Mitä pojat etsivät tytöille | progressivenewsdaily.info

Mitä pojat etsivät tytöille

Oletko koskaan miettinyt, mitä miehet todella haluavat naiselle? Saatat luulla, että hän on vasta houkuttelevan hymyn ja kuuman ruumiin jälkeen - mutta olisit yllättynyt siitä, että miehet todella ajattelevat paljon syvemmälle ja haluavat enemmän kuin naiset, joilla he ovat. Ja vaikka ei ole "cookie cutter tyttö" jokaiselle miehelle, tässä on 10 tavallisinta (ja tärkeintä) mitä miehet etsivät tyttö, jonka he haluavat olla.

f380f03610200ab34d1b3800c9197e2e

1. Hän on vähän salaperäinen

salaperäinen

Naiset eivät ole ainoita, jotka menevät hulluksi yli mysteeri-miehet haluavat myös tämän. He haluavat naisen, joka ei heitä kaikkia pöydälle yhdellä istunnolla. Pidä häntä arvaamaan ja pidät häntä kiinnostuneena. Se on niin yksinkertaista. (Puhumattakaan, jos katkesi sen heti kerrallaan hän saattaa mielestäsi olla hieman epätoivoinen - mikä on valtava sammutus!)

2. Hän tarttuu hänen aseisiinsa

luottavainen

Miehet haluavat naisen, joka on turvallinen hänen uskonsa ja moraalinsa suhteen - ei nainen, joka vain ajattelee tai tekee mitä tahansa hänen miehensä sanoo tekevänsä. Se on toinen HUOMAUTUS miehille. Sen sijaan heillä olisi mieluummin varma nainen, joka "tarttuu aseisiinsa" ja taistelee hänen uskomuksistaan, kun aika on oikea.

 3. Antaa hänelle "Guy Things"

Urheilu

Tytöt tarvitsevat tyttöaikaa, kaverit tarvitsevat kaveri aikaa. Se on todella yksinkertaista. Ja hän ei todellakaan halua olla naisen kanssa, joka joutuu joka kerta, kun hän yrittää mennä ulos poikien kanssa. Miehet rakastavat sitä, kun nainen sanoo hänelle: "Se on ihanaa, käy hauskaa kaverin kanssa. Tulen tänne, kun tulet takaisin. "Tämä osoittaa, että et ole vain turvassa itsesi kanssa, mutta turvallinen myös suhteessa.

4. Onko huumorintaju

nauraa

Olitpa mies tai nainen, ei ole mitään pahempaa tai hankalaa, vaan yrittää saada hauska keskustelu jonkun kanssa, jolla ei ole huumoria. (Tiedätkö, ne hirveästi hankalat "peuran valot" näyttää sinulta, kun yrität kertoa vitsiä?) Aivan kuten naiset ovat houkutelleet hauska persoonallisuus, miehet ovat liian. Älä pelkää näyttää häntä typerältä puolelta. Hän rakastaa sitä - taattu.

5. on melko itsenäinen

ed80d1bad196a4376ae07f69fb3a0cc5

Miehet ovat hyvin kiinnostuneita itsenäisistä naisista. Ne oose luottamusta ja luokkaa, eivätkä ne ole vähäisimpiä. Haluat houkutella miestä? Ole oma elämäsi. Mene kouluun, käytä uraa, ota taidekursseja tai mene kuntosalille - mitä olet tekemässä, pidä itsesi kiinni siitä. Flash häntä hymyillen ja flirttaile vähän ja hänet vetää sinut.

6. Flirts Hänen kanssaan usein

flirty3

Olipa he koskaan myöntänyt heille tai ei, miehet on kiitettävä. He tarvitsevat luottamusta täällä ja siellä aivan kuten me. Ihmiset rakastavat, kun vain heittää heille yksinkertainen kohteliaisuus täällä ja siellä - esimerkiksi sanomalla, että rakastat paitaasi tai kysyy, onko hän työskennellyt. He myös rakastavat sitä, kun naiset ovat rynnätä ja flirty heidän kanssaan, ehkä tehdä X rated vitsi siellä ja täällä tai kiusaa heitä, että hirvittävä mutta hilpeä matka parkkipaikalle aikaisemmin. Kohta on: pitää flirttailla hänen kanssaan, ja hän syö sen.

7. Onko Nerdy Side

flirtwithaguyinhighschool_3

Tiedätkö tytön, jossa on ihastuttava pieni naura? Se, joka hymyilee ja alkaa hämmentyä hieman, kun hän puhuu kaverille, jota hän pitää? Muista, kuinka paljon kaverit rakastivat sitä? Miehet eivät aina ole kiinnostuneita vain kuumille tytöille, jotka näyttävät olevan kaikki yhdessä. He pitävät tytöstä, joka on söpö vähän nerdy puolella. En voinut kertoa teille miksi, mutta he ovat kiinnostuneita siitä. Joten voit vapaasti olla hölmö ja hauska milloin haluat. Hän on yllättävän houkutteleva siihen!

8. Hymyilee Usein

3b42b18ec5315da2893025cf97b2cc10

Jos kysytte miehestä, mikä on naisen kaikkein houkuttelevin asia, hän epäilemättä sanoa hymynsä. Miehet rakastavat sitä, kun tytöllä on kaunis hymy. Vaikka et usko, että hymynne on miljoonan dollarin arvoinen, hän todennäköisesti ajattelee toisin. Hän ei vain löydä hymynsä häikäisevää ja houkuttelevaa, mutta antaa hänelle lämpimän kutsun tulla ja puhua kanssasi. Pidä hymy kasvoillasi ja näet ihmisvirta miehistä, jotka katselevat tiensä ja saattavat jopa saada tarpeeksi luottamusta tulla ja jutella kanssasi vähän. Sanon sinulle, se on kuin ansa tai jotain!

9. on varma

luottavainen

Luottamusta. On. Näppäintä. En todellakaan voi sanoa tarpeeksi, ja näytän siltä kuin MINÄ MINÄ sanon tämän. (Aloitan tällä hetkellä kuulostamaan hieman rikki tietueesta, eikö?) Vain jotain luottamusta on täysin ja täysin houkutteleva. Miehet rakastavat naista, joka on varma - joten vaikka sinulla ei ole luottamusta, ainakin yritä pelata sitä, kun olet hänen ympärillään ja kun olet julkisesti. Yllättävää kyllä, on tosiasia, että kun teeskennät luottamuksen usein, saatat todella saada hieman todellista luottamusta prosessiin. Luota siihen, että olet: muista, meillä kaikilla on puutteita. Mutta jos keskityt vain parhaisiin ominaisuuksiin ja ominaisuuksiin, kaikki muut näkee sinäkin nämä hienot palaset.

 10. Laid Back

cb08af0d1d30ee5147e5f579d340e1d9

Tiedätkö tytöt, jotka ovat aina nalkuttavia ja valittavat miehensä? Ei, et voi mennä ulos. Ei, en aio tehdä sitä. Näytän typerältä. Ei, sinun ei pidä käyttää sitä rumaa paitaa. ÄRSYTTÄVÄ! Miehet mieluummin mieluummin naiselle, joka on ripustettu, hauska ja spontaani. Hän haluaa tytön, joka on halukas vain hengailemaan kuorma-auton takaosassa oluella katsellen tähtiä, jotka halkaisevat vitsejä, tyttö, joka haluaisi mennä satunnaiseen viikonloppupäivään rantaan, tyttö, joka ei pelkää olla typerä ja söpö kaveriinsa. Ole se nainen.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

76 + = 86

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map