Miten saada hänet ehdottamaan – 7 täytyy tietää Vinkkejä

Joten olet ollut suhteessa jo jonkin aikaa - puhumme viikkoja, kuukausia ja vuosia - etkä ole vielä saanut rengasta. Hän kertoo, että hän rakastaa sinua ja olet varma, että hän on sinulle. Haluat viettää loput elämästänne hänen kanssaan, mutta hän ei ole vielä päässyt polviin. Mitä teet väärin? Tarkista nämä 7 on tiedettävä vinkkejä siitä, miten saada hänet ehdottamaan!

a7ddbeb8b5dfb928fb9470347b87b89e

1. Ensimmäinen selvitys: Haluako hän naimisiin?

Miehet eivät ole kuin naisia. Naiset (suurimmaksi osaksi) ovat lähetystyössä etsimään unelmansa ihmistä, asettumaan täydelliseen kotiin ja etsimään söpöjä kevyitä nauloja ja pöytään illallista kumppaninsa kanssa joka ilta. Mutta monet ihmiset pelkäävät - tai minun pitäisi sanoa petrified - ajatuksesta avioliitosta, ja mieluummin vältettäisiin kokonaan. Ennen kuin ajattelet tulevaisuuden sanomalla "minä" alttarilla poikaystäväsi kanssa, sinun on ensin selvitettävä, haluaako hän jopa mennä naimisiin. Ja hei, jotkut eivät vain. Joten jos hän sanoo ehdottomasti, älä ota sitä pahasti.

24f0e81a9c16a15fd05dcee2652c7cd6

 2. Arvioi: Onko oikea aika naimisiin?

Voit ottaa tämän paljon eri tavoin. Ensinnäkin, oletko kaksi sinä valmis tämäntyyppiseen sitoutumiseen? Sinun on varmistettava, että tunnet hänet tarpeeksi hyvin, jotta hän voisi viettää koko elämäsi hänen kanssaan. Loppujen lopuksi, jos huomaat jotain, jota ehdottomasti halveksit myöhemmin avioliitossa, se voi olla syy avioeroon. Varmista, että kaksi teistä tuntevat toisensa erittäin hyvin ja ovat saavuttaneet tietyn yhteyden, jota ei voida rikkoa.

Toiseksi, sinun on tarkasteltava taloutta. Häät tyypillisesti maksaa muutamia tuhansia dollareita, eikä se sisällä mekkoa, hääkakkua, istuimia ja kaikkea muuta, joka menee unelmasi häätsi. Tämä voi johtaa raskaaseen laskuun, joka maksaa sinulle yli kymmenentuhatta dollaria. Ja lisäksi kalliita häät, sinun täytyy miettiä, kuinka kallista se on vuokrata asunto / huoneisto / talon päälle muiden laskujen kuten sähkö, matkapuhelimet, vesi, roskat-se kasvaa melko nopeasti. Ovatko te kaksi taloudellisesti valmiita avioliittoon?

Lopuksi, onko se hyvä asia kaveriesi elämää kohtaan, missä olet valmis ottamaan vastaan? Jos olet molemmat nuorella puolella, kannattaa odottaa sitä vähän kauemmin varmistaaksesi, että ongelmia ei ole. Tai jos joku suunnittelee siirtyvän kollegalle, saatat haluta odottaa sen jälkeen, kun he ovat tehneet. Ehkä teidän elämässänne oli traumaattinen tapahtuma, joka estäisi sinut antamaan 100 prosenttia häälle ja avioliitolle. Jos tällä hetkellä ei ole selkeää polkua molemmille, odota kunnes "aurinkoinen taivas" on olemassa, ennen kuin tämäntyyppinen elämä muuttuu ja aikaa vievää sitoutumista.

a758cb86160db8009a5dc34d2b4b6ad1

3. Ajattele: painatko häntä?

Jos se on ollut useita kuukausia tai vuosia ja hän ei ole vielä päässyt polviin, sinun täytyy kysyä itseltäsi tämä tärkeä kysymys: painotatko häntä? Mikään ei pelkää kaveria irti avioliitosta enemmän kuin painava nainen. Hän ei halua painostaa (ja älä anna minun toistaa itseni!). Tämä ei ole vain pelottavaa hänelle, vaan on myös suuri irrotus, koska sinä saatat joutua tarpeeksi kaveriin. Älä puhu täydellisestä hääparistasi, älä puhu siitä, milloin haluat mennä naimisiin, ja mikä tärkeintä, älä kysy häneltä, kun hän aikoo ehdottaa. Hän haluaa olla mies ja tehdä valtava päätös omasta, joten älä paina häntä!

Kuitenkin, jos haluat sanoa ainakin yhden asian häät unelmista, anna sen olla jotain unelmasi vihkisormusta. Monet miehet pysäyttävät ehdotuksensa yksinkertaisesta tosiasiasta, etteivät he tiedä millaista rengasta saa heidän naisensa. Seuraavan kerran, kun te kaksi kuljeskellaan ostoskeskuksen läpi, ja kohtaat häälahjaksi, kerro vain mainitsematta, mitkä mielestäsi on henkeäsalpaava. Sitten anna sen mennä ja jatka kävelyä seuraavaan myymälään. Täysin rento, mutta se pysyy mielessä, kunnes hän ponnahtaa kysymykseen.

  1193be52554755d313508f2340f64e70

4. Ajattele: Pudotatko heikot vihjeet?

On eroa sanomalla, että "olisimme naimisissa oikein tässä hetkessä" ja "en haluaisi viettää paljon hauskempaa, jännittävää ja romanttista vuotta yhdessä", aivan kuten ero on "Miksi ette ehdottanut minä vielä "ja" Kuinka ikäsi näet itsesi naimisiin ". On täysin OK pudottaa hienot vihjeet tai peittää painostuskysymykset yksinkertaisella kysymyksellä, joka ei todellakaan anna sitä pois. Hienovaraiset vihjeet ovat parhaita, ja se antaa hänelle myös luottamuksen pyytämään kättäsi avioliitossa. Tiedän, emme todellakaan usko sitä, mutta ihmiset pelästyvät myös - eikä kukaan halua hylätä. Nämä pienet vihjeet antavat hänen tietää, että sanot kyllä, jos kysymys tulee satunnaisesti.

a1c2ca3253a143f13d426a68c62b50a8

 5. Laki: Ovatko naisia ​​suhteessa??

Jos kaveri ei tunne miestä suhteessa, ei hän millään tavoin aio ehdottaa. Se olisi kuin ehdottaa hänen parhaalle ystävällelleen, äidilleen tai muulle, mitä hän voi ajatella sinusta. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun on vähennettävä häiritsevää tai hallitsevaa luontoa, jonka saatat olla, ja anna hänen ryhtyä hallitsemaan. Koska naisen suhde tarkoittaa, että mies on ylimmäinen koira useimmissa tilanteissa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että anna hänen hallita sinua tai suhdetta. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että hän tuntee olevansa vahva, suojaava mies, jota hän on, ja olet hänen puolestaan ​​riippumatta siitä.

  f78d580d23f129b4d7f18c341052fb28

6. Laki: Teetkö hän paremman miehen??

Päivän päätteeksi miehet haluavat vain naisen, että he voivat tulla kotiin joka ilta. Uskollinen nainen, joka on siellä huolehtimaan hänestä, puhua hänen päivistään ja herättää hänet hymyilemään. Nainen, joka pysyy hänen vierellään riippumatta siitä ja aina kannustaa häntä tekemään paremmin. Sinun on varmistettava, että olette uskolliset, rohkaisevat ystävät, jotka hän on aina unelmoinut, mutta varo, ettet mene yli laidan ja toimi äidinä häntä kohtaan.

34f0a14c3ece0cd8d3637337055802f1

7. Laki: katsoo hyvää on pakko

Miehet rakastuvat siihen, mitä he näkevät, eivät mitä he kuulevat. Ja kun olet ollut jonkun kanssa pitkään aikaan, saatat alkaa saada "mukava". Mikä minulle on vain mukava tapa sanoa painon nousu, päällään vähemmän meikkiä ja heittää hiustesi lonkkalevylle aina, kun saat mahdollisuuden. Jos haluat pitää hänet kiehtovana ja innostuneina monien, monien tulevien vuosien ajan, sinun on pidettävä asiat mielenkiintoisina ja näyttävät aina parasta. Tämä ei tarkoita sitä, että sinun tarvitsee heittää pari tikkuja ja seksikkäintä punaista minihousua, jonka hiukset tulevat näkyviin ensi viikolla, tämä tarkoittaa yksinkertaisesti huolta itsestäsi. Syö terve, mene usein kuntosalille ja näytä hyvältä, kun se sopii. Selkeästi, jos se on lauantai-iltana kello 6, ja olet jo saanut footie-pyjamasi, tarvitsemme puhetta.

9857d934e8f1fe536d35aa78c7a24a90

 8. Viimeinen Resort: Keskustelu 

Joten olet kokeillut kaikkea, huh? Olet yrittänyt pudottaa hienoja vihjeitä. Olet aina hänen puolellaan riippumatta siitä, että hän jatkuvasti antaa hänelle kohteliaisuuksia ja rohkaisua, jota hän tarvitsee ... tiesit myös auttanut häntä saamaan tämän valtavan edistämisen töissä! Mutta riippumatta siitä, mitä teet, hän vain ei vaivaudu. Puhumattakaan, että olet molemmat tekemässä uskomattomia työpaikkoja, eikä se voisi olla parempi aika mennä naimisiin. Mikä antaa?

Jos olet odottanut ja odottanut ja et ole edes kuullut, että sana "vaimo" tai "avioliitto" tuli ihmisen sanastosta, saattaa olla aika istua alas miehesi kanssa ja käydä kiva keskustelu siitä, missä sinä kaksi seistä suhteessa. Jälleen, älä tule hänelle keskipitkällä, nalkuttavalla tai paineistetulla tavalla. Kysy häneltä, missä hän näkee suhteen menossa. Tämä on helppo, rento kysymys, joka antaa sinulle vastauksen, jonka tarvitset heti. Hänellä voisi olla selvää syytä, ettei hän ole pyytänyt sinua naimisiin hänen kanssaan, tai hän voi vain odottaa täydellistä aikaa. Ilmoittaako hän, mitä haluat kuulla vai ei, ainakin voit lopettaa kaikki kysymyksesi.

Ei ole mitään raskaampaa, masentavaa ja ärsyttävää, kuin olla pitkäaikaisessa suhteessa eikä koskaan kuullut sanoja: "Voitko mennä naimisiin?" En voi luvata, että nämä 7 vinkit tulevat maahan aviomieheksi, mutta voin kertoa teille tämä: nämä ovat 7 kaikkein tärkeimmistä asioista, jotka pääset lähemmäksi renkaaseen. Jos tämän ajan ja keskustelun jälkeen et vielä ole sidonnut solmua, saattaa olla aika harkita muita vaihtoehtoja. Haluan kuitenkin, että kuulet häät kelloja lähitulevaisuudessa.

Naimisissa olevat naiset, mitkä vinkit voisit antaa, auttoivat sinua saamaan rengas? Ja tytöille, jotka haluavat sitoa solmu, tehtiin jotain näistä vinkistä?

Leave A Comment

35 − = 25