Miten saada poikaystävä lukiossa

Joten viimeinen artikkeli, "Miten saada poikaystävä", sai minut ajattelemaan. Ovatko nämä säännöt aina samat? Onko jokin poikkeus vai ympäristö, joka muuttaa asioita ja missä vaiheessa elämässämme, jos on, onko vertaispaine osalla? Otin jonkin verran aikaa katsomaan omia kokemuksiani ja löysin yhden sokaisen ilmeisen vastauksen: lukio.

Sijaintimme mukaan vietämme kaiken kolmesta seitsemään vuoteen lukiossa, ja niissä vuosina voimme alkaa kypsyä, kokeilla ja lopulta löytää itsemme. Lukio on matkaa, ei pelkästään koulutusta vaan sen selvittämistä, kuka olemme ja oppimme siirtymään olemasta lapsi, teini ja sitten aikuinen. On kyseenalaista, että se on elämässämme tärkein aika ja muodostaa sen, miten voimme selvitä.

Nykymaailmassa suhteet ovat yhä näkyvämpiä koulussa. Jotkut viimeiset, jotkut eivät, mutta vain jokainen teini haluaa olla yhdessä, jos vain nähdä, mitä kaikkea hätää on kyse. Siellä on ongelma. Useimmat ihmiset alkavat ensimmäistä suhdettaan lukiossa, mutta koska se on ensimmäinen heidän aloittaessaan, voi olla hankalaa. Sinulla ei ole aavistustakaan, mistä alkaa etsiä poikaystävää tai miten saada kaveri kiinnostunut. Siksi olen keksinyt käteviä vinkkejä auttamaan.

ec4550dc97e428343491566cf0314a95

Vinkki yksi - Ole ystävät ensin

Mahdollisuudet ovat, jos olet lukiossa, tiedät jo, että kaveri haluaisi olla poikaystäväsi. Olet todennäköisesti nähnyt hänet paljon luokissaan tai törmää hänelle hallissa. Tarkoittaako se, että hän on poikaystävä materiaali? Ei vain siksi, että olet ihastellut häntä etäisyydellä tai jakanut muutaman sanan hänen kanssaan, ei tarkoita, että sinun pitäisi napata härkä sarvet ja kysyä häneltä. Suosittelen tutustua hänet ystäväksi ensin. Kysy häneltä, jos voit lainata kynän luokkaan, tämä saa sinut puhumaan. Sieltä pyydä häntä hieman itsestäsi, saamaan tietää, mitä hän haluaa ja katso jos sinulla on jotain yhteistä. Luota minuun, kun sanon, että parhaat suhteet perustuvat ystävyydelle. Jos ystävyys muodostuu, jumittele hänen kanssaan yhä enemmän. Kipinöinti muodostuu joko väliin tai se ei tule. Muista vain, ettet voi pakottaa rakkautta.

ccd3649b43a1b0d3147d78aa5a2d1a54

Vihje kaksi - Ole rento

Okei, joten tiedän, että olet hermostunut. Vatsasi on luultavasti solmuissa vain ajatellut puhua hänelle ja kämmentäsi ovat todennäköisesti tahmeita hikeä. Rentoudu vain. Ota syvään henkeä ja rauhoita. Hän on vain kaveri, ihminen aivan kuten sinä, hän ei pure. Jos annat itsesi hermostuneeksi, kun puhut hänelle, hän näkee sen. Tulet todennäköisesti toimimaan hieman outo, jos ei ole hankala, ja pelottaa hänet pois. Ole vain oma itsesi.

f7172d19451ec89323aa3c154588e43c

Vihje Kolme - Ole Sinä

Lukio on tunnetusti sosiaalisesti syrjäytyneitä ihmisiä, koska he ovat erilaisia. Jokainen on epätoivoinen sopivaksi ja ei ole luokan huonosti, mikä aivan liian usein tarkoittaa, että ihmisten ainutlaatuisuus voi olla piilossa. Sinä olet kuitenkin ja se on kaikki mitä sinun pitäisi koskaan pyrkiä olemaan. Älä muuta itseäsi sopivaksi väkijoukon kanssa. Kaveri (ja monet muut!) Todennäköisesti ihailevat, että et pelkää näyttää oikeita värejäsi. Et pidä siitä, jos huomaat hänen tekevän olevansa joku muu, vai mitä? Ei, ajattelin, niin muistan, että hän tuntee saman. 

2248321f345e49ead182799543005ba2

Vihje Neljä - Älä tunne painetta

Nyt, ennen kuin ohitat tämän kohdan, haluan sinun kysyä itseltäsi: miksi haluat poikaystävän niin huonosti? Jos vastaus sisältää kaiken etäisyyden, kuten "sisäänpääsyyn", "koska kaikilla muilla on yksi" tai "Olen 16 ja minulla ei ole koskaan ollut", älä lopeta nyt etsimistä. Se on vertaispainetta puhumalla, ei todellisista toiveistasi. Kyllä, rakastuminen on hämmästyttävää. On hienoa, että joku jakaa hyvät ajat, kyyti yöllä ja ottaa sinut, kun olet alas, mutta et voi pakottaa näitä asioita. Useimmat lukion suhteet eivät kestä, joten älä huoli, jos sinulla ei ole sellaista. Ensimmäinen suhde alkoi, kun lähdin koulusta, eikä minulla olisi ollut muuta tapaa. Jotkut ihmiset eivät vain ole valmiita suhteeseen tuohon aikaan, he ovat jo tarpeeksi kiireisiä elämään yleensä ja ovat enemmän kuin onnellinen ollakseen yksin. Koska nuori ja yksinäinen on hämmästyttävä ja vapauttava kokemus, niin älä tunne sinun tarvitse heittää sitä kiireessä. Nauti siitä, mitä sinulla on. 

bcd9d8eed6caa409a726e7702a3e2082

Okei, joten myönnän sen, se ei ollut täsmälleen askel askeleelta opas kaveri, mutta rehellisyys ei ole parempaa neuvoa kenenkään voi antaa sinulle. Kyllä, on olemassa tapoja houkutella kavereita helpommin, mitä voit tehdä, jotta hän todennäköisemmin haluaisi sinut ulos, mutta ellei sinulla ole juuri mainitsemia tärkeitä asioita, ei ole mitään asiaa. Silmäluomien kouristukset eivät pääse sinne missään, jos et anna persoonallisuutesi loistaa ja flirttailla hänen kanssaan, on turhaa, jos haluat suhdetta vääristä syistä. Lukio on vasta aikuisuuden alkua, joten kysyn sinulta, missä on kiire?

(Kaikki kuvat ovat kohteliaita Pinterst.com)

Leave A Comment

39 − 34 =