Mitä se tarkoittaa, kun unelmoit kokoontumisestasi?

Keskimäärin kukaan meistä unekselee seitsemän kertaa yötä kohti. Emme ehkä edes ymmärrä sitä, mutta se ei tee siitä mitään totta. Liian usein ihmiset eivät ymmärrä tätä ja väittävät, ettei koskaan unta, ei ymmärtäen, kuinka tilastollisesti epätodennäköistä, että todella on. Koska luet tämän, mielestäni on turvallista sanoa, että et ole yksi niistä ihmisistä. Aion ottaa kuvan ja sanoa, että muistat unelmasi melko paljon, ehkä useimmat yöt, ja aion ottaa toisen kuvan ja sanoa, että monilla niistä on tietty, hyvin erikoinen joku.

Mutta mitä se tarkoittaa, kun murskaus jatkuu pimeydessä unelmissasi? Miksi hän ei vain voi olla itseään todellisessa elämässä, miksi hän myös tyytyy unelmissani? Tässä on vastauksesi ...

d56990db4fc535c74d556da911baf6dc

Miksi

"Miksi" miksi "murskaus unelma haukkuu sinut" on yksinkertainen - ajattelet häntä aamulla ja et pysty unohtamaan häntä, kun poistut yöstä. Kun nukkua, alitajunta saa vapaata hallitusta ja tuolloin kuvastaa kuvia ihmisten, esineiden, paikkojen ja skenaarioiden avulla, joita olemme ajattelleet, kun olimme herättäneet.

Ei ole paljon muuta, miksi, kuten sanoin, se on yksinkertainen. Sinä keskityitte siihen, kun olet hereillä ja alitajunta yksinkertaisesti pelaa tätä tosiasiaa ja luo unelma siitä.

Mitä se tarkoittaa

Riippuen uskomuksista ja onko olet taikauskoinen, unet eivät voi tarkoittaa mitään tai ne voivat tarkoittaa kaikkea. He voivat piilottaa vihjeitä tulevaisuuteen tai syvimpiin toiveihisi tai he voivat yksinkertaisesti olla mitään muuta kuin mielesi pelaaminen sinulle. Jos et usko, että unet pitävät vihjeitä tulevaisuuksistamme tai näkemyksemme sieluihimme, suosittelen, että ohitat tämän osan, mutta se ei välttämättä ole sinulle.

Seuraavassa on muutamia yhteisiä unia, jotka voivat sisältää murskaamistasi ja mitä heitä yleisesti tulkitaan tarkoittavan ...

Uneksille suutelet murskaa symboloi rakkautta, vaikutelmia ja harmoniaa. Mielesi ilmaisee sinun herättävän toiveesi olla lähellä tätä henkilöä ja muodostaa jonkinlaisen liittämisen, tässä tapauksessa suhteen.

07469d4fc2fc05a8df62a38156ee323c

Älä pani, jos sinä ja murskauksesi haaveilet unessa. Tämä ei tarkoita sitä, että et ole yhteensopiva parina. Haaveileminen voi symboloida jännitystä ja yrität ratkaista sisäisen konfliktin. Tässä tapauksessa on todennäköistä, että mielesi yrittää kertoa kuinka turhautunut on, että murskasi on vain murskata. Se voi osoittaa, että mieli on valmis, jotta teistä tulee enemmän kuin ystäviä.

Jos saat unelmasi rakkausviestin tai kirjeen, etukäteen voi syntyä uusi suhde. Se kuitenkin myös symboloi, että olet epävarma jotain ja tarvitset varmuutta tunteistasi tai suhteestasi. Minun neuvoni tässä tilanteessa on olla toiveikas, mutta varokaa, älä anna epävarmuustesi parantua.

07e69b69253c14d985abbf1f26dd03fb

Mitä tehdä asialle

Kokonaisuudessaan haaveillut murrosta osoittaa, että sinulla on ratkaisematon ongelma hänen kanssaan tosielämässä, nimittäin että hän on vain murskasi eikä poikaystäväsi. Sinun on ryhdyttävä toimiin reaalimaailmassa yrittämällä päästä lähemmäksi häntä nähdäksesi, onko kortin suhde vai ei. Joko niin, unelmasi hänestä todennäköisesti kasvavat vähemmän, ellei lopettaa kokonaan, kun alkaa elää fantasiasi puhua hänelle jokapäiväisessä elämässä. Mahdollisuudet ovat, sinusta tulee myös onnellisempi. Sen sijaan, että herätessäsi tunne, joka on hieman ontto joka aamu, kun unelmasi on vain unelma, lopetat joka päivä tunne, joka täyttyy, että puhut hänelle.

Yritä lukea artikkeliani How to Get Your Crush Like You vihjeitä siitä, miten vuorovaikutuksessa murskata todellisessa elämässä. Niin paljon kuin me kaikki haluaisimme, emme voi jatkaa haaveilla ikuisesti. On aika lopettaa unta ja alkaa elää, niin mene sinne ja tee murskaus pudota päätä kannoille puolestasi!

Leave A Comment

− 2 = 1