Mitä se tarkoittaa kun kaveri tarkistaa sinut ulos

Olemme kaikki olleet toisella puolella kaveri, joka tuijotti meidät silmiin. Toisin sanoen me olemme kaikki tarkistaneet miehen. Olipa ne hienovaraisia ​​sen suhteen tai tekeekin sen erittäin ilmeiseltä, me yleensä poimitaan näistä asioista melko helposti.

Ehkä se johtuu siitä, että olemme niin tarkkaavainen, kun on kyse muista silmistä, jotka seuraavat meitä tai ehkä se johtuu siitä, että kaverit ovat vain kauheita kätkemään sitä. Mutta vaikea määritellä, mitä kaveri tarkoittaa, kun hän tarkistaa sinut ulos. Toki hän voi vain ajatella, että olet houkutteleva, mutta mitä enemmän se voisi tarkoittaa?

Jos jätät vain miettimään, mitä se tarkoittaa, kun kaveri tarkistaa sinut, et ole yksin. Olen puhunut muutamille ystäväni ystäville ja he ovat valaistaneet tämän erittäin kysyttyyn kysymykseen.

Kuinka kertoa, kaveri tarkkailee sinua

Ensimmäinen asia on ensimmäinen, sinun täytyy pystyä kertomaan, jos kaveri tarkkailee sinua, ennen kuin voit selvittää, mitä se tarkoittaa. Jos et ole kovin hyvä tässä, nämä vinkit auttavat sinua havaitsemaan jonkun helposti.

  1. Hän tuijottaa.

Tämä on tärkein syy, jonka tunnet. Jos hän tuijottaa sinua - varsinkin jos hänellä on hölmöä katse hänen kasvonsa - se johtuu siitä, että hän tarkkailee sinua.

  1. Hän etsii kehoa ylös ja alas.

Tämä on varmasti varma merkki siitä, että hän tarkastaa tavarat. Jos hän houkuttelee koko kehosi, hän tarkkailee sinua.

  1. Hän nopeasti näyttää pois, kun käännyt hänet kohti.

Tämä tarkoittaa, että hän vain katseli sinua. Ja koska hän kääntyi pois, se tarkoittaa, että hän ei halunnut sinua näkemään. AKA, hän tarkkaili sinua.

  1. Hän katsoo sinua silmiin ja hymyilee.

Jos kaveri tekee tämän, hän tarkkailee sinua kokonaan ja ei edes pelkää näyttää sitä. Tämä on varma tyyppi tarkistaa sinut ulos.

  1. Hän nudges hänen ystävänsä, sitten näyttää tiesi.

Kun kaveri tekee tämän, se tarkoittaa, että hän vain tarkkailee sinua ja haluaa varmistaa, että hänen ystävänsä näkevät kuinka kuuma olet.

Mitä se tarkoittaa kun kaveri tarkistaa sinut ulos

Mitä se tarkoittaa kun kaveri tarkistaa sinut ulos

Nyt, kun olet tajunnut, haluat tietää, mitä kaikki nämä katseet tarkoittavat. Tässä on yleisimpiä syitä, että kaveri tarkkailee sinua.

  1. Olet todella houkutteleva.

Tämä on ilmeistä. Jos kaveri tarkkailee sinua paljon, se tarkoittaa, että he nauttivat katsellen sinua, koska olet houkutteleva.

  1. He eivät edes ymmärrä, että he etsivät.

Tämä on hyvin yleistä. Joskus kaverit eivät edes tiedä, että he tarkkailevat sinua. Heidän silmänsä vetäytyvät automaattisesti kohti sinua ilman heidän tietämystään.

  1. Jotain, mitä käytät, on silmiinpistävää.

Jos sinulla on valoisa paita, hame tai jopa todella matala-leikkauspaita, kaveri aikoo tarkistaa sinut, koska hänen silmänsä vain vaeltavat siellä.

  1. He haluavat tutustua sinuun paremmin.

Ilmeisesti, jos kaveri tarkkailee sinua, hän hyväksyy sen, kuinka siistiä olet. Jos he tekevät jatkuvasti, se voi tarkoittaa, että he haluavat tuntea paremmin ja ehkä päivämääräsi.

  1. He puhuvat sinusta.

Jos kaveri tarkkailee sinua ja sitten kääntyy puhua jonkun kanssa, se tarkoittaa, että he ehdottomasti puhuvat sinusta. Ehkä he puhuvat jopa siitä, kuinka hän vain tarkkaili sinua.

Kaverit eivät ole vaikeimpia ihmisiä lukemaan. Jos tiedät nämä yksinkertaiset tempput, voit kertoa, kun kaveri tarkkailee sinua ja mitä se tarkoittaa.

Leave A Comment

28 − = 24