Mitä puhua kanssasi

Yksi pelottavimmista asioista murskata on se, että sinun on todennäköisesti puhuttava heille jonain ajankohtana. Ainoa ajatus nousta ja sanoa, "hi" voi jättää sinulle hikoilua, vapinaa ja todella hermostuneita ja et ole edes tehnyt sitä!

Me kaikki joudumme hermostumaan ennen kuin puhuimme murskautumme vain siksi, että pelkäämme. Pelkäämme hylkäämistä ja pelkäämme, että he eivät pidä meistä kenestä olemme. Ainoa tapa päästä yli on ymmärtää, että jos olet itse.

Jos syy olet niin hermostunut yksinkertaisesti, koska et koskaan tiedä, mitä puhua heille, voimme auttaa! Se voi tuntua vaikealta miettimään, mitä puhua murskaamisesi kanssa, mutta onnekas sinulle, meillä on kaikki mitä tarvitset, jotta voimme keskustella murroksen kanssa, jota he eivät koskaan unohda.

Mitä puhua ensimmäistä kertaa

kaveri-tyttö puhuva

Ensimmäisen keskustelun aloittaminen murskalla voi olla vaikeinta yksinkertaisesti, koska et tiedä paljon niistä. Näin voit puhua ensimmäistä kertaa.

 1. Sinun ympäristösi

Keskustelun aloittajia on ympärilläsi, jos kiinnität tarkkaa huomiota. Kävele murskaimistasi ja mainitse jotain henkilöstä, joka kerää nenänsä tai puhu siitä, kuinka kauan linja on, jos te kaksi ovat lähellä toisiaan. Käytä ympäristöäsi herättämään keskustelun ensimmäistä kertaa.

 1. Esittele itsesi

Yksi helpoimmista asioista, jotta voisit puhua murtumasta ensimmäistä kertaa, on vain kävellä ja esitellä itsesi. Ehkä sinulla on luokka yhdessä tai näet toisiaan usein, mutta he eivät oikein tiedä, kuka olet. Kerro heille oma nimesi ja että on hauskaa, kuinka näet jatkuvasti toisiaan. Se on kuin maailmankaikkeus haluaa tavata ja antaa vain sitä, mitä se haluaa.

 1. Kysy heiltä apua

Ihmiset ovat aikeissa auttamaan muita - varsinkin jos heitä pyydetään, koska se on vain kohtelias. Joten jos olet todella epätoivoinen puhua murskaa, pyydä heitä auttamaan sinua jonkin kanssa. Parempi vielä, teeskennät, että pudotat jotain heidän läheisensä ja odottavat, kunnes he hakevat sen. Tämä herättää kiitollisen keskustelun ja voit puhua siitä, miksi olet niin kömpelö sinä päivänä.

 1. Keskustelu nykyisistä tapahtumista

Tämä on klassinen tapa aloittaa keskustelu murroksen kanssa. Tuo esiin jotain uutisia viime aikoina näkyvästi ja kysy, oletko kuullut siitä. Jos heillä ei ole, voit täyttää ne, ja jos heillä on, voit pyytää heidän mielipidettään.

 1. Keskustele toistensa ystävien, luokkien jne. Kanssa.

Jos murskaus on ystäväsi ystävä, voit helposti keskustella jostakin ystävästä ja aloittaa keskustelun tällä tavalla. Voit myös tuoda esiin luokan, jonka kaksi teistä ovat yhdessä tai edes puhu samasta opettajasta, jos et ole samassa tarkassa luokassa.

Mitä puhua tekstistä?

sexting_3593488b

Wahoo! Nyt kun olet saavuttanut numerosi, voit varmasti kehittää pelisi keskusteluissa murskaustasi. Tekstitys on erinomainen tapa avata, koska sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että he näkevät heidät henkilökohtaisesti.

 1. Niiden suosikit

On aina helpointa tutustua jokuin oppimalla suosikkejaan. Kysy heiltä, ​​mitä heidän suosikki elokuva on, ruoka, väri jne. Yllätyt kuinka nopeasti keskustelu syntyy, kun molemmat rakastavat samaa asiaa.

 1. "Vahingossa" teksti niitä

Tätä tekniikkaa on käytetty pitkään, koska se melkein aina saa keskustelun. Lähetä heille teksti, mutta anna sen lukemaan, kuten haluat lähettää sen jollekin toiselle. Jotain yhtä yksinkertaista, "Ugh! Koirani löysivät uudelleen, (lisää väärä nimi tähän),"Riittää saada heidät vastaamaan ja voit alkaa puhua koirastasi irti!

 1. Lähetä hauskoja kuvaviestejä

Tämä on suosikkini tapa aloittaa keskustelu murroksen kanssa. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on löytää hauska kuva verkossa, joka muistuttaa heistä ja lähettää sen omalla tavallaan. Se antaa heille naurun ja he ovat varmasti valmiita puhumaan ja keskustelemaan kuvasta myöhemmin.

Mitä puhua puhelimessa?

462103458

Keskustelu puhelimessa vie keskustelun seuraavalle tasolle, koska puhelinkeskustelut ovat yleensä hieman intiimimpiä ja niillä on paljon enemmän tilaa hankalia hiljaisuuksia varten. Näin voit täyttää hiljaiset tauot.

 1. Keskustele päivänne

Kerro heille hullu, tapahtumarikas asia, joka teille tapahtui sinä päivänä. Kerro heille stressistäsi koulussa tai työssä, ja se tulee ehdottomasti herättämään jonkinlaisen keskustelun heidän kanssaan. He kysyvät sinulta yksityiskohtaisesti näistä asioista ja keskustelu jatkuu.

 1. Kerro heille jotain uutta, jota opit

Opit jotain uutta joka ikinen päivä, tajuatko sen vai ei. Tämä on loistava tapa paitsi puhua jotain murrosta, mutta voit jopa opettaa heille jotain tai kahta. Sen ei tarvitse olla erittäin dramaattinen, kunhan se on mielenkiintoista, se aloittaa keskustelun.

 1. Kysy heidän päivistään

Älä unohda kysyä heiltä myös heidän päivistään! Tämä jättää pallon heidän oikeustilaansa ja vie vähän paineen pois sinusta, jotta voit keskittyä siihen, mitä he sanovat enemmän kuin vain yrittää ajatella erilaisia ​​asioita puhua.

Jännittäviä aiheita puhua

puhu-to-murskata-2

Nämä ovat joitain kehittyneempiä ja laatikon ulkopuolisia aiheita, joiden avulla voit puhua murtumisesta, joka voi herättää hienoja keskusteluja!

 1. Pelaa "Would You Rather"

Tämä peli voi olla voimakasta ja aloittaa keskustelut, joita kukaan teistä ei halua lopettaa. Sinun tarvitsee vain kysyä, milloin ne mieluummin tekevät kahdesta tilanteesta ja odottavat vastauksensa. Sinulla on mahdollisuus oppia lisää niistä samanaikaisesti!

 1. Kysy 20 kysymystä

Pelaa 20 kysymystä! Ei vain, että sinä opit kauhistuttavan paljon heistä, mutta yksi heidän vastauksistaan ​​tulee tekemään mielenkiintoisen keskustelun. Voit myös näyttää heille, kuinka paljon sinulla on yhteinen peli.

 1. Puhua siitä, mitä supervaltoja haluatte

Me kaikki toivomme, että meillä oli jonkinlainen valtavoima, eikö? Tämä on hauska kysymys, koska he saattavat haluta suurvaltaa, jota et ole edes ajatellut syistä, joita et voisi ajatella. Tämä voi auttaa sinua oppimaan lisää niistä samalla pitämällä keskustelun valossa ja hauska. Voit jopa keskustella siitä, mikä voimallasi voittaa taistelussa!

 1. Kysy mitä he tekisivät miljoonalla dollarilla

Monet ihmiset voisivat vastata tähän kysymykseen eri tavoin ja eri syistä. Kysymällä heille tämä kysymys avaa kokonaan uuden keskustelun heidän syvimmistä toiveistaan ​​elämässä - jos raha ei ole ongelma.

 1. Kysy heiltä heidän elämän tavoitteistaan

Tämä voi olla jotain, todella. Kysy heiltä heidän lyhyen aikavälin tavoitteistaan, pitkän aikavälin tavoitteistaan, elämän tavoitteistaan ​​ja jopa tavoitteistaan ​​koululla ja pienillä aihealueilla. Koska tämä on aihe, jota he ovat intohimoisia, he ovat erittäin kiihkeitä ja valmiita puhua siitä pitkään kanssasi!

Vinkkejä puhuttaessa murskaaseen

pickup-girl-kirjastosta

Puhuminen murskaamiseen saattaa vaikuttaa helppoa, jos sinulla on luettelo asioista, joista on puhuttava, mutta tässä on muutamia vinkkejä, jotka ohjaavat keskustelua entistä enemmän ja rauhoittavat hermojasi.

 1. Kysy seuranta-kysymyksiä

Seuraavat kysymykset ovat paras tapa pitää keskustelu elossa. Jos he pitävät tiettyä ruokaa, kysy heiltä miksi. Jos he haluavat tulla astronautiksi, kysy heiltä, ​​minkä vaikutuksen he halusivat noudattaa tätä polkua.

 1. Ymmärrä, että he ovat vain henkilö

Ei tarvitse hermostua puhua jollekulle. He ovat vain henkilö! Et koskaan tiedä, he voivat olla yhtä hermostuneita puhuvan sinulle. Kun huomaat, että he ovat vain ihminen, sinusta tuntuu vähemmän peloissaan.

 1. Ole itsevarma

Ihmiset rakastavat puhua muiden kanssa, jotka ovat varmoja. Jos kävelet murskaamalla luottavaisin mielin, he ovat hämmästyneitä ja haluavat puhua jonkun kanssa, joka toimii kuten sinäkin. Muistuta itseäsi siitä, kuinka suuri olet oikeassa ennen kuin puhut murskaamistasi ja se menee paljon tasaisemmaksi.

 1. Ole oma itsesi

Älä koskaan yritä olla joku, jota et ole. Juuri siksi, että haluat murskata kuin sinä, ei tarkoita sitä, että sinä pystyt pelaamaan kaikista asioista, joita he tekevät. He ymmärtävät vähän aikaa sitten, että olet väärennös ja he eivät pidä siitä.

 1. Pidä hauskaa!

Älä unohda, että sinulla on murskata tätä henkilöä syystä ja sinun täytyy pitää hauskaa keskusteluissasi. Hauska on tarttuvaa ja jos puhut, että sinulla on hauskaa elämästänne, murhaasi seuraa ja nauti puhua sinulle.

Puhuminen murskaamistasi ei välttämättä ole raketti tiede, mutta voi olla melko vaikea hallita. Näiden vinkkien avulla voit puhua mistä tahansa murskauksestasi helposti ja luotettavasti!

Leave A Comment

52 − = 51