruskuukausi-vaihe" on ohi, hän palaa todennäköisesti enemmän kuin kiinnittää huomiota asioihin, joita hän teki ennen kuin sait yhteen. Jos aiot tuoda silmänne takaisin sinulle hyvää, tässä on kaikki parhaat keinot saada poikaystävänne huomiota.

  1. Get Naked!

Tämä on # 1 syystä. Yksi varmimmista tavoista saada poikaystävänne huomion on, jos otat sen häneltä. Ja paras tapa tehdä se on liuska alas mitään ja vain kävelemään hänelle. Vaikka hän aikoo vain terrorisoida pienen kylän ja voittaa pelin, jota hän pelaa, hän seuraa heti sinua.

Eli jos te kaksi olette tällä mukavuustasolla jo. Tosiasia on, että nähdessään tyttöystävänsä täysin alasti ei vain hämmästytä häntä kiinnittäessäsi huomiota sinuun, mutta hänen miehen vaistot tekevät siitä lähes mahdottomaksi jättää sinut yksin vielä minuutiksi.

  1. Laita jotain erikoista

Tämä voi liittyä siihen, että saat alasti, mutta ei välttämättä tarvitse. Voit helposti laittaa jotain ylimääräistä erityistä hänelle, joka ei ole alusvaatteita, vaikka alusvaatteet on loistava tapa lähteä, jos haluat varastaa hänen huomionsa.

Voit vain laittaa super söpö auringon mekko, tiukka asu, tai jopa seksikäs, silkkinen, uusi kama ja saada hänen huomionsa yhtä helposti. Tavoitteena on käyttää jotain tavallisesta, jotain, josta hän on yllättynyt nähdäkseen sinut sisään. Joten jos yleensä tanssit talon ympärillä farkkujen parissa, heitä heidät pesuun ja kaivaa heitä seksikkään pukeutumisen sijaan.

harrastukset

  1. Katketa ​​joitain hänen harrastuksiaan

Jos syy, johon hänen huomionsa ei ole, johtuu harrastuksista, joita hän näyttää pakkomielle viime aikoina, yrittävät osallistua niihin. Näytä hänelle, että voit yhtä helposti hypätä ja olla osa hänen harrastuksiaan.

Hän ei vain kiinnitä huomiota oikeaan suuntaan - sinuun - mutta hän on myös todella onnellinen ja innoissaan, että laitat aikaa ja vaivaa johonkin hän on kiinnostunut. Se herättää jälleen kiinnostuksensa ja jopa lisää hieman jotain erityistä myös suhteellesi.

  1. Ole Aloof

Joskus paras tapa saada miehesi huomion on ottaa sinut pois hänestä. Älä välitä hänestä! Ole salaperäinen. Älä kerro minulle, missä olet menossa, kun suunnittelet tyttöjen kanssa iltaa. Sanotaan vain, että olet "ulos" ja tule myöhemmin kotiin.

Hän on todella kiinnostunut siitä, mihin olet menossa ja kiinnittää erityistä huomiota sinulle ennen kuin menet ja kun tulet takaisin selvittämään kaiken, mitä teit, kun olit vain "ulos". Jos haluat lisäbonuksen, pukeudu vaikutukseen.

waiter2

  1. Flirttakaa Hot Waiterin kanssa

Olen sitä mieltä, että tämä toimii asiantuntevasti illalla, kun poikaystäväni on imeytynyt puhelimeen koko ajan eikä hänellä ole tilaa kiinnittää huomiota minuun. Vain varma viettää paljon aikaa kuunnella kuumaa tarjoilijaa ja jopa antaa hänelle kahta tai kaksi - kun poikaystäväni katselee.

Se saattaa tehdä hänelle hieman kateellinen, mutta se tarkoittaa myös, että hän on vihdoin laskenut puhelimensa ja on valmis katsomaan sinut itse. Älä vain ota sitä liian pitkälle, jotta hän olisi todella hullu, koska sillä voisi olla haitallisia vaikutuksia.

  1. Tee dramaattinen (houkutteleva) fyysinen muutos

Mutta älä kerro häntä siitä. Leikkaaminen 6 tuumaa pois hiuksesi ja lisäämällä joitakin kohokohtia olisi varmasti saada hänen huomionsa. Salainen on vain tehdä se itsellesi eikä erityisesti saada hänen huomionsa.

Joten jos olet aina halunnut bangs, nyt on aika tehdä leikkaus. Hän ilmeisesti huomaa jotain rakeaa ja ymmärtää, että kenties hänen pitäisi kiinnittää enemmän huomiota sinuun ja hei, ehkä hän rakastaa ulkoasua niin paljon, että riittää pitämään hänen huomionsa pitkään.

  1. Pelaa vaikeaa saada

Tiedän tiedän. Hän on jo saanut sinut. Sanon, että sinun ei pidä vain antaa sitä aina, kun hän haluaa. Sinun ei pidä antaa huomionne hänelle, jos hän ei anna häntä sinulle. Joten on vaikea saada!

Kun hän kiittää teitä, kiitos ja mene pois - jätä huone kokonaan. Tee hänet etsimään sinua saadaksesi, mitä hän haluaa, ja hän jakaa sen huomion, kuten et uskoisi.

pizza

  1. Tee hänen suosikki ateriansa

Joskus sinun on syyllistyttävä matkaan poikaystäväsi saadakseen hänen huomionsa. Käsittelemällä kätevästi hänen ateriansa, hän ymmärtää, kuinka paljon aikaa ja vaivaa laitat sisään saadaksesi hänet tuntemaan itsensä erikoiseksi ja hän näyttää varmasti, että hän välittää.

Tämä ei koske vain ruokaa. Voit tilata hänelle pizzan, kun et ole siellä vain, jotta hän voi nauttia sen jalkapallopelin aikana hänen ystävänsä kanssa tai voit saada hänelle kaksi konserttilippua kyseiselle bändille, jota et pidä, mutta tiedät, että hän rakastaa. Pienet asiat, jotka osoittavat hänelle välitän, tekevät hänestä todella enemmän huomiota.

viehättävä

  1. Tuo vanha hajuvesi

He sanovat, että tuoksu on maailman voimakkain muistin haltija. Joten jos muistat, mitä parfyymiä käytit ensimmäisenä päivämääränä tai ensimmäistä kertaa, kun kaksi teistä kuumennettiin raskaiden levyjen kesken, ottakaa se pois ja huuhtele itseäsi siinä.

Varmista sitten, että pääset todella lähelle häntä. Varmista, että hän voi hajuilla sinua ja toivoa, että hän todella muistaa, mistä se on. Hänen pitäisi todella huomata, ja sinulla on kaikki hänen huomionsa.

tie trip

  1. Suunnittele matkustaminen häneltä

Poissaolot tekevät sydämestä voimakkaamman. Ehkä kaksi teistä ovat viettäneet liikaa aikaa yhteen viime aikoina, ja siksi hänen huomionsa näyttää olevan muualla. Joten suunnitella matkan tyttöystävänne kanssa ja puhua siitä koko ajan hänen kanssaan.

Mene jonnekin todella hauska, joka ei ainoastaan ​​teke hänestä kateelliseksi, vaan tekevät hänet kaipaamaan sinua ennen kuin olet poissa. Kun tulet takaisin, se on kuin olisit mennyt kuukausia, ei vain muutama päivä.

Kun poikaystävänne on kiinnostunut jotain muuta, voi tuntua vaikealta saada sitä takaisin sinuun. Jotkut näistä vinkkeistä ajoittain aukeavat todella silmiin, mitä hän on kadonnut. Onko sinulla mitään epäselvää tapaa saada poikaystävänne huomiota? Kerro meille, miten se meni alla!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

73 + = 75

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map