Mitä tehdä, kun miehesi alkaa ottaa sinut vastaan

Suhteet ovat ehdottomasti vaikeita, ja siellä on runsaasti ongelmia, jotka saattavat kestää. Mutta yksi asia, jota sinun ei pitäisi koskaan ratkaista, pidetään itsestäänselvyytenä. Se on yksi pahimmista tunneista maailmassa, eikä kukaan pitäisi koskaan tuntua tällaiselta puolelta kumppaninsa kanssa. Korjaa tämä tilanne yhdellä näistä 11 tehtävästä, kun mies aloittaa sinut itsestäänselvyytenä.

0bfffc89b8da9d602ef42a97a86d4f2c

1. Tee itsesi varattu

Jos hän ottaa sinut itsestäänselvyytenä, sinun on ryhdyttävä huolestuttamaan vähemmän häntä ja keskittyä enemmän itseesi. Sanotaan, jatkaa intohimosi! Mene ulos ja tee jotain mukavaa itsellesi, kuten saada kynsiesi valmiiksi tai hiukset valmis. Ota tanssiluokka tai taidelaji. Tee asiat YOURSELF: lle ja pidä itsesi mahdollisimman kiireisenä.

2. Unohda hänen syntymäpäivänsä

Hänen iso päivä on tulossa, ja ehkä ennen kuin sinulla oli suuria suunnitelmia tehdä hänestä tuntuu erityisen. Mutta miksi sinun pitäisi päästä eroon siitä, että hän tuntuu itseltäsi hyvältä, kun hän tekee sinusta tuntuu niin vähäpätöiseltä? Unohda hänen syntymäpäivä. Hän on hullu, mutta ehkä tämä on se, mitä sinun tarvitsee tehdä näyttääksesi hänelle, että hän ei ansaitse mitään erityistä ennen kuin hän alkaa käsitellä sinua oikein.

3. Hang out kanssa Gal Pals enemmän

Joten hän ei tehnyt suunnitelmia kahdelle teistä tänä viikonloppuna - kuka välittää! Menkää hengailemaan tyttöystäväsi kanssa ja kokeile täydellistä räjähdystä. Kun hän kutsuu sinua viime hetken hengaamaan lauantai-iltana, kerro hänelle, että olet jo tehnyt suunnitelmasi kaveriesi kanssa.

8bc3852437f0c9d8f27579111dffdf72

4. Peruuta Hänet

Jos hän odottaa aina, että teet aikaa hänelle, kun hän haluaa tehdä jotain viime hetken, sinun on PERUUTA. Kerro hänelle, että et vain odota häntä, kun hän napsauttaa sormensa ja odottaa sinua näyttämään. Kerro hänelle, että sinulla on oma elämäsi ja et pidä itsestäänselvyytenä ja että sen odotetaan näkyvän joka päivä. Soitat laukaukset!

5. Hang out kanssa Guy Pals

Poikaystäväsi ei vie sinut johonkin haluatko mennä? Hän ei anna sinulle ansaitsemaa huomiota ja kiintymystä? Olen varma, että sinulla on muutama kaveri ystäväsi, joka haluaisi viedä sinut ulos ja tehdä sinusta keskellä huomiota. Tee se viattomaksi hangoutiksi kaverin ystävän kanssa, ja anna kaverisi tietää, miksi olet päättänyt rynnätä hänen kanssaan. Tämä on varma tapa ilmoittaa hänelle, että olet kyllästynyt ottamaan itsestään selvää, ja hän voi joko vauhdittaa tai antaa toisen miehen tehdä työtä.

6. Älkää kertoko hänelle kaikkea

Ehkä sinulla on uusi edistäminen - ÄLÄ KOSKAAN TAHANNA. Anna sen tulla keskusteluun satunnaisesti muutaman päivän kuluttua. Hän on yllättynyt, kun sanot hänelle, mutta voit vain kertoa hänelle, että hän ei tuntunut liian kiinnostuneelta, joten ette ajattelisi, että se olisi paljon kummallista.

d86c7ef68b2bca4dac53986ea660f267

7. Älä laita ulos

Hyvät, jos hän ottaa sinut itsestäänselvyytenä, älä ehdottomasti lakkaa! Hän ei ansaitse tutkia mieltäsi, ruumistaan ​​ja sieluasi, ellei hän käsittele sitä tapaa, jonka ansaitsisit käsitellä - kädet alas.

8. Tee hänet tekemään ensim- mäistä liikettä

Hän on luultavasti tottunut tekemään kaikki muutokset, olipa se sitten yksityisesti tai julkisesti. Jos tavoitat aina kättäsi, kun molemmat menevät ulos, ÄLÄ. Anna hänen pitää kätesi. Kun roikkuu sohvalla katsomassa elokuvaa, teke hänet suudella sinua ensin. Älä tee mitään hänelle ja hän saa vihjeen todella nopeasti, että hän tarvitsee korottaa sen.

9. Siirry matkalle itse

Ennen, olet ehkä halunnut mennä matkalle poikaystäväsi kanssa. Mutta poikaystäväsi ei yksinkertaisesti käsittele sinua oikein, ja tarvitset tauon. Sinun täytyy keskittyä itseesi ja hemmotella itseäsi. Joten mene eteenpäin ja ota matka itsellesi. Hän on järkyttynyt siitä, että häntä ei kutsuttu, mutta voitte kertoa hänelle tarkalleen, miksi hän ei ole mukana tässä pikku loma.

898d2d36d12167ddda389e37d2057cf9

10. Puhu Hänelle

Paras tapa päästä jollekulle ja ratkaista ongelma on kertoa heille. He eivät ehkä koskaan tiedä, mitä he tekevät väärin, ellei puhu! Pidä syvä, sydäntäsi sydämeen keskustelussa miehesi kanssa ja näe, voivatko kaksi teistä päättää siitä, mitä on muutettava ja korjattava. Hän voi olla hyvin anteeksipyyntö ja täysin tietämätön, ja vahvistaa, miten hän kohtelee sinua välittömästi.

11. Hylkää hänet

Tiedätkö mitä? Jos kaikki muu epäonnistuu, sinun on pakattava hänet! Älä tuhlaa aikaa jonkun kanssa, joka vie sinut itsestään selvänä, kun voit olla jonkun kanssa, joka kohtelee sinua arvokkaana jalokiviä.

Leave A Comment

+ 82 = 85