Miten saada kaveri pitämään kätesi

Voi hyvä käsi! Se on pohjimmiltaan helpoin ja helppokäyttöinen tapa muodostaa yhteyden henkilöön, johon olet kiinnostunut. Puhumattakaan ensimmäisestä intiimistä fyysisestä yhteydestä, jonka teet heidän kanssaan. Se on täydellinen tapa päästä eroon näistä jitters ja näyttää joku, että olet heidän osuutensa.

Jos haluat avata oven jotain muuta kuin ystävyyttä, saada kaveri kädestäsi on tie. Tässä on omat tapani, joilla voit saada hänet pitämään käsiäsi hetkessä.

flirtwithaguyinhighschool_4

  1. Ole Flirtatious

Ensin sinun on todella ilmoitettava hänelle, että olet kiinnostunut. Se antaa hänelle rohkeutta tarttua käteen, jos hän tietää, ettet vedä sitä heti. Twirl hiukset, hymyile paljon, ja ole super flirty hänen kanssaan. Aseta se niin, että hänellä on jotain työtä! Tyytymättömällä, annat hänelle luottamuksen tarttua siihen käteen.

  1. Pysy rauhallisena

Jos olet todella hermostunut, se näyttää läpi ja se ei ole koskaan hyvä. Ihmiset syövät muiden ihmisten tunteita. Tämä tarkoittaa sitä, että hermasi tulevat hieroamaan häntä ja hän tulee olemaan liian hermostunut siirtymään.

Pidä tunteet tarkistaa! Tiedän, että voi olla todella vaikeaa pysyä rauhallisena, kun murskaus seisoo kahden metrin päässä sinusta ja on mahdollista, että lopulta pystyt pitämään kätesi. Mutta vain hengitä ja rentoudu. Lisäksi, jos olet hermostunut, kädet saavat kaikki brutto ja hikinen - jotain, jota kukaan ei halua pitää.

flirtwithaguyinhighschool_1

  1. Hanki hänet yksin

Ei ole koskaan helppoa herättää rohkeutta pitää joku kätensä, kun ympärillä on joukko ihmisiä. Jos todella haluat hänen siirtyvän ja tarttua käsiisi, sinun on ensin saatava hänet yksin.

Voit vain pyytää häntä menemään johonkin "hiljaisempiin" puhumaan, viemään hänet poispäin ryhmästä tai todella muusta, joka saa hänet seuraamaan sinua pois väkijoukosta. Hän saattaisi jopa tarttua käsiisi yksin, jos hän on innoissaan siitä.

kysymykset to ask a guy-10

  1. Kosketa häntä enemmän ja enemmän

Hänen tulee tuntea olonsa mukavaksi ympärilläsi, ennen kuin hän voi liikkua ja pitää kättäsi. Aloita eri fyysisten yhteyksien aloittaminen hänen kanssaan. Kosketa hänen olkapäällään, kun hän sanoo jotain hauskaa, pukeutuu vyötäisensä kävelemään, ja vain olla kosketuksellinen, aina kun voit, niin hän tuntee mukavamman koskettavan sinua.

Tämä antaa hänelle luottamuksen, jonka hän tarvitsee tarttua käsiisi. Jos et ole koskaan koskettanut häntä millään tavoin, muotoon tai muotoon, hän saattaa tuntua hankalalta ja epämukavalta liikuttavan. Joten älä ole ujo! Aloita koskettaa häntä täällä ja sieltä aika ajoin.

kosketus

  1. Tartu hänen käsiinsä

Tiedätkö, että ihastuttava tapa voit tarttua miehen käteen ja kävellä hänen kanssaan koukussa kyynärpäät? No, se on pohjimmiltaan portti saada hänet pitämään kätesi! Se on täydellinen tilaisuus päästä lähelle häntä, aloittaa omat yhteytesi ja saada käsi lähelle häntä - antaa hänelle rohkeutta tarttua sinuun melko pieni käsi.

  1. Vatkaa hänet pois

Jos todella haluat hänen tarttua käteen, tartu ranteeseen ja vie hänet pois jonnekin. Tämä ei vain näytä häntä että haluat että hän on sinun ja haluat olla yksin hänen kanssaan, mutta se myös asettaa kätesi hänen vierelleen ja hän voi helposti vain työntää sen sinun.

Tämä on täydellinen ja hauska tapa viedä hänet johonkin, jossa kaksi voi olla yksin tai se on leikkisä tapa, jolla voit flirttailla hänen kanssaan ja aloittaa fyysisen yhteyden, joka saa hänet tuntemaan olonsa paljon mukavammin ympärilläsi.

ottaa a walk

  1. Kävele todella lähellä häntä

Jotta voit saada kaverin käsiisi, sinun on asetettava itsesi läheisyyteen. Tarkoitan, että sinun on oltava tarpeeksi lähellä, jotta jopa käsi kädetisi yhteen joka kerta. Käy riittävän lähellä häntä, että olkapäät koskettavat aika ajoin.

Tämä ei ainoastaan ​​anna sinulle mahdollisuutta olla todella flirty ja lähellä häntä, mutta se myös asettaa ajatuksen mielessään, kun kätesi koskettavat jo. Se tekee myös paljon helpommaksi, että hän vain tarttuu käsiisi ja jatkaa kävelemistä sen sijaan, että huuhtelee yrittääkseen hankalasti yrittää saada se kun se on kaukana.

Kävyn kaventaminen voi olla kovaa, koska et voi tarkasti hallita niitä. Seuraavien vinkkien seurauksena varmasti se tapahtuu. Oletko kokeillut jotain näistä vinkkeistä ennen?

Leave A Comment

52 − = 47