Miten saada hänet tekstin takaisin

Tässä on oppitunti nykypäivän viestinnässä. Kumma kyllä ​​me kommunikoimme enemmän peukaloilla kuin lauluäänet, eikä ole paljon painotusta siitä, miten tehokkaasti viestiä tekstiviestillä ilman, että joku poistetaan. Joten tässä on, miten olla hieman tietoisempi sanamallissamme, jotta voisimme antaa jollekulle positiivisen energian eikä häiritä niitä.

 

1. Älä teksti häntä esseitä

Tallenna pitkiä keskusteluja, kun olet henkilökohtaisesti. Jos se on jotain tärkeää, muista hänet kysymään "x", kun näet toisensa, koska se on keskustelu, joka on pidempi kuin teksti. Muista, että tärkeät ideat ovat usein virheellisiä tekstiviesteissä, jotta viestit ovat yksinkertaisia ​​suunnitelmien tekemiseen tai vain kohottamaan niitä.

 

2. Älä kirjoita hänelle merkityksettömiä asioita

Ole kunnioittavasti hänen aikastaan. Useimmat ihmiset lukevat aina tekstiä, koska juuri me kaikki teemme niin varmista, ette vain lähetä häntä jokaiselle ajatukselle, joka ponnahtaa mieleesi. Käytä sanoja huolellisesti, jotta ne ovat mielekkäämpiä.

 

3. Vain lähetä positiivisia viestejä

  Millä tavalla To Get a Guy to Text You Back

Koska toinen henkilö ei voi kuulla äänesi äänen tekstiviestissä, on tärkeää, että jätät kaiken, josta haluat keskustella, joka on vakava puhelinkeskusteluissa tai henkilökohtaisissa keskusteluissa. Jos luulet, etteivät he saa sitä, mitä sanot, olkaa turvallisia ja anna heille soittaa tai odottaa. Olemme usein kärsimättömiä, koska pystymme kommunikoimaan ihmisten kanssa niin nopeasti, mutta se voi aiheuttaa paljon väärinymmärryksiä puhua vakavista asioista tekstin kautta.

 

4. Keskity tavoitteisiin

Jos löydät itsesi odottamaan odottamaan häntä vastaamaan tekstiisi ja kiihtymään, keskity vain jotain muuta. Muista, että olet mahtavaa, pidäkö hän mielellään ja tekstin vastausaika ei ole tosi tärkeä. Et halua olla liian kääritty kommunikoimaan hänen kanssaan joka tunti päivän joka tapauksessa, koska et voi keskittyä tavoitteisiin. Pidä tavoitteesi etusijalla ja hän arvostaa sitä aikaa, jonka tarjoat hänelle.

 

5. Ole hieman sopimaton

Älä vain lähetä tylsää tekstiä siitä, tarvitsetko tarvitsemasi tai päivittäistavarat. Ajattele, mitä hän todella voisi tehdä. Tiedät, miten flirttailee hänen kanssaan ja mitä hän vastaa, joten käytä naisenne viettelevääsi lisätäksesi pienen mausteen hänen päivälleen. Tietenkään älä mene yli laidan ja pidä hauskaa ja kevyttä vain muistuttamaan häntä kuinka onnekas hänellä on kaunis nainen kuin itse elämässään.

 

6. Tehkää hänet nauramaan

Kerran hetken, lähetä hänelle jotain hauskaa. Ehkä hauska kuva, hauska video tai lainaus. Tämä on hieno tapa kirkastaa joku päivä erityisesti, jos heillä on jotain korostaen niitä. Ajattele tekstejäsi jakamalla energiaa jonkun kanssa ja sen sijaan, että teet draamaa tai henkilökohtaista elämänkriisiasi hetkenä, olkaa hauskoja!

 

7. Anna hänelle tilaa

Varmista, ettet tule pois tarpeeksi. Voit todella tuhota suhteen olemalla kiinni. Aivan kuten et halua hänen olevan kiinni päälle, jotta et voisi keskittyä muihin asioihin, sinun ei pitäisi tehdä sitä hänelle. Jos olet ahdistunut, istu vain, ota meditaatioluokka tai lue kirja omavaraisuudesta. Olemme kaikki turvattomia tietyllä tavalla, on tärkeää käsitellä niitä omalla tavallaan eikä tuoda heitä suhteeseen. Pidän sitä oikeina teille, ei ole mitään syytä sokeripäällystämiseen.

8. Ole kohottava ja innostava

Katsotaanpa kohta, kaverit omistavat oman stressinsa ja eivät tarvitse meitä lisäämään sitä. He käsittelevät yhtä paljon turhautuneita kuin me, joten yritä olla tyhjentämättä niitä kirkkailla teksteillä siitä, kuka sinut syöksyi pois tai mitä meni väärin päiväsi. Sen sijaan anna hänelle hyvää energiaa, kun lähetät hänelle tekstejä. Ehkä se on innoittava laina tai innostava valokuva. Muista vain, että kun olet mukava suhteessa, jokapäiväisyys on tilaisuus olla positiivinen tai negatiivinen ja meidän on aina oltava tietoisia kirkastamaan ihmisten päiviä. Jos sinusta tuntuu, että se on tyhjennetty, vetäytyä ja nukkumaan sen sijaan, että ottaisit sen ulos miehelle.

 

9. Kysy häneltä kysymyksiä

Mikä on hienoa tekstiviestejä, se antaa meille mahdollisuuden kommunikoida, vaikka olisimme erillään. Jos haluat tutustua paremmin tai näyttää hänelle, välität hänestä, käytä tekstejäsi kysyäkseen häneltä hänen elämästään ja hänen unelmistaan. Hän tuntee rakastavan tuen puhelimen kautta. Vältä puhumasta lakkaamatta itsestäsi ja hän ei saa ärsyttää teidän tekstejäsi. Hänen mielipiteensä tai neuvonsa pyytäminen voi myös osoittaa, että kunnioitat ja arvostat hänen mielipiteitään ja että luotat hänen älykkyyttään.

 

11. Älä käytä vain hymiöitä

Lyhennetään ajatuksiamme hymiöiden tai hymiöiden avulla, mutta se ei näytä paljon huolta toiselle henkilölle. Se on kuin sanoa hei olet arvoinen murto toisen otti minut valitsemaan tämän kuvan. Jos kerrot hymiöille tarinan, jonka he joutuvat selvittämään, se voi olla söpö ja houkutteleva, mutta pitää mielikuvasi tarkistaa, ennen kuin kaikki verbaaliset viestintäomme hajoavat.


Lopuksi, hyvät, jos hän ei tee tekstiä jatkuvasti, hän ei vain teitä. Älä ole epätoivoinen ja tuhlaa aikaa enää. On mukavia kavereita, jotka ovat sinun aikasi. Tietäkää, että ansaitsette kunnioitusta ja älä anna kenenkään huolehtia siitä, ettei heitä ole kiinnitetty huomiota. Kiva kaverit kommunikoivat mukavilla sanoilla ja muistavat myös heidän sanavalintoihinsa. Jos saat hyvää tunnetta hänen teksteistään, on todennäköistä, että hänellä on hyvät aikomukset, mutta jos sinusta tuntuu hämmentyneeltä tai harjattuna, tämä epäonnistunut kaveri ei ehkä ole taistelussa.

Leave A Comment

− 1 = 2